2019. szeptember 16. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Család, szabadidő, érdekességek >> Mit főztünk ma? Mit főzzünk holnap?
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
 szigy  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-13 09:41   
2004-05-13 04:29, nyanyabandi:
-
Szuzikám, valóban az erő növelése végett használom (-nék) ily erős paprikát, de itthon megtenné az erősnek mondott őrölt pirospaprika is. Ha napjainkban is erős volna. De újabban kompatibilis, ha érted, miről hallgatok. Cseresznyepaprika is kiváló. Sőt!
Jó vacsorára is, de másnap dél felé, amikor már enyhülnek az állapotok, tulajdonképpen a gyomor más irányból való megtámadását szolgálja ez a kaja, amihez nagyon jól jön a jó hideg sör, mivel az amúgy is kell ilyenkor. A pokol égését sörrel kell csillapítani. Este folytatható a züllés, de addig is el kell lenni valamivel.
Megértelek ezzel a bab dologgal, én is szeretem. Csakhogy a speed egy Spitz nevű, Ausztriában készülő rumfajta, ami 80 fokos. Egy epének ennyi bőven elég, ehhez már nem érdemes babot is adni, mert elpusztul a páciens.
A rumot egyébként ma még csak kubai fehér cukornádrumként tudom elképzelni. Ezt a nedvet a 60-as években ismertem meg, amikor a honban 70 (Hetven) forint volt egy 7 decis üveggel. Olyan, hogy meg lehetett gyújtani. Napjainkban ismét előkerült, de az árát nem tudom értelmezni. Mi annyi számjegyből álló számot sosem tanultunk. De az, hogy annak idején többen is belémnyomtak rum nevű snapszot mint népi gyógyszert a gyomrom miatt, máig tartó fóbiát okozott. Történt, hogy 8 éves voltam, amikor egy több napos vidéki kirándulás közben valamivel elrontottam a gyomrom, és más híján rumot adtak. Én akkoriban még a borlevestől is borzadtam. Ma már ott tartok, hogy mát a darabos dolgokat is szeretem, de a kommersz rummal mégis ki lehet üldözni a világból.
Köszönöm a kedves ajánlatot, egyetlen zokszó nélkül elfogadom a kínálást.
Bár tényleg nem tudni, mikor leend prófétai eljövetelem, legyél erős, közeli rokonom feltűnően sokat mászkál az Államokban. Ha rá tudom venni a kissé távol lakó urat, vigyen valamit Neked, amit innen muszáj Neked elküldenem, talán meggyőzhető lesz a nálam 9 hónappal vénebb (és jó két arasszal komolyabb)úr, hogy vesém porzásának enyhítésére speed-et küldhess vele, amit az utolsó csöppig a Te egészségedre fogok elfogyasztani. (Vagyopk elfogyasztandó.)
Ő maga talán nem, de hitvese, az én drága gömbölyű sógornőm biztosan jön hozzánk legkésőbb szeptemberben. A tranzakció valószínűleg megejthető, utánanézek.

Most abban töröm a fejem, hogy kezdő férfiak egy kajáját felidézzem, és megírjam ebben a topikban.

Szeretettel: szigy

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-13 04:29   
Szigykem ugy latom hogyha szerelni nem is tudsz de szivesen forgolodsz a konyha tajekan,-foleg ha sor is akad buzditonak. a porkolted nem hangzik rosszul de miert hasznalsz csili paprikat hozza? Az erossege miatt? En ilyet csak a texasi marhahusos-babos chili-hez hasznalok,-a tied erosen hasonlit hozza csak bab nelkul van meg en boven teszek bele paradicsompuret is. Neha ilyet csinalok penteki vacsorara es lennt esszuk meg a barba amigGeorge Jonest, es Johnny Cash-t hallgatunk. Masnapos gyomorra eleg ha megeszel egy fel citromot mielott lefekszel, legalabbis ezt hallottam, vagy 2 aszpirint............nem tudom mennyire igaz mert egyszer azt mondta valaki hogy az aszpirin jobb ha kaveval veszi be az ember,- erosebb a hatasa. Igaza volt,-azt hittem kiugrik a szemem a helyebol............soha tobbe.........szoval ismertesd csak hogy milyen etelotleteid vannak, szivesen sajatitunk elo uj otleteket.........Az a speed-amit mindig emlegetsz az rum? Es milyen fajta? Olyan szivesen kuldenek valamit neked mert itt is vannak speed-ek de ki viszi el? Ha valaki jelentkezne aki megy haza es ezt olvassa...........
_________________

 
 szigy  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-13 00:37   
2004-05-11 23:12, nyanyabandi:
-
Nem kifogás, hogy Mária nem szűz. Még lehet! Ha érdekel, előadom teológiailag, miképpen. Bár, ha 60 éves, már biztosan jó úton van a szűzülés felé.
Hanem, ami a kaját illeti, előbb-utóbb beszállok.
Boldogult úrfi koromban - kivált szeszes mulatságok másnapján - érdekes román konzervet vettünk elő, lévén az ilyen esetekre tisztes mennyiségben előkészítve. (A történelmi tájékozódás végett: ebből 40 dkg akkoriban 8 forint volt.) A neve: MARHAHÚS SAJÁT LEVÉBEN. Ebből csaknem igazi marhapörköltet lehetett készíteni, lehetőleg némi gombával. (Ma a sokkal drágább marhahús is megteszi, de több vele a macera.
Vagyis. Ecetes uborkát rágcsálva apróra vágott hagymát dinsztelünk kevés olajjal (a zsírtól ennyi idős korban kifekszünk, ha elszoktunk tőle). Ebbe tesszük a marhahúst, ami nem tévesztendő össze a hülyehússal, ami rágósabb. Amikor mindkettő pirul, lekapjuk a lángról, és lehetőleg chilli paprikával bőven megszórva egységes egésszé keverjük. Még a hideg platnin találomra rutinosan megsózzuk, és teszünk rá egy-két kiskanál őrölt fekete borsot és vékony szeletekre szelt egész gombákat. Szükség esetén megteszi a kínai gombakonzerv. Egy pillanatig megkeserítjük a tűzön, majd sietve felöntjük vízzel, nehogy a paprika megégjen, mert az borzasztó lehet.
Közben krumplipürét (előkelőknél burgonyapürét készítünk, akár az e célra előállított zacskós készítményből. Vigyázunk, hogy pürénk habos jellegű, szinte közömbös ízű legyen.
Közben férjünket vagy önmagunkat borotválkozni zavarjuk azzal, hogy lehetőleg enyhe levendula illattal térjenek vissza. (Másnap ez mindkét nem számára elviselhető.)
Így nagyjából egyszerre kész a pörkölt, amit kevés vízzel addig főzünk, amíg a hús könnyen rághatóvá nem lesz; ugyanakkor elkészül a krumpli- (illetve burgonya-) püré, nemkülönben a férfiú is.
Nem csmege, hanem kizárólag ecetes - könnyebb esetekben esetleg kovászos - uborkával tálalandó.
Fogyasztása melegen, és a másnapra való különös tekintettel, hideg, keserű, pl. zöld Dreher sörrel fogyasztandó reggeli gyanánt, aminek reggeli volta nem a napszakhoz, hanem az ébredéshez mérten értendő.
Utána mélázás, beszélgetés, és este akár folytatható is a buli, ami előtt más kaja javallt. Ezzel később jövök, amennyiben érdeklődést tapasztalni szerencsém leend.

Szeretettel: szigy


 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-12 06:00   
Tegnap krumplileves, zöldséggel fokhagymával, de nem kolbásszal. + túrós palacsinta. (baracklekváros, kakaós is)

Finom volt.

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-12 02:03   
2004-05-11 09:53, espa:
-
Én személy szerint nagyon ritkán használom ezt a fajtát és azon kivül semmi szalonnát és állati zsirt. Jobb a békesség.
-
Mi sem eszünk sok szalonnát mert én is ügyelek a lehetöleg egészséges táplálkozásra habár férjem sokszor morog, ö nem kecske hogy annyi nyers holmit egyen!

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-11 23:24   
Tegnap késö este lányom jött le és kérdezte mit föztem, mert olyan jo illat ment fel a lépcsöig mikor kinyitotta az ajtot! Mondom rántott hus volt, apja nem ette meg az egészet ott van a maradék amit levágott a jégszerkényben. Hamarosan megjelent barátja is aki tudni akarta mit rágcsál olyan élvezettel és az hogy van készitve! Ö is megkostolta söt akarta látni milyen mustárral kentem be a rántott szeletet s mondta lányomnak ö is vegyen olyat. Bier Garten mustár a Big Lotsbol.

Többször javasoltam lányomnak fözzön elöre és fagyassza be de mindig azt mondja az nem ugyanaz mint a friss. Minden frissért lelkesedik, a frissen sült kenyér a mindene.

Sose tudom mikor jönnek-mennek ök s mikor lenne idejük vagy kedvük mit enni velünk igy nehéz tervezni és többet fözni.

Azt hiszem, ma este dominikai csirkét fogok sütni, aprobb darabokra vágott csirkedarabok csontostul, lime juice-ba mártva (lehet citrommal is), sozni borsozni, lisztbe hempergetve és forro olajban kisütni.

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-11 23:12   
Ma nem fozok mert 2 fajta maradek is van, de holnap langos lesz.........egy falusi notol kaptam a receptet aki szokott ide jonni a fiahoz,-amikor eloszor bejott az ajton bemutatkozott a ferjemnek hogy Maria vagyok de nem szuz.........fel orat volt itt de majd meg szakadtunk a nevetestol,-60 eves,-tulfejlett humorerzekkel. Es hogy tud fozni..........sutni........a ferjem azota is varja a szuzmariat aki juliusban fog jonni es fel evet itt marad.......aldja meg az isten..........
_________________

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-11 13:23   
Nálunk is nokedli volt ma, de nem tojással!
Tejfölös csukapörkölttel és fejessaláta
A halacskát a párom fogta,de sok szálka volt benne, mert még kicsi volt, olyan jó kilós lehetett.

 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-11 09:55   
2004-05-11 08:15, mancika:
-
sziasztok!
Tud valaki finom gyors vacsorát ami egyszerű és ezáltal nem kell munka után orákat a konyhába tölteni.

Tojásos nokedli salátával!. Ha mirelit a nokedli, 10 perc alatt kész vagy vele, és igazi tavaszi étel!


 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-11 09:53   
2004-05-11 08:30, andi_usa:
-
Nálatok talán van sokféle szalonna, nálunk sajnos nincs.

Hát Andikám nem tudom szerencsés-e, hogy ennyiféle szalonna van, ugyanis mint tudjuk, nem igazán jó az ereknek. És bizony az érbetegségek mint halálok erősen vezetnek itthon. És a nép eszi. Sokat. Talán, ha ugyanannyi halat ennének, egy idő után (sok sok év!) javulna a helyzet.
Én személy szerint nagyon ritkán használom ezt a fajtát és azon kivül semmi szalonnát és állati zsirt. Jobb a békesség.

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-11 08:30   
2004-05-10 06:58, espa:
-
Szóval a bacon szalonna itt Mo-on azt jelenti, hogy egy bizonyos szalonnafajtából (nem tudom melyik részéből a szalonnának) készül, ami kissé húsos, azt hiszem pácolt, vékony szeletekre van vágva, és előrecsomagolt. Mert ugye van ezer féle szalonna, és ennek ez lett a leve.
-
Nálatok talán van sokféle szalonna, nálunk sajnos nincs. Régen még itt-ott találtam a slab bacon-t ami egyben volt, nem szeletelve, szintén husos, amiböl abált szalonnát készitettem, de mostanában csak mindenütt a szeletelt, lepakolt husos szalonna van ami nálatok ezek szerint a "bacon szalonna". A különbség itt csak ott van hogy van vastagabban szeletelt is. Itt árulják még a "kanadai szalonnát" (Canadian bacon) de az csak füstölt hus felvágottként, semmi köze a szalonnához.

Nagyon ritkán kaphato a pork fat lepakolva, amiböl tepertöt sütök.

 
 mancika  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-11 08:15   
sziasztok!
Tud valaki finom gyors vacsorát ami egyszerű és ezáltal nem kell munka után orákat a konyhába tölteni.

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-10 19:33   
Mama gyonyoru ido van, lehetne kinnt hust sutni de a tolgyfakrol hullik a sarga por es a barka,-tele lenne vele a szank,-eleg csak kinnt kavezgatni,-estere meg egy arab csirkes etelt amit nagyon szeretunk rizzsel...........
_________________

 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-10 16:46   
2004-05-10 06:58, espa:
-
. Mert ugye van ezer féle szalonna, és ennek ez lett a leve.

Nem a leve, hanem a NEVE!

Ezt még az átkosban nevezték el, akkor valaki nagyon up to date akart lenni, biztos külkeres. volt és sokat járt Nyugaton. Roppant elegánsan hangzik.

 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-10 06:58   
Visszatérve a bacon szalonnára, ez egy félresikerült elnevezés, akar jelenteni valamit, de rosszul sült el. Szóval a bacon szalonna itt Mo-on azt jelenti, hogy egy bizonyos szalonnafajtából (nem tudom melyik részéből a szalonnának) készül, ami kissé húsos, azt hiszem pácolt, vékony szeletekre van vágva, és előrecsomagolt. Mert ugye van ezer féle szalonna, és ennek ez lett a leve. Irtanám én is a nevet, időnként a hentesnél tüntetőleg azt mondom "és kérek egy csomag bacont". De szélmalomharc. Ezt már kiirtani nem lehet.
 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-09 15:13   
Mancika, látom Ti is szeretitek a finomat
Nálunk ma göngyölthátszin volt rizzsel, fejesaláta és chokolat mousse.

 
 mancika  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-09 14:38   
szasztok!
nálunk raguleves+sult pulykaszárny a mai menü.
ragu:karfiol+répa+borso+csirkemell+máj+az egész leöntve fincsi zöldfuszeres tejfollel

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 22:31   
Szuzi,

mitöl izetlen a töletelék Nálad? Én néha ground turkeyvel is készitem, de akkor is izletes lessz, persze teszek bele sot, frissen darált borsot, paprikát, fokhagymát és kevés száritott hagymadarabokat is és persze rizst és egy tojást. Van nekem amelett mindig a beef bouillon pasztában (kis üvegben jön, jégszekrényben tartom Beef Base a neve) amit szintén teszek a savanyu káposztához amitöl izletesebb lessz minden.



 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 22:25   
Kaytee,

kevesebb munka és szintén szeretem a normális apro csötészta fözve és utána tojás és aprora vágott sonka belekeverve. Hozzá butter lettuce, illetve az europai saláta.

Tegnap gombás disznoszelet volt olaszos füszerezéssel és föztem hozzá lepakolt kész Gnocchit (Cost Plus-bol). Saláta helyett német savanyu uborka. Most készitettem elö és tettem ki a napra a kovászos uborkámat.


 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 19:55   
Andi a toltott kaposztat ugyanugy csinalom ahogy te mondod, -kiveve talan a fustolt hus hianyzik belole, na majd megprobalom ugy........nekem a toltelek az ami nem ugy sikerul.........izetlen vacak, vendeg ele nem is nagyon szoktam tenni,- mit ijesztgessem.........a kolozsvari szekelykaposzta jo, azzal nincs baj csak ezzel.........
_________________

 
 kaytee  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 19:31   
2004-05-07 19:13, espa:

Tojásos nokedli salátával!!

Ha nem lennék ma olyan lusta, én is azt csinálnék. Nagyon szeretem. De a férjem, ha nokedlit lát, paprikáscsirkét vár mellé.

 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 19:13   
Tudjátok mivel várt ma a Nővérem?

Tojásos nokedli salátával!!

Isteni volt! Olyan tavaszias

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 17:58   
Szuzi,

a töltött káposzta nekem itt csak annyiban adott kezdetben nehézséget, hogy ha amerikai Sauerkraut-ot vettem ahogy itt hivják, tul savanyu lett hiába mostam ki belöle a levét. Aztán kitaláltam, hogy ugyis kell egész káposzta a levelek miatt a töltéshez, azt ugy készitem elö hogy 5-10 percet fözöm az egész fejet a kuktában, aztán leöntöm kis hideg vizzel hogy ne égesse meg kezemet és könnyen le tudjam vagdalni a leveleket ahhoz amennyi töltöttek terveztem késziteni, a többit aprora vagdalon és összekeverem a savanyu káposztával. Én teszek bele füstölt husdarabokat fözéshez ami jo izt ad.

Igen, a töltött káposzta vagy a Székely gulyás még jobb lessz ha melegitve van.





 
 zitazita  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 17:38   
Aranygaluskát csinálok vaniliasodóval!
sok-sok dióval.....

_________________
:zita

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 15:26   
Szuzi, ezt a beirásod nehogy a férjem elolvassa!!!
Ugyanis, ha vendéget várunk soha nem fözök paprikást, amin mindenki mérgelödik, de az a mottóm, hogy ne hidjék, mi magyarok nem tudunk csak guláscht fözni.
Szerintem ezzel megnehezitem az életem, mert tényleg azt a leg könnyebb fözni neünk magyar nöknek, de tudunk mi mást is
Mi nem sikerülhet a töltött káposztában? Vagy pl a németek imádják a székelykáposztát, amit itt Szegedienernek neveznek. Annak is az alpja a paprikás, amikor félig kész ráteszed a finom, nem túl hosszúszálas káposztát. Készre fözöd és lisztes teföllel behabarod. Ezt elözö napon meglehet csinálni, csak a habarást a tálalás elött. Van aztán idöd a vendégeket fogadni, a kapott virágot vizbe tenni, amikor érkeznek Ez állhat, lehet ujra melegiteni stb...


 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 15:03   
De igen Bovikam,-mama fozok jo magyaros porkoltet nokedlivel, specialitasom mindketto, legalabbis ezt allitotta mindenki vendegem,-ha partyt rendezek ez az elso kerdes hogy ugye porkolt is lesz? Pedig ez nem igazi party etel.........orulok is hogy tudom, suru szaftos level kisse eros de nem igazan........hanem peldaul nem ertek a toltott kaposztahoz,-ezerszer probaltam kulonfele receptek szerint de nem megy, ahhoz is erzek kell,-egyszeruen izetlen vacak..........azt meg en lesem hogy melyik haznal fozik,-mert ez a kedvenc etelem..........
_________________

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-07 10:35   
Most, hogy nagyon elvagyok foglalva, nem föztök Ti sem semmit
Ma nálunk csak piza lesz a szupermarktról
Majdszak rendezödik minden és megy a szekér a régi nyomon!

_________________
üdv:bovi

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-03 15:44   
Ma füstölt pisztráng volt az ebéd, egy kicsit késöbb ugyan, de nagyon finom volt.
Tejszines tormával és csak baguettel, mivel nem volt másra idöm, a füstölöt szereltem

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-03 10:31   
Andi, az öltözködést is ugyan úgy, mint a BBQ-t vicnek szántam. Az az érzésem, hogy rólam mint vénasszonyról már nem feltételezitek a viccet
 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-02 18:08   
Kedves Bovi,

elnézést, azt hittem az is internacionális fogalom lett amiota láttam Németországban az amerikai Kraft szoszokat üzletekben.

Itt a grill meghiváshoz felvehetsz mindent, fürdöruhátol kezdve elegánsig attol függ, hol szolgálják fel. Nálunk a gázgrill a nyitott külsö folyoson áll és többnyire bent fogyasszuk el mert nincs kedvük kicipelni a gazebohoz a többit, de még a közelebbi faasztalhoz sem.

Rád gondoltam mikor mentem a Home Depotba (Do it yourself üzlet, illetve renoválás-épitkezési) és a grillek mellett láttam a füstölöket is. Viszont grillkötény nem volt!

Nekem még nincs füstölöm, de csorog a nyálam ha füstölt halra gondolok, ami itt nem divat.



 
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése




Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó