|
Sziasztok!
Itt lakom most Stuttgartban, éppen szakmai gyakorlatom töltöm, augusztus végéig.
A cég ahol vagyok, sajnos nem ad pénzt szolgálatomért, és az iskolai támogatásom is szinte nullára fogyott. Ha esetleg tudna segiteni valami munkát szerezni, felajánlani, azt nagyon megköszönném. Remélem érkezik válasz, mivel elég rosszul érzem magam, hogy 3 és fél szakmával itthon ücsörgök, és nem dolgozok a munkavállalói eng. nélkül.
Köszönettel: én
|
|
|
Sziasztok!
Munkát keresek Stuttgartban, és környékén, kevés nyelvtudással. Én Herrenberg-Gültdteinban lakom. Valakinek van ötlete?
|
|
|
2008-06-26 15:39, MonikaGraf:
-
Motorozol is? A vicces kölni magyarok topikban éppen motoros hölgyek képeit gyűjtik, főleg, ha beírsz oda.
Hunor
|
|
|
sziasztok, üdvözlök mindenkit a fórumban.stuttgártban lakom, 35 éves vagyok, esslingen-pliensauvorstadtban kozmetikázom. akinek kedve lenne egy capuccino mellet traccsolni vagy akár kicsit motorozni, irjon, szivesen venném.
Monika
|
|
|
Emailben érkezett:
Kedves stuttgarti magyarok,
Mindenkit szeretettel várunk a megszokott helyre, a juliusi Stuttgarti Magyar Buliba!
Helyszin: Gaststätte Halbzeit, Georgiiweg 7, 70597 Stuttgart
Idopont: 2008 julius 5, szombat, 21.00 órától
További infó: www.stuttgarti-magyarok.de
|
|
|
Szia Zsuzsi!
Én Kernen im Remstalban (Stuttgarttól kb 10km-re a B14en) tudok egy magyar szülészt. Dr. Nagy Gábor -Praxis:Schlesierweg 1. Tel.:0715147328
|
|
|
Sziasztok!
A következőben szeretném a segítségeteket kérni: várandós kismama vagyok, és egy magyar nőgyógyászt keresek Stuttgartban, vagy környékén. Válaszotokat előre is köszönöm: Zsuzsi
|
|
|
köszi:)
|
|
|
2008-06-12 21:15, Nóci:
Szia Nóci!
Agentureva ismer aupair lányokat itt kinn.
Lásd hozzászólását 2007-12-18 08:51 a 2. lapon:
"Szia Norbi,
magyar aupair lányokat ismerek a környéken.
Írjál ha fel szeretnéd venni a kapcsolatot velük: info@agentureva.de
Éva"
ìrj neki egy mailt és akkor összejöhettek a többiekkel egy kis tapasztalatcserére!
|
|
|
sziasztok!
tegnap sikeresen megerkeztem. kinek van kedve holnap este talalkozni? picit körülnezni, beszelgetni?
|
|
|
Sziasztok!
Keresek német tanárt nyelvtudásom csiszolása végett Fellbach-Waiblingen környékén.
Köszi
|
|
|
Sziasztok!
Nemreg jöttem Plochingenbe, Stuttgart mellett, es fiatalok tarsasagat keresem. En 27 eves vagyok, ha tudtok, irjatok az email cimemre: helimre@freemail.hu
Elöre is köszi!
|
|
|
2008-05-14 12:45, clau1980
Szia Claudia! En is fiatalok tarsasagat keresem, szorakozas, kirandulas celjabol. Ha van kedved kuldj szemelyes uzenetet vagy add meg a mail cimed!
|
|
|
Tyüha!!! Csak ámulok + bámulok. Öszintén nem is számítottam ilyen gyors válaszokra. Köszönet nektek! Szóval, mint írtam nekem jún. 14-15-16 jó mint indulás (Mo.-ról), és a hét végén, azaz 21-e tájékán vissza kell jönnöm Mo.-ra. Még dolgozom, sajni alkalmazkodnom kell a kollégáimhoz. Ha ez így valamelyikötöknek passzolna, akkor boldogan szegödöm útitársnak.
|
|
|
Na az üzenet lemaradt szóval párom a héten június 1-én megy vissza kocsival Stuttgartba. Vasárnap délután, Mosonmagyaróvárról. Elég sok csomagot visz, de egy ember elfér.
Üdv
Tel.: Barbi: 20 3180744
|
|
|
Kalman vagyok, Schönaichban elek, nem messze Stuttgartol. Itt dolgozom mar 3 eve, irj, ha van kedved.
|
|
|
Sziasztok!
Megy valaki jún. 15-16. környékén Stuttgartba? Vagy esetleg jún. 20-21 tájékán Mo.-ra? Optimális esetben mindkettö? Szívesen beszállnék a költségekbe. Albérletet kell keresnem kis családomnak Heidenheimban. A válaszokat köszi!
|
|
|
Felvenném még a kapcsolatot magyarokkal, szakmától, kortól és nemtől függetlenül. Azokkal a társakkal is, akik családostól, kisgyerekekkel telepedtek le Németországban.
|
|
|
2008-05-24 16:45, Lepu:
-
köszi
|
|
|
Van. Néha melegebb is. De általában elviselhetőbb a német klima, mint a magyar.
|
|
|
okés, köszönöm.
egy kérdés: kint van olyan meleg nyáron, mint itthon? 
|
|
|
2008-05-23 22:46, Nóci:
-
Szia Nóci!
Semmi akadálya. Ha itt vagy, írj!
|
|
|
Sziasztok!
Június elején utazok Stuttgartba 3 hónapra, babysitterkedni. Szeretnék ott élő magyarokkal megismerkedni.
|
|
|
2008-05-20 19:59, gyulus71:
-
A minap írtam üzenetet, de most nem találom, hova tünt, tudja valaki?
-
Ha felírod egy cetlire, akkor biztosan megtalálod legközelebb. Egyébként ide írtál, és választ is kaptál:
Kapcsolatok, segítség, vélemény >> Segítségkérés, információk
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=2202&forum=31&382
Üdv,
Hunor
|
|
|
Sziasztok magyarok! A minap írtam üzenetet, de most nem találom, hova tünt, tudja valaki? Szeretnék megismerkedni Schorndorf közelébem élő magyarokkal. Ha valaki tudna ebben segíteni, megköszönném. E-mail: gyulus71@citromail.hu
|
|
|
2008-01-31 18:07, andi80:
-
Mi is Metzingen mellett lakunk, szivesen ismerkednenk magyarokal.
rgyongy@citromil.hu
|
|
|
Hunor,
köszönöm, megkaptam az üzenetedet, és köszönöm a linket is!
G
|
|
|
Kedves Gabrycius,
írtam tegnap az általad megadott címre, hogy szállásügyben a Németországba menni... utazás topikot érdemes nézni, illetve tipp: http://goglobe.hu/szolgaltatasok mellékletünk, itt pedig a hostelek rovat.
Hunor
|
|
|
miért tűnt el kétszer is amit írtam?:(
Szóval aki tudna segíteni nekem szállás ügyben 2008 szeptember 19-29 között az kérem írjon a palgabor01@freemail.hu mailcímre!
köszönöm szépen előre is
Gábor
|
|
|
Május 21-én megyek Veszprémbe és 25-én jövök vissza Stuttgartba, ha valakit érdekelne, akkor írjatok a mcvic_KUKAC_alice-dsl.net címre.
|
|