|
Sziasztok magyarok!
Tudnátok nekem magyar ügyvédi irodát ajánlani Stuttgartban, vagy a környékén?
|
|
|
Itt 7. éve lesz most 25-én, de elötte voltam már 1.5 évet Münchenben. Nekem semmi bajom itt, van munkám, bár teljesen más, mint amit tanultam, de szeretem és nem is keres vele rosszul az ember ) Lüke emberek itt is vannak, mint mindenhol, tudod, minden erdöben vannak száraz fák...
|
|
|
Szia!
Köszönöm a választ, és azt is, hogy őszinte. Gondoltam, hogy a saját szakmámban nem nagyon fog menni, kivéve ha találok német-magyar ügyvédi irodát, párat már találtam a neten. Szerintem a nyelvtudással többre megyek.
Te mióta élsz Németországban? Sikerült beilleszkedned?
Üdv: Dia
|
|
|
Szia Dia,
öszintén? semmi esély a szakmádban elhelyezkedni. Hacsak nem itt szakvizsgázol. Akkor igen.
munkát az talál mind, aki keres, csak lehet nem éppen a végzettségednek megfelelöt.
Nem nagyon ismernek el semmilyen magyar papírt itt, le kell fordítattni, összehasonlítják és nem ismerik el. Ez kb így müxik. A legtöbbször kiegészítö vizsgát kell csinálni.
bocs, ha kicsit keménynek tünik a válaszom, de ez itt így megy.
üdv, era
|
|
|
Sziasztok!
A párom Stuttgartban él, azon gondolkodunk, hogy összeköltözünk, én mennék Stuttgartba. 27 éves jogász vagyok szakvizsga előtt, beszélek angolul, és németül is egészen jól. Szerintetek milyen lehetőségem van elhelyezkedni? Nektek sikerült munkát találni?
Válaszotokat köszönöm.
Dia
|
|
|
Sziasztok!
Knittlingenben élek, kb. 40 km Stuttgarttól. 1 éve dolgozom itt egy magyar cégneknek.
|
|
|
Stuttgartban Baba-Mama Klub, valamint óvodás csoport!!!!!!!!!
Kedves mamak, papak!
Stuttgartban, az Eltern Kind Zentrumban (www.eltern-kind-zentrum.de) talalkozunk minden szerdan 16 oratol a masodik emeleti Traum und Wirklichkeit teremben.
Aki szivesen csatlakozna hozzank, az jelentkezzen Koltai Erikanal 0711 / 594444, vagy Lindauer Juditnal 0711 / 91296060
Üdv
Hockey
|
|
|
Sziasztok! A családommal 1 éve élünk Weil im Schönbuchban. Szeretnék barátkozni vidám magyarokkal. Üdv!
Beatrix
|
|
|
Sziasztok!
Livia vagyok, 25 eves. Kirchheim unter Teckben lakom a pärommal. A väros környeken elö fiatal pärral, vagy en szemely szerint korombeli lännyal baratsag celjäbol szivesen megismerkedne(n)k.
Üdvözlettel,
Livia
|
|
|
Sziasztok Stuttgartiak,
én 24. éves Informatikus vagyok s most jöttem két hete duesseldorfbol Stuttgartba dolgozni. Böblingen környeken dolgozom és Stuttgart Dél részén lakom.
Még most ismerkedem a várrossal.
Ha van kedvetek égy pár koktél bár bemutatni jelentkezetek. =)
üdv,
Krisztián
ps:
Minden sikerült a költözéssel.(Köszi)
|
|
|
2009-05-03 13:42, manhercz:
-
Neked is Andras.
|
|
|
szep jo napot kivanok a stuttgart es kornyekei magyaroknak.
andras esslingenbol.
e-mail:
amanhercz@nexgo.de
|
|
|
2009-02-08 15:01, nyuszi27:
-
Hello ildi,
Anni vagyok, Vaihingen Enznél lakom, 32 éves vagyok. Örülnék, ha jelentkeznél.
anni
|
|
|
Szia Erababa,
én még nem voltam Esslingenben, a férjem jól ismeri. Viszont Wendlingent igen, anyósomék is ott laktak. Meg persze Stuttgartban is voltam. Majd csak április végén költözünk valamikor... Te hogy kerültél ki?
|
|
|
2009-02-18 11:43, marosics:
-
Szia,
én Wendlingenben lakom, és az egyik munkahelyem Esslingenben van. Hogy tetszik a város?
üdv, era
|
|
|
Sziasztok! a családommal május elején költözünk Esslingenbe, van egy 1,5 éves kisfiam, szivesen ismerkednék környéken élő, korombeli családdal. Én 32 éves vagyok.
|
|
|
Szia!
Ildinek hivnak, 27 éves leszek. Én is szivesen megismernélek!
Ildi
|
|
|
Sziasztok!
Én január 3án költöztem ki a barátomhoz Stuttgartba. 25 éves vagyok, és én is szivesen ismerkednék hasonlo koruakkal...
|
|
|
Szia!
Én már majd 3 élek Backnangtól 5 km-re, Weissachban!
Van itt valaki a környékröl?
|
|
|
Helló mindenki!
Most költözök Heilbronnba (jelenleg Bad Wimpfenben nyomom), van itt valaki erről a környékről?
|
|
|
Köszöntök mindenkit! Remelem, hogy ir meg valaki ide is valamit. Jo lenne!
|
|
|
Hallo Balu,
en is kezzel mostam, amikor ide kijöttünk. Mosodat nem ismerek, de talan probaljatok hasznalt mosogepet szerezni. Neha van, aki regi gepet is elajandekozza. Az ujsagban a hirdetesekben nezzetek utana, vagy adjatok fel ti egy hirdetest.
Üdv,
maryanne
|
|
|
Na ja, az elözö üzenetet mathebalunak irtam.
|
|
|
En Schönaichbol vagyok, nem messze töled, ha akarod, tudok par dologban segiteni.
E-mail: kalman9_KUKAC_web.de
|
|
|
Sziasztok!
Most költöztem ki Németországba, Stuttgart mellé, Sindelfingenbe. Az EDAG Hungary Kft.-nek dolgozom itt Sifis EDAG-ban. Ugy tervezem, hogy a feleségem és én 2 évet leszünk itt, pontosabban a kiküldetési szerződésem ennyi időről szól.
Érdeklődőm, hogy Sifiben vannak magyarok? Szoktak valahol találkozni egymással, vagy klubboznak valahol?
És tudtok valahol Sindelfingenben mosodát? Mert nincs mosogépem, és a kézi mosás macerás. Ha tudtok a városban ilyet, irjátok meg a címét, mert sajnos én nem találtam eddig sehol
Köszönöm előre is!
Minden kedves mémetországi magyarnak jó itt tartózkodást!
|
2008-09-24 15:20, bogáncska:
Szia Mónika
Ezeket találtam a neten, válogass belőlük
Dr. Janka Géza nőgyógyász Aspacher Straße 9; 71522 Backnang Tel: 07191/71614 Fax: 07191/72940
Dr. Med. Brackl Elisabeth nőgyógyász Bahnhofstraße 15 71083 Herrenberg Tel: 07032/21013 Fax: 07032/21015
Dr. Nagy Gábor nőgyógyász Schlesierweg 1 ,71394 Kernen Tel: 07151-47328 Fax: 07151-47428
Dr. Med. Ritter Josef és Esther nőgyógyász Mundelsheimer Straße 8 71634 Ludwigsburg Tel: 07141/31018 Fax: 07141/990907 dr.josef.ritter@frauenarzt-ritter.de www.frauenarzt-ritter.de /
|
Sziasztok!
Kismamák (anyukák) segítségét szeretném kérni! Magyarul beszélő szülészt, nőgyógyászt keresek Stuttgart és környékén. Akinek van kellemes, jó tapasztalata ezügyben, kérem írja meg nekem az orvos nevét, elérhetőségét.
Előre is köszönöm!
Molnár Mónika
|
|
|
Szia Beatrix!
Ha még kint éltek, légyszi írd meg az e-mail címedet, én is szívesen találkoznék magyarokkal. Ja egyébként okt. 7-től leszek azon a környéken.
|
|
|
2008-08-24 23:35, Toeby:
-
Köszönöm, ez jól hangzik és nem tűnik annyira vészesen drágának sokkal többre számítottam! 
|
|
|
Email címem: katca416@msn.com
Nagyon örülök, ha írsz, nekem is van pár kérdésem
|
|