|
2007-01-23 21:22, Erazs:
Érdekes neve van, valahogy szimpatikus. Nem ismerem ezt a helyet, én 50 km távolságról figyelgetek, de igazán akkor szeretnék menni, ha valami igazán érdekeset találok. Ha disco, az nekem mindegy, már kinöttem belöle, de ha az van az sem baj, az a lényeg, mindegy, hogy hány éves vagy, te jól érzed magad... Vagy nem? Még 70 évesen is jól érezheti magát az ember, na annyi még nem vagyok 
|
|
|
2007-01-24 21:16, Erazs:
-
A mi könyvtárunkban ingyen. Söt a polgármesteri hivatlban is ingyen... Höhö, a gettóban a törökgyerekek írják a törvényeket. 
|
|
|
2007-01-23 22:07, fodorerika:
A könyvtárban ingyen? A jó múltkor valami 30 vagy 50 centet akartak legombolni rólam fél óráért. Én is azt hittem ingyen van..
|
|
|
2007-01-23 22:21, zsubaby66:
-
Szia!
Köszi szépen a gyors segítséget. Megnyugtattál, mert csak így tudom majd tartani a kapcsolatot a családommal.
Puszi Neked.
Üdv: Zsuzsa
|
|
|
2007-01-23 21:27, zsubaby66:
-
Szia!
Ha jól láttam az utca a Münchener Freiheit közelében van, ahol kávéház-kávéházat követ. Egyébként is tele van a város internetcafe-al, azonkívül minden könyvtárban van lehetöség netezni. Ott ugyan ingyen van (nem is kell tag legyél), de elöre fel kell iratkozni. A netkávézóban 1-1,50.- Euro/óra. A hely színvonalástól függöen.
Ha valamin nem igazodnál ki amikor már itt vagy, gyere csak ide vissza és kérdezz!
e.
|
|
|
Halihó Mindenkinek!
Február elején megyek Münchenbe. Tudnátok nekem segíteni abban, hogy a Germania strasse környékén hol van lehetőség internet hozzáféréshez?
A válaszokat előre is köszönöm. )
|
|
|
2007-01-23 18:36, Mucho morales:
A Hungária Gulasch Express-ben szokott lenni ált. minden 2.pénteken. Többen összegyülünk, azt dumcsizunk, ki eszik, ki iszik. Abszolút nem érdekes, hogy ismerjük-e egymást vagy sem, elvégre be lehet mutatkozni. Legalábbis nekem ez volt a véleményem, amikor legelöször ott voltam.
Ja igen, ez nem diszkó.
|
|
|
2007-01-20 21:17, Erazs:
Aranyos vagy, de nem tudom mi az a törzsasztalos, ott még nem sütöttem csirkéket.
Ha tehetném, szivesen megnézném! Nekem kicsit messze van 50km-röl.
|
|
|
Hali mindenki
Jan 27.én a kaposvári DJ Nagy vendégszereplése a Hungaria Clubban.Az elismert DJ egy pörgös mixet játszik a modern és retro hangzásokbol magyar és külföldi elöadóktól.
Várunk mindenkit.
www.Hungarian-Dance-Night.de
|
|
|
Egy kisebb társaság, akik december óta találkozgatnak!
De gondoltam nem sorolom fel mindenki nevét!:)
Kb.30 ember, de szombatra többen jelentkeztek!
2007-01-23 11:26, Nostradamus:
-
Ki az mi, Noricsi?
Amugy nekem is van egy listam müncheni magyar fiatalokrol, talalkozokrol, amit egy kedves magyar lany inditott utjara, ha valakit erdekel.
gabor_KUKAC_ferencz.de
http://www.ferencz.de
-
|
|
|
Ki az mi, Noricsi?
Amugy nekem is van egy listam müncheni magyar fiatalokrol, talalkozokrol, amit egy kedves magyar lany inditott utjara, ha valakit erdekel.
gabor_KUKAC_ferencz.de
http://www.ferencz.de
|
|
|
Sziasztok!
Mi most szombaton( jan. 27) tartunk egy kisebb összejövetelt a Hungaria Gulesch Express-ben a Sonnenstr.-én
Fél 4- 4 -töl!
Mindenkit szeretettel várunk!
Nóri
|
|
|
2007-01-20 15:37, Mucho morales:
Szokott lenni, meg van törzsasztalos összejövetel, azt a yahoo group-osok szokták csinálni, de aztán oly mindegy, mert mi is szoktunk menni. Nem az a lényeg ki szervezi, hanem hogy mi magyarok találkozzunk 
|
|
|
2007-01-20 13:38, Erazs:
Ismerem a "Kunstparkot", valami "magyaros bulira" gondoltam, de mindenesetre köszi.
Szép hétvégét nektek!
|
|
|
2007-01-18 22:59, Mucho morales:
Igen, Mucho
Különben ha valakinek van valami müncheni programmal kapcsolatos ötlete, azt úgy is beírja ide.
Bulizni egyébként lehet menni a Kunstpark Ost-ba, de már hivatalosan nem ez a neve, ez az a nagy létesítmény az Ostbahnhof-nál.
|
|
|
fodorerika: Upsssz, akkor nem én vagyok!Totálisan félreértettem Erazs üzenetét. Tegnap este találtam ezt a forumot és még nem tudtam, hogy müködik. Hirtelen arra gondoltam, biztos valamit elirtam a bejelentkezésnél "Németország".
|
|
|
2007-01-18 22:31, Erazs:
-
Gondolom aki a "meghívta".
|
|
|
Köszi!
|
|
|
2007-01-18 22:51, Mucho morales:
-
Lehet, hogy Erazs már csak holnap lesz, de addig is, kérdezz, ha tudok segítek. Technikai leírást itt olvashatsz:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=121&forum=70&7
Hunor
|
|
|
Erazs, elaludtál?
|
|
|
2007-01-18 22:31, Erazs:
èn bújok meg mögötte, sajnos nem tudom, hogy mennek itt Németországban az üzenetek.
|
|
|
Tudja valaki ki bújik meg a Németország nevezetű "egyén" mögött az iwiwen? Van értelme visszajelezni?
|
|
|
2007-01-18 07:24, Stahlkopf:
Azért én logikában ász vagyok ám! Jó a motoros kép a családról
|
|
|
2007-01-17 21:14, Erazs:
"Stahlkopf, nem voltál véletlen matektanár Kecskeméten? Pont így hívták őt is... "
Ugy hivtak hogy Stahlkopf?
Egyebkent nem vagyok teljesen fair, mert Stahlkopf neven nem lehet engem megtalalni az iwiwen, hanem az indexes nickemen...
|
|
|
2007-01-17 17:01, Pompéry Berlin:
"Rettentö rossz névmemóriával áldott meg a sors. "
Engem is. Azt szoktam mondogatni, hogy a nevmemoriamnal csak az arcmemoriam rosszabb
|
|
|
2007-01-17 16:45, Andu:
"jéé, nem gondoltam volna, hogy szakállad van!
Vagy ez még borostának hívják? "
Az elejen borosta, aztan meg szakall lesz belole. A hossza a lustasagomtol fugg. Ha mar nagyon osemberes vagyok, akkor lenyirom
"Fodor Erikát már megtaláltad! "
Erikat ismerem szemelyesen, igy voltam bator bejelolni:)
|
|
|
2007-01-17 21:14, Erazs:
Nem, nem voltál a matektanárom 
|
|
|
2007-01-17 18:09, fodorerika:
Na most már megnézem magamnak én is.
Stahlkopf, nem voltál véletlen matektanár Kecskeméten? Pont így hívták őt is...
|
|
|
2007-01-17 14:38, Stahlkopf:
-
El is felejtettem, hogy úgy hívnak ahogy hívnak, csak a képekröl ismertelek fel. 
|
|
|
2007-01-17 17:01, Pompéry Berlin:
Elöfordul az is, hogy egyoldalú az ismeretség.
Ilyenkor lehet, hogy ismerkedni akarnak 
|
|