|
Szia!
Az msn címem hogyan tudom privát üzenetben elküldeni?
_________________ Mókus
|
|
|
Hello!
Mi 3-an kb. 1.5 éve lakunk Rotterdam közelében, és szeretnénk ismerkedni itt élö magyarokkal!
Norbi, Karesz, Gábor
|
|
|
2009-09-26 14:05, kovacsanitarotterdam:
-
Szia!
Minket érdekelne! Szeretnénk több infot az összejövetelröl.
Tel: +31684467273
|
|
|
2009-10-24 11:10, Mókuska:
-
Szia Évi!
Mi hárman vagyunk magyarok, és mi is szivesen ismerkednénk! Capelle aan de ijsselben lakunk. Ha gondolod, felvehetnénk a kapcsolatot!
|
|
|
Továbbra is ismerkednék fiúkkal, lányokkal Rotterdam környékéről, Zuid-Holland környékéről, közös szórakozás vagy program csináláshoz. Egyedül vagyok kint, kicsit unalmas.
üdv,
Évi
|
|
|
2009-10-21 22:05, lepke77:
-
Kedves Lepke,
én ugyan nem vagyok érdekelt a hirdetésben, de nem értem, hogy mit is szeretnél... és ez nem kötözködés, de elképzelhető, hogy más sem érti meg.
Hunor
|
|
|
Kiadó szoba lehetőség esetén helyileg nem kötött, bármilyen lehetőség érdekel...
Kérem ide magánüzenetben...
Köszönöm. Sürgős!
|
|
|
Sziasztok!
Rotterdam, vagy Hága környékén keresek kiadó szobát. Lehetőleg még októberben költöznék.
Ha valaki tud ilyet, légyszi írjon pm-ben: mountibi80@gmail.com
Köszi!
Tibi
|
|
|
Sziasztok!
Sürgösen kellene 3 ember számára lakás Den Haag, vagy Rotterdam környékén. Ha valaki tud, kérem hogy jelezze!
Elöre is nagyon köszönöm!
tomica81@citromail.hu
0643601399
|
|
|
2009-09-22 17:48, hunor:
-
JULIA20 ÜZENETE:
-
Rotterdam mellett, Goudaban vagyok, ha gondolod, megismerkedhetünk!
A telszámom: 0652594804 (holland)
Szia!
Tamás
|
|
|
2009-09-22 17:48, hunor:
Szia,
Rotterdamban nagyon sok a magyar. Novemberre terveznek egy magyar-lengyel napot is, az iwiwven, ha keresel a hollandiai magyarok foruman, tobb informaciot is megtalalsz. Ha jol emlekszem, november 29-en kerul megrendezesre ez a nap.
Illetve a mi rendezesunkben is lesz egy magyar osszejovetel november 22-en, oda is tobb szaz magyart varunk, ahol biztos konnyen tudsz majd ismerkedni.
kovacs anita
|
|
|
Sziasztok!
Ha valaki tud Rotterdam, vagy környékén kiadó házat, vagy 2-3 szobás kiadó lakást, jelezzen!
Előre is köszönöm!
Email: kaszasanita@freemail.hu
|
|
|
JULIA20 ÜZENETE:
Sziasztok!
Mar majdnem ket eve, hogy itt lakom Rotterdamtol par kilometerre, Alblasserdam helysegben, es meg nem sikerult senki magyarral megismerkednem itt. Ha vagytok, kerlek, hogy jelentkezzetek!
Udv,
Julia
|
|
|
2009-07-07 21:27, nikipal78:
Szia,
Rijswijkban nemreg nyitott egy kedves magyar lany sajat kozmetikat. Parajdi Kinganak hivjak, es a telefonszama: 070-3193475
En mar voltam nala, jol dolgozik!
Kovacs Anita
|
|
|
Sziasztok!
Hágában szeptember 1.-től 2 főnek, vagy egy párnak szoba kiadó. Közös fürdő, konyha, wc használattal.
A lakás teljesen felszerelt, internet is van!
Tel: 06-42577-583, vagy a 06-24572-464
Email: z.tomyka@freemail.hu
Üdv
Tomi Den Haagból
|
|
|
Sziasztok!
Szállást keresünk Rotterdamban. A párommal kedden utazunk, mindegy ha egy szoba is, vagy kisebb ház, minden érdekel. Ha valaki tudna segiteni, köszönjük előre is!
Email: szollosisanko@freemail.hu
|
|
|
Szia!
Igen, 400 EUR. A zuhanyzó külön van, és a WC is. Konyha is külön van. Magyar lányoknak kiadó.
jenu323@hotmail.com
E-mailt várok.
|
|
|
Szia!
Szerintem az alabbi web-site-ot probald meg:
http://www.xpat.nl/housing_search
|
|
|
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Barátnőmnek keresek albérletet Hágában, 3 szobásat, sürgősen!
Köszönöm!
|
|
|
2009-08-11 09:04, ergun37:
-
Szia!
Ez a 400 euro havonta lenne? És a szobához tartozik konyha, meg fürdőszoba, vagy az külön van? Melyik utcában lenne?
Köszi előre is!
|
|
|
Sziasztok, szobak kiadok 400 EUR/ fo rezsivel egyutt, egy teljes szoba, ha ketten jonnetek egy szobaba, akkor 500 EUR rezsivel egyutt. Kaucio van, de rugalmas vagyok e teren. Akit erdekel, irjon: delivery@citromail.hu
|
|
|
Sziasztok!
Januarban koltozunk a baratommal Rotterdamba. O suliba (RSM) fog jarni, en a jelenlegi munkam (logisztika) folytatom Rottermbol tavmunkaban, de szeretnek helyben is tajekozodni a lehetosegekrol. Tudnatok tanacsot adni alberlet kapcsan? Hol es hogyan erdemes?
Koszonettel!
|
|
|
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, nem tud valaki Den Haagban egy kiadó szobát, sürgős lenne. A hónap végére kellene, vagy a jövő hónap elején már. Ha tud valaki valamit, szóljatok kérlek.
Köszönöm!
|
|
|
Szia!
Koszi, tudom hol van. Korul nezek majd ha arra jarunk, mert most kicsit messzebb koltoztunk Zuidbol. turoval en pl meg vagyok elegedve a Lidlbe kaphato cottage cheese nevuvel.. szerintem finom ami nekem nagyon hianyzik itt az a fustolt kolbasz meg a haztartasi keksz, a tobbit mar megszoktam es igyekszek kihozni belole amit tudok. Koszi még egyszer Szep napot Mindenkinek!
|
|
|
Sziasztok!
Magyar kozmetikust keresek Hagaban, vagy a környékén, ha esetleg tud valaki, nagyon megköszönném!
Köszi:
Niki
|
|
|
Sziasztok!
Den Haagban kiadó lakást keresünk július végétől 3 fő részére!
|
|
|
Sziasztok!
Kutyakozmetikust keresek Havanese kiskutyám rendbe hozatalára. Nagy szükségünk lenne rá, ha tudsz valakit az is jó, csak magyar legyen az illető (hollandok nem ismerik a fajtát).
Előre is koszi.
|
|
|
Szia Zsanett!
Ha minden jól megy, július 12.-én, vasárnap már ott leszek, de írni fogok az e-mail címedre, amint megérkeztem.
Niki
|
|
|
Szia Niki!
Itt az email cimem, ha megérkeztél, kérlek, erre üzenj! belianzsanett_KUKAC_citromail.hu
Köszi!
|
|
|
2009-06-16 16:52, noryka87:
Szia!
Niki vagyok és én műkörmös lennék és Hágában. A baj csak annyi pillanatnyilag, hogy jelenleg Angliában vagyok és csak július 17-én megyek át, de lehet, kicsit előbb is. Ha így is érdekel a dolog, írj és megbeszéljük.
Szia
|
|