2019. december 15. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Család, szabadidő, érdekességek >> Mit főztünk ma? Mit főzzünk holnap?
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-02 18:02   
- Spárgaleves
- frissen sült sertéscomb boros krémtúrós mazsalikomos szószban - zöld rizs (mármint snidling-kapor-petrezselyemtől zöld)
- merci csokoládé (vettem egy óriási díszdobozt ajándékba, de elakadt a spájz-konyha-kijárat közti útvonalon.)

 
 Törölt Nicknév2  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-02 17:18   
BBQ = barbecue, amerikai röviditése a flekkensütésnek, lacipecseneysütésnek
_________________

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-02 16:20   
Andi mi az a BBQ?
Ha valaki engem is meghivna egy ilyenre, szeretném elötte tudni, mit vegyek fel

Szóval grillre, már rájöttem, nálam egy kicsit tovább tart az ilyesmi

Mi is szeretünk kinn grilezni, de amint eldöntsük, hogy holnap, garantált elmegy a jó idö
Ma kapott a férjem egy asztali füstölöt, ezt holnap kipróbáljuk, mivel fogott tegnap 4 szép pisztrángot

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-01 08:58   
Kaytee,

mi hirtelen meg lettünk hiva BBQ-ra ma este mivel oly sok szép BBQ feleszerelést kapott tölünk David születésnapjára, ki akarta probálni. Nagyon tetszett neki a kötény is és büszkén viselte. "Boss of the BBQ Sauce" Mivel a multkor mielött Vegasba mentek ugy sikerült hogy elöbb kaptuk a hust de várhattunk a krumpli pürére amin idegeskedett párom, gondoltam ma ovatosabb leszek, feltelefonáltam és felajánlottam hogy szivesen segitek ha kell. Lányom örömmel vette és kérte készitsek olyan apro kocka krumplit olasz füszerezéssel és oliva olajjal a sütöben. Mondom szivesen, mikor kezdjem el? David a háttérben mondja 6:45-kor kezdjem. Korábban készitettem elö de csak akkor tettem a sütöbe. Viszont látom hogy ö ugyanakkor már vigan sütötte lent a BBQ-n a hust! Hü, ennek nem jo vége lessz gondoltam, ismét elöbb lessz kész a husnemü! Ugy is volt igy megfogadtam hogy ezentul levonok az ö idejükböl valamit ha ilyenröl lessz szo. Lányom jo erösen fokhagymázott shirmpet csinált, David a steakeket. Desszertet is készitettem, Dr. Oetker csokoládé-kávé instant mousse amit a Cost Plus-ban vettem, nagyon finom volt. Most lent ettünk az ebédlönkben együtt igy nem kellett nekik le-fel szaladgálniuk mint a multkor a mi ételünk miatt.

Ami a mosogatást illeti az én párom se jobb! Én is utána szoktam mosogatni. Az ö logikáját sose fogom megérteni ha nagyon ritkán hajlando a mosogatogépet használni akkor elömosogat és ugy teszi bele, akkor dupla tiszta lessz az edény, ha viszont kézzel mosogat, nekünk van a mosogatoszer adagolo Dishmaster amihez ö ragaszkodik, a konyhába szerelve, gombnyomással jön a szappanos viz a keféböl, nem várja meg amig jön a melegviz! Ma lányunk mosogatott el, ö is ismeri a helyzetet. De fent ugyanaz a helyzet, ö is panaszkodik David mosogatására.

Fözni az én párom nem szeretett soha illetve ugy tesz mintha nem is tudna, ha van nö a közelben aki tud fözni. A BBQ-rol is leszokott ujabban, szerinte éppen olyan jo ha én a benti elektromos Krups Grillel sütöm meg, igy örülök, hogy David olyan lelkesedve késziti a BBQ-kat.

 
 kaytee  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-30 21:26   
2004-04-30 21:26, kaytee:
-
Rosszulleszek, amikor meglátom, hogy a férjem valami olyasmit vett, amit ő maga akar megfőzni. Neki az a dilije, hogy:

a.) üresen melegiti a lábasokat, hogy mire elkészül a főzendők előkészitésével, azok ne legyenek hidegek!
b.) csigalassú az előkészitéssel.
c.) újságpapirral lefedi a villanytüzhelyet (kivéve az égőt, amit használ) hogy ami esetleg kifröccsenne, az ne a tüzhely üvegtetejét piszkitsa.
Az újságpapir persze gyúlékony és az után is le kell mosni (nekem) a tüzhely tetejét.
d.) de hogy ne fröccsenjen mégse, alacsony tüzön főz mindent.
e.) ezer évig tart, amig elkészül bármivel, de - az újságpapir miatt - nem mer elmozdulni a tüzhely mellől.
f.) ő főzés közben gyorsan, hangsúly a gyors szón, elmosogat.
Mosószerrel nagyon spórol és a hideg vagy langyos vizet elegendőnek tartja. Azt mondja, ha valami nem volt zsiros, akkor minek a forró viz és a Palmolive?
Amikor nem látja, utánamosogatok. (Nem érdemes veszekedni ilyesmin. Csak egyszer szóltam, úgy megsértődött, hogy csak na.)
A mosogatógépet nem használja.
(Azt hiszem, ezért az idomitásért az első anyósa a felelős- az az asszony ú.n. Pennsylvania Dutch volt. Ezek az emberek német származásúak, jó főztükről, tisztaságmániájukról és takarékosságukról hiresek.)
Sajnos a férjem nagyon jól főz, és vannak ételek, amiket csak ő tud. Nagyon szivesen elkészit bármit. A gyerekek mindig kérik, csináljon valami jó mexikóit vagy csilit. Az ünnepi vacsorákhoz a pulykatöltelékből is ő a világbajnok.
-

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-30 19:38   
Most latom csak hogy milyen szepen irtam a "szabadnapot"..........igenis utalom a fozest, de van amikor ramjon es hetekig fozocskezek a konyhaban tobbet is mint kene.Az undor akkor jon ram ha kinnt szep az ido mint most is.........a ferjem is tud fozni ezt azt/ erdekes stilusban, pl. a porkolt huskockak szarazon gurulnak a labosban, szaft sehol, -felszivodott/,-de isten mentsen hogy fozni lassam utana olyan a konyha mintha a tornado sepert volna rajta vegig.......furcsa hogy minden tanyert eloszed egyikre rateszi a hagymat a vagorol pl.eszebe se jut hogy egyenesen a labosba tegyuk, 25 villa kell segedeszkoznek ..........jobb ha nem folytatom. Egyszer a konyharuhaval majdnem felgyujtotta a konyhat, de ugyes volt, -nagy lelekjelenlettel levagta a foldre/ vajon miert nem a mosogatoba?/ ott taposta el a konyha padolan, lett is egy nagy egett lyuk..........viszont nagyon szeretek vendegeknek fozni, sokat, sokfelet.........
_________________

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-30 18:58   
2004-04-30 15:16, nyanyabandi:
-
A ferjem ugy dontott hogy ma levesz egy szebednapot es ez azt is jelenti hogy kinnt eszunk valahol.

Mi is kinn ettünk ma, a teraszon, mert nagyon szép volt az idö

Unod Szuzi a fözést? Mit szóljak én, már 46 éve csinálom? Ha megunom, kezdem elöröl!!!
Na azért néha mi is eljárunk enni, igy lesz most vasárnap is

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-30 15:16   
A ferjem ugy dontott hogy ma levesz egy szebednapot es ez azt is jelenti hogy kinnt eszunk valahol.Beeszunk hogy ugy mondjam ami most eleg bosszanto mert a sulyom tovabbi 2 fonttal csokkent es ez most napokra betesz..........de nem baj istenem ,-na es, 31 evi hazassag utan torkig vagyok a fozessel.............
_________________

 
 kaytee  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-29 20:58   
Velünk is történt doggy bag malőr.
Kitünő olasz étteremben voltunk, nagy társasággal, és szinte senki se tudta megenni az adagját. Csak néhányan kértünk doggy bag-et. Otthon vettük észre, a konyhában elosztották köztünk az összes maradékot és nylonzacskóba ömlesztve pakolták a dobozokba.

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-29 18:40   
Szuzi,

ezért szeretem én is azt jobban, ha az asztalhoz hozzák a dobozokat és ott pakolják a tányérrol át vagy mi magunk tesszük!

Nekem mindig eszembe jut egy "doggy bag" (nem tudom miért nevezik annak, hisz legtöbbször a gazdi eszi meg a maradékot nem a kutyájának adja) eset, férjem akkori Északkalifornia munkatársa itt volt nyáron látogatoba, elmentünk egy közeli szép étterembe ahol föleg halcsodákat szerviroztak. Szokás szerint mindenki kérte a lepakolást a maradt ételre. Töle aztán egy héttel késöbb tudtuk meg hogy nem tudta mitöl olyan büdös a kocsija amig meg nem találta az elfelejtett, ülés alá csuszott megromlott ételt!


 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-29 18:32   
Ez nem velem tortent meg hanem a munkatarsam meselte. Kimentek enni valami nagyon jo helyre/ itt meg kell jegyeznem hogy az amerikaiak allandoan kijarnak enni,-valami jarvany ez vagy mi,-hetente 2x mi is,-gyenge az immunredszerunk........szoval a munkatarsam nem tudta megenni az egesz steak-et mert itt mindenutt annyit adnak mint a lonak es kerte hogy csomagoljak be a maradekot, ez is altalanos itt. Amikor fizetesre kerult a sor kerte a dobozkajat,- a pincer zavarba jott egy pillanatra mert feltehetoen elfelejtette a vendeg kivansagat, de csak egy pillanatra, mar ment is erte..........a munkatars asztala ott volt a lengoajto mellett es egy pillanatra meg lathatta hogy a mexicoi pincer benyul a szemetesbe es kihuzza az elozoleg belelokott husdarabot........ez egy csupasziv olasz volt aki csak azert nem csapott botranyt mert tudta hogy ezt a mexicoit a kovetkezo pillanatban kilokik az utcara...........de azert a pincernek megmondta a magaet.......es nekunk is szerzett egy jo napot mert fulladoztunk a nevetestol..........
_________________

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-29 18:02   
Bovi:
-
Hogy hogy zöld, ezt a szót csak szinekre ismertem eddig, mire megértette velünk, hogy az minden nyers, ahogy a tengerböl jön. Tengeri gyümölcsök
Persze nem kértük, mi is inkább a megfözött ételeket szeretjük
-
Én ott Délfranciaországban ettem elöször (és utoljára ) nyers osztrigát életemben, akkor nekem az is szenzácios volt hogy éjfélkor mindenkit kiszolgáltak még az éttermekben, ez Svájc után hallatlan volt!

Nagyon szerettem ott a tengeri herkentyükböl készült friture-t és a nagy paradicsom szeleteket herbes de Provence-al meghintve és grillirozva. Direkt a tengerparton a kis gyorsétkezökben meg láthattad ahogy hozták a halászok a friss kis halakat amiket ott sütöttek és árultak. Olyan frissen készültet azota se láttam.

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-29 13:16   
Egy kis esetünk volt nekünk is az Azurtengernél Franciában.
Egy jó restaurantban ülve, nézzük ki mit eszik. Egyik asztalnál egy férfi egyedül egy óriási ovális tányér elötte és úgy eszi az ratjalévö dolgokat, hogy az élvezettöl a lábai táncoltak.
Na ezt mi is megpróbáljuk, mondja, amugy nem túl bátor férjem, ami az ujdonságokat illeti. Jön a pincér mondom olyat, mint az ur eszik. Rámnéz kételkedve, mondja farnciául az még zöld. Hogy hogy zöld, ezt a szót csak szinekre ismertem eddig, mire megértette velünk, hogy az minden nyers, ahogy a tengerböl jön. Tengeri gyümölcsök
Persze nem kértük, mi is inkább a megfözött ételeket szeretjük

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-28 19:41   
2004-04-27 19:04, nyanyabandi:
-
de a legtobb es a mai etelkreaciok inkabb ugy veszem eszre hogy arra mennek hogy a diszites legyen elsoosztalyu, a tobbi nem is szamit.

A legnagyobb csalodások sokszor ezekben a drága, elegáns éttermekben vannak Ilyen volt a 25-iki házasságunk ünneplése tavaly mikor férjem az uj francia vendéglöt javasolta! Ott is minden kicsi volt s agyon diszitve tányérmázolással, a hal à la Provençale szerintem csak mexikoi salsa-val volt leöntve, a hal alatta teljesen izetlen, és emiatt komolyan haragudtam! Köritésnek félig nyers sárgarépa és zöldbab forgácsok, se rizs, se krumpli. Se férjem se én nem tudjuk megérteni ha ilyet szolgálnak fel, miért nem lehet teljesen megfözni egy zöldséget? A mousse au chocolat persze ismét instant volt!

Nekünk itt több szerencsénk van az olasz vendéglökkel, még a legdrágábban is jot ettünk.

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-28 19:30   
Lányunk éjfélizett tegnap, lejött kérdezte "Anyuci mit föztél?" Örült mikor hallotta hogy maradt káposztás tészta, benyult a jégszekrénybe s hidegen elfogyasztotta jo izüen a plasztik tartobol az összeset.
 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-28 19:22   
Ma nálunk
1.) Gombaleves harmadszor
2.) Tegnapi rakottkrumpli maradéka meghosszabbítva "Bauernfrühstück" módon (serpenyőben megsütni, míg a krumli rest lesz, majd összekevert tojásokat ráütni.)
3.) 1 adag maradék fagylalt maradék meggybefőttel, a többieknek maradék keksz.
4.) Kávé. (Ebből a készletek elegendőek még néhány napig.)

Eredmény: holnap feltétlenül muszáj bevásárolni, mert a hűtő és mélyhűtő egyránt kong.

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-28 17:18   
2004-04-28 16:07, etelka:
-
Bovi, kipróbáltad már azt, hogy kis képviselöfánkokat sütsz és azokat sajtos, sonkás, stb. más sós töltelékekkel töltöd meg?
Nálam ennek mindig nagy sikere volt, ha apró sós harapnivalók kellettek.

Ezt elhiszem! Nagyon jó ötlet Etelka, most már nem kerül sorra, mert készek a sóssak a szülinapra. Majd a napján szeretnék még tiroli rétest csinálni. A lapok már megvannak a mélyhütöben, majd megtöltöm túróval és meggyel.

-

 
 Törölt Nicknév2  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-28 16:07   
Bovi, kipróbáltad már azt, hogy kis képviselöfánkokat sütsz és azokat sajtos, sonkás, stb. más sós töltelékekkel töltöd meg?
Nálam ennek mindig nagy sikere volt, ha apró sós harapnivalók kellettek.

_________________

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-27 19:08   
2004-04-26 15:44, zitazita:
-
Bovi,Andi!!!ha leöntitek joghurttal,vagy kefirrel,akkor észre sem veszik.
-
Az én párom nem szereti a kefirt sem. Yoghurtot eszik ujabban rendszeresen ebédre, a salátákat nem nagy rajongással. Mondta öket édesapjuk csalánnal etetett gyerekkorukban s azota is kerüli az ilyesmit "ami egészséges". Én sose kaptam olyat gyerekkoromban, talán azért nem irtozom töle?

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-27 19:04   
En jobban szeretem az egyszeru recepteket fozesben is noha nagyon sok igazi gourmet etelt is fozok mindenfele nemzettol.Nem mondom van olyan amihez millio icipici vacak kell hogy igazi iz szimfoniat kapjunk,-de a legtobb es a mai etelkreaciok inkabb ugy veszem eszre hogy arra mennek hogy a diszites legyen elsoosztalyu, a tobbi nem is szamit.Nem olyan regen voltunk itt egy francos elegans helyen, olasz etterem,-szulinapot unnepeltunk masok tarsasagaban. A berendezes, a legkor arra osztonoz minden belepot hogy ugy uljon le az asztalhoz es ugy viselkedjen mintha karot nyelt volna/ kiveve minket akik termeszetes emberek vagyunk es nem esunk hasra senki es semmi elott,- szoval remekul mulattunk a jonepen/. Az asztalnal otonket 3 pincer szolgalt ki, abbol 1 allandoan ott allt az asztal mellett ami kifejezetten zavart, nem szeretem ha belebamulnak a tanyeromba es a pofamba.Persze azert allt ott hatha akarunk valamit.......Ami az etelt illeti,-sajnalom hogy azt kell mondanom hogy kozepes volt hogy nagyon nagylelku legyek a velemennyel es a tobbiek is annak tartottak.Es keves.........az eloetel valami falat kenyerken egy kockanyi hus, akkora hogy a villamat alig tudtam beleszurni...........mellette persze diszesen elkent martas benne giz-gaz,ugy jol mutatott de az ize egyszeruen vacak volt.A tobbi etel es a foetel ugyszinten.......a sutemeny alomkoltemeny teleforgacsova csokoladeval meg mindenforma diszito elemmel,-aprocska,-de minden szep nagy tanyeron volt diszesen,-mit mondjak ehesebben jottem ki az ajton.......hogy mit fizettek az ismerosok nem tudom nem mondtak meg csak hazaig nevettunk azon hogy a kulsovel kabitjak a penzeseket. Azt nem mondtam hogy nem ettunk draga helyen felejthetetlen eteleket, -de nem hiszek a mai etelkreaciokban........
_________________

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-27 17:58   
Hát ma aztán beharaptam!!!
Kipróbáltam egy sajtospogácsa receptet, amit webfazékból másoltam ki. Sok minden kellett hozzá, de gondoltam kiadós lesz.
Sajnos csak a munka volt vele kiadós, a pogácsa a vödörbe kötött ki.
Mégis az itt közölt receptet okosabb lett volna kipróbálni, de azt túl egyszerünek tartottam, valami jobbat szerettem volna a párom közelgö szülinapjára büvölni.
Holnap kezdem az egyszerübb recepttel

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-26 23:03   
2004-04-26 16:58, bobe:
-
Ki tudja a HAVANNA-suti receptjet ?
-

Megnezem, hogy ott van-e az 5 receptem kozott

 
 bobe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-26 16:58   
Nagyon finomak a rceptek itt a szomszed rovatban csak egy dologra kerel nem tudnatok kicsit nemzetközive tenni mert peldaul milyen a Pannonia -sajt?
Ki tudja a HAVANNA-suti receptjet ?

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-26 16:41   
2004-04-26 15:44, zitazita:
-
ha leöntitek joghurttal,vagy kefirrel,akkor észre sem veszik.

Nem ismered az én páratlan párom
Semmi tejfölöset, ha lehet semmi fehéret.
A rácos halat is paprikás tejföllel öntöm le, az jó, mert piros!

A másik oldalon a hortobágyi palacsintára kicsordult a nyálam! Az a legkedvesebb ételem, M.országon ha kimegyünk enni, mindig azt kérek. Eddig a leg finomabbat Pécset ettem a Tetje ètteremben.
-

 
 Zuloaga  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-26 16:10   
2004-04-25 22:39, Pompéry Berlin:


Eredmény: súlyom maradt, csak nem tudok se ülni, se állni, legkevésbé hajolni.
-
Tehát, aki sokat eszik és utána gyomlál, az súlyánál fogva megtanul repülni.
Csak azt nem értem miért akarsz Judit repülés közben hajolgatni?

 
 zitazita  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-26 15:44   
Kitti,egészségetekre!
Bovi,Andi!!!ha leöntitek joghurttal,vagy kefirrel,akkor észre sem veszik.
azt még elfelejtettem,hogy amikor már elszárad a levele,elvirágzik,utánna a gyökerét lehet ugyanigy enni,ami még egészségesebb.
_________________
:zita

 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-25 22:39   
1.) Magyaros gombaleves beleszaggatott galuskával
2.) Kacsamáj sütve Ős Kaján módra - pirított kenyérrel (mézzel és Tokaji Aszuval. Legjobb a szószt kenyérrel kitunkolni.)
3.) Sütemény a cukrászdából + kávé

A kalóriákat ledolgozandó háromtól hétig gyomlálás a kertben.

Eredmény: súlyom maradt, csak nem tudok se ülni, se állni, legkevésbé hajolni.

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-25 21:28   
2004-04-25 19:58, bovi:
Ezt én is megenném, föleg, mert nagyon egészséges, de mit szól a párod, megeszi, az enyém biztosan nem
-
Nem kell szolni, akkor megeszik! Habár az én párom is néha kérdezi furcsa arckifejezéssel "mi ez?!" Persze a svájci sárgarépa salátát a mai napig nem eszi azt csak magamnak készitek, a zeller salátát ditto!

 
 Gross Kitti  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-25 20:55   
Kedves Mindenki!
Én ma elkészítettem Zitazita sajtos-tejfölös csírkéjét, hát ajánlhatom mindenkinek, aki még esetleg nem kóstólta, nagyon finom!
Gratulálok a recept küldőjének!
Zitazita, utólagos engedelmeddel felhasználtam a recept top.-ba felrakott leírást,a sajtos-tejfölös csírkéről ezt főztem ma.
Köszönettel; Kitti

 
 Törölt Nicknév2  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-25 20:14   
Vajon a férfiak miért olyan konzervativak? Nálunk azt mondják, hogy a férfiak salátája a virsli ez így igaz is. A pitypang virágból bort is lehet csinálni, de rengeteg virágot kell hozzá gyüjteni

_________________

 
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése




Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó