|
2008-11-04 09:52, lemonci:
-
Szia Monika!
En Toulouse es Montauban kozott elek, ferjemmel es ket kislanyommal. Ha van kedved, valaszolj, en is itt elo magyarokat keresek.
|
|
|
Sziasztok!
Megerkeztem.
Szeretnek reszt venni a keddi talalkozokon. Tudna valaki segiteni, hogy pontosan hol, es mikor szoktak lenni ezek a talalkozok?
A valaszokat ide kernem: deaky_KUKAC_citromail.hu
Nagyon koszonom!
deaky szandra
|
|
|
2008-09-23 08:41, stormie:
-
Szia stormie,
en az Opera mellett lakom, az elsö kerületben!
|
|
|
Sziasztok!
Észak-Franciaországban au-pairkedem, Douai városában. Jó lenne találni a környéken élő magyarokat, mert egyelőre a családon kivül nem ismerek senkit.
Emailem: bartabrigi_KUKAC_vipmail.hu
|
|
|
Sziasztok!
December közepén érkezem Ozoir la Ferriére helységbe (Párizs mellett) és szívesen részt vennék magyar összejöveteleken, illetve jól jönne egy kis segítség az induláshoz (pl. szórakozóhelyek, ahol lehetne modern/ alternatív tánchaknikat tartani - mivel színésznő vagyok, és ha nem muszáj, nem válnék meg a szakmámtól).
Köszönöm!
deaky_KUKAC_citromail.hu
|
|
|
Sziasztok!
Marseille varosában élek a párommal. Keresünk szintén itt élő, vagy környékbeli magyarokat, párokat barátkozás céljábol.
Email cimem: kuruczrenata_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
VALIKÓ ÜZENETE:
Sziasztok!
Én november 30.án költözöm Mentonba!
Nagyon örülnék, ha találnák magyarokat ezen a környéken.
E-mail cimem: jbarta_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
Sziasztok!
Van valaki Toulouse környékén (délen)? Most költözöm. Örülnék a magyar társaságnak
Írjatok!
lemonci_KUKAC_citromail.hu
Sok sikert mindenkinek!
Üdv!
Mónika
|
|
|
2008-05-22 16:12, drkovacsta:
-
Szia Tamas!
Az uzenetedet majusban tetted fel a forumra, nem tudom, hogy azota talaltal-e magyarokat a kornyeken.
Mi nem vagyunk a kozvetlen kozelben, de gyakran jarunk Dreuxbe, mert ferjem imadja a rallyt. Tehat mi Caenban elunk francia ferjemmel es 21 honapos kisfiunkkal, es mivel lattam, hogy a ti fiatok 2 es fel eves ezert gondoltam, hogy irok nektek.
Ha van kedvetek talalkozni, vagy csak beszelgetni irjatok: petrajambor_KUKAC_yahoo.fr
Udv: Petra
|
|
|
Sziasztok!
Novemberben költözöm. Örülnék a közelben élő magyarok társaságának. Írjatok!
Üdv!
Címem: lemonci@citromail.hu
|
|
|
Sziasztok!
Egyedül jöttem, magyar társaságot keresnék. Nizzában lakom, 35 éves vagyok, itt dolgozom, és itt is tervezem az életemet. Szeretek bulizni, tekeregni, egyszóval élni.
Ha gondolod, írj: egy-tomi_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
Sziasztok!
Kriszta vagyok, 32 eves, es 2007 decembere ota elek Franciaorszagban, egesz pontosan Orleanstol 25 km-re. Magyar baratokat keresek (vasarlas, kirandulas, beszélgetés, stb).
Mail cimem: crystin1@gmail.com
Elore is koszonom.
|
|
|
Hajnalka,
ne haragudj, hogy most válaszolok, de most olvastam el az üzenetet. Természetesen szívesen találkoznék veled. Ha gondolod, írj az email címemre azt mindennap megnézem.
orsi_KUKAC_neuf.fr
Üdvözlettel.
Orsi
|
|
|
Sziasztok!
Zsuzsa vagyok; mar lassan egy eve elek Franciaorszagban (Flers; Normandia) es szeretnem felvenni a kapcsolatot az itteni magyarokkal. Szoval; ha valaki a kornyeken lakik es lenne kedve talalkozni vagy esetleg levelezni; jelentkezzen.
email cimem: bereczzs@hotmail.com
|
|
|
2008-07-27 15:42, lottiii:
-
Szia Lottiii
En is Lyonban tartozkodom, a Croix Rousse-on lakom a parommal, most kezdtem el tanulni a franciat, es ha van idod, talalkozhatnank valamikor. Cimem:
17 rue Henry Chevalier,
69004 Lyon
Mobilszamom kesobb tudom megadni, miutan lesz uj SIM kartyam. 
|
|
|
2007-03-06 14:36, nerlasz:
-
Ha mostanáig nem találtad meg a társaságod, én szívesen felajanlom a magamét. Port Marlyban lakom, és még én sem tudok rendesen franciául. Megtalálsz http://www.ilonart.net vagy idshowproduction.com cìmen.
Üdvözlettel,
DEÀK Ili
|
|
|
Sziasztok!
Párizstól 70 km-re, Dreux-ben keresünk 2 és fél éves kisfiunkhoz magyarul és franciául is beszélő baby-sittert. Várjuk érdeklődéseteket!
|
|
|
Sziasztok!
Én is hamarosan Franciaországba utazom, Besanconba. Ha te is ott élsz, írj nekem... Oszd meg velem a tapasztalataid, véleményed!
Puszi: Csilla
|
|
|
Sziasztok, én augusztus 6.-án érkezem Lyonba, ahol 10 hónapig fogok egy családnál gyerekekre felügyelni. Emellett jól jönne a magyar társaság, úgyhogy ha valakinek van kedve közös programhoz, írjon.
Email: lotter_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
2008-06-13 13:41, Para001:
-
A helyi polgàrmesteri hivatalba bemész, és ott megmondjàk, hogy pontosan mennyi.
|
|
|
Sziasztok!
Augusztus 13-án megyek Párizsba (5 hónapra). Ha valakinek kell valami itthonról, keressen meg, van még kevés hely a böröndben, pár dolgot ki tudok vinni, amit esetleg az itthon maradtak küldenek.
|
|
|
Sziasztok Magyarok!
Van valaki Eszak-Franciaorszagban, a belga hatar korul?
Mert ha igen, akkor akar talalkozhatnank is, jo lenne magyarokkal talalkozni, uj arcokat latni...
|
|
|
Sziasztok!
Dijonban lakunk pár hónapja, kocsival jöttünk otthonról, egy évre. Tud valaki abban segíteni, hogy mi a teendő a magyar rendszámmal? Úgy hallottam, fél éven belül le kell cserélni.
Előre is köszönöm,
István
|
|
|
Udvozlet Mindenkinek!
Mi marcius elejen koltoztunk Dreux-be, nagyon orulnenk, ha talalkozhatnank kornyekbeli magyarokkal. A legjobbakat kivanva, Tamas
|
|
|
Sziasztok!
Május folyamán bármikor egy kisebb csomagot szeretnék hazaküldeni Budapestre, nagyon fontos lenne a számomra! Ha valaki autóval utazna haza, és tudna segíteni, kérem szóljon nekem. Előre is köszönöm!
Tel.: 06.43.78.58.77
E-mail: feketebernadett_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
Szia a320!
Azóta jutottál vakami használható infóhoz? Nekem is van egy évi 40.000 EUR-os állásajánlatom. Az ottani HR-es azt mondta, ez megfelel egy hasonló körú (27) mérnök fizetésésnek. Albérlet 600 EUR, azt még nem kérdeztem, hogy rezsivel, vagy anélkül.
A fórumon nem nagyon láttam ilyan jellegő infókat, tud valaki ajánlani másik fórumokat, honlapokat?
Kösz: sch.
|
|
|
2007-09-14 18:02, zsé:
-
Szia Kanton!
Laci vagyok, és én már nyolc hónapja élek Tarbes közelében. Szivesen találkoznék itt élő magyarokkal. Te ismersz valakit?
Üdv,
Laci
|
|
|
2008-02-12 14:38, gszandra:
-
Szia
En is eszakon vagyok, csak egy kicsit messze toled
|
Hahó Mindenki!
A kedvesemmel május 8.-án megyünk Lyonból Párizsba, és vagy vasárnap 11.-én, vagy hétfőn 12.-én jövünk vissza. Költségmegosztás fejében lenne 2 hely a kocsiban. Jelenleg számításaink szerint 120 € az odavissza út kocsinként, nekünk a TGV 175 € lenne...
Akit érdekel, üzenjen!
|
|
|
Ok. Panna, köszi az infot,
talàn szeptemberben!
Eva
|
|