|
A „magyarok_münchenben“ törzsasztalt rendeztek pénteken Aug. 26-án. A magyar kávézóban, Sonnenstr. 25 ben volt a találka.
Idöben szolok nektek ha legközelebb ujra összejövünk.
|
|
|
itt a missio honlapja talan segit
Müncheni Magyar Katolikus Misszio
http://www.ungarische-mission.de/
Ciao
Bela
|
|
|
Nem tudjatok mikor kezdödnek a nemet- meg az angol kurzusok a misszional? Ha valaki tudja, irjatok meg nekem. Köszönöm elöre.
|
|
|
2005-08-18 07:07, Encsi:
-
Kedves Encsi,
jo bulizast, es beszamolot kerunk.
Es neha nezz be a topikba, most tobben utaznak, de majd ismet lesznek.
Hunor
|
|
|
Kedves Hunor,
nagyon szepen köszönöm! Mar irtam a Sziszi-nek egy SMS-et es Szombaton megyek a diszkoba! )
Szia!
Encsi
|
|
|
2005-08-16 10:30, Encsi:
-
Kedves Encsi,
reszletes info a weboldalukon: http://www.hungarian-dance-night.de/
Alkalmankent ir ide az uzemelteto is, tehat kerdezhetsz tole is.
Udv,
Hunor
|
|
|
Sziasztok!
Hosszu idö utan visszajelentkezem a forumba!
Egy kerdesem van:
Testverem es en el szeretnenk menni a Magyar diszkoba itt Münchenben. Melyik nap jobb? Penteken vagy szombaton?
Mit ajanlatok?
Sziasztok!
Encsi
|
|
|
Sziasztok!
Van Budapestre egy vonatjegyem, amit nem tudok egy hónapon belül felhasználni. Ha valakinek esetleg szüksége van rá (augusztus 15-ig), az küldjön mailt a petraholman@yahoo.com címre!
|
|
|
2005-07-21 10:45, DJ München:
-
Helóka!
Jó ötlet ez a fest,köszi a tippet.Meg tudnád még mondani h. kb. mikor kezdödnek a programok?
Köszi,Adri
|
|
|
Adri, itt vagy???
|
|
|
Hali
Minden müncheni (és környéki) figyelmébe szeretném ajánlani az "Altschwabinger Strassenfest" et amely most szombaton (23.07)
lesz. (Feiltz Str., Occam Str., Haimhauser Str., Ursula Str. usw.)
Négy szinpad élö zenével, rengeteg sátor, bár, Grill és minden ami egy utcabálhoz tartozik. A magyar szineket ezuttal mi a "Hungária - Club" képviseli egy két hazai csemegével mint pl. Bikavér, Ezerjó, sült kolbász stb.
Üdvözlettel
Béla
www.Hungarian-Dance-Night.de
|
|
|
Sziasztok
Hadd irjak "elsö kézböl" a magyar party-rol.
A borus. napos, esös idöjárás ellenére több mint 200-an jöttel a rendezvényünkre amit ezuton is sszeretnék megköszönni nektek. Miután a telefonom 2 percenként csengett hogy lesz e party (az idö miatt)igy folyamatosan erkeztek a a vendégek, es összeállt egy örült jo csapat akiket még az a
néhány perces esö sem tudott elrettenteni ami
ugy kb.éjfél felé rázuditott. A hangulat ekkor már olyan szinten volt hogy a szamba táncos nök is azt mondták (harmadik fellépésük elött kezdett el esni)hogy ilyen vendégeknek akkor is folytatják a müsort ha
"cigány gyerekek potyognak az égböl" (szabadon forditva angol-spanyol-német beszédüket
Az utána következö karaoke is nagy sikert aratott, kb.hét formácio jelntkezett olyan müvész neveken mint pl. "Kukori és kotkoda", "Ildiko és a gavallérok", "majd meg mondom késöbb" (sokáig gondolkoztak a néven és igy ez maradt .......
A karaokén mindenki nyert, hiszen mindegyik produkcionak megvoltak a sajátos értékei, igy
hamarosan feltünö volt a vendégek között a Tequila cég altal felajanlott (thank you)
piros sombrero és poló.
Zenei összeállitásunkban végig fésültük a hazai könnyüzenei élet minden állomását az Edda-tól a Groovehous-ig és az LGT-töl a Kistehén Zenekar-ig (Cyber gyerek)az hogy mindenkinek bejött az összeállitás azt talán az mutatja a legjobban, hogy reggel hétkor fejeztük be a partyt.
Ettünk (igazi magyar sült kolbász, és sült hús)ittunk (csapolt sör, long drink, koktél,stb) mulattunk (MC Hawer, Bodi Guszti)
jól éreztük magunkat.
Üdvözlettel
Kiss Béla
HUNGÀRIA - CLUB
München
u.i
Képeket a honlapunkon láthattok keddtöl (remélem addig összehozom)
|
|
|
2005-07-17 18:54, Ibolya:
-
Koszonom.
Hunor
|
|
|
2005-07-17 18:30, hunor:
-
Igen Hunor, még mindig a Kucsera Janos vezeti a müncheni Széchenyi Kört, egy nagyon helyes ember. Utoljára, személyesen, áprilisban láttam, mikor a Nagyváradi Kiss Stúdió Szinház egy szinpadi játékot bemutatták.
|
|
|
2005-07-17 18:33, Ibolya:
"Erika, tényleg sajnálom hogy most sem jött össze a mi találkozásunk, de még nincs késsö, valamikor sikerül együtt a magyar clubba menni."
örülök, hogy jól érezted magad, mondtam, hogy jó lesz!
itthon ülök. szétunom magam. de hál'istennek péntektől 1 hétig szabin vagyok!!!!
|
|
|
2005-07-17 13:22, fodorerika:
-
Erika, tényleg sajnálom hogy most sem jött össze a mi találkozásunk, de még nincs késsö, valamikor sikerül együtt a magyar clubba menni.
|
|
|
2005-07-17 18:28, Ibolya:
-
szia,
apropo Szechenyi Kor, meg Kucsera Janos vezeti?
Hunor
|
|
|
2005-07-17 13:19, hunor:
-
Erika, Ibolya,
voltatok az osszejovetelen Ha igen, milyen volt?
Hunor
-
Sziasztok,
Egyszerüen fantasztikus volt, kedves publikum, jó zene. Jó erzés volt újra Szörényi, Hungária, Edda, stb. hallani.
A férjem is velem volt, szegénykém nem sokat értett a zenéböl. Nem messze ott akol mi buliztunk, valami ünnepélyt rendeztek a törökök, kiváncsiak voltak ök is a sok csinos magyar nökre távolröl néztek minket.
A partynak a csucspontja 3 csinos, gyönyörü testü venezuelai lányok voltak. A fiuk ámultak és bámultak de nem csak ök. Egyszoval jó hangulat volt, táncoltunk is. Mind ahogy már töbször itt megirtam, a Magyar Katolikus Misszioban allkalom adtán, külömbözö kulturális rendezvényeken részt veszek amit a müncheni Széchenyi Kör rendezi, érdekes modon semmi ismeröst nem láttam ott.
Éjfélkor haza mentünk, nem tudtunk többet maradni, hazafelé ut el kezdett esseni az essö, igy nem tudom hogy oldották meg.
Hátha még mások is beugranak ide és többet tudnak a bulirol mesélni.
|
|
|
2005-07-17 13:19, hunor:
Hali!
Én nem tudtam elmenni, dolgoznom kellett... Ibolya volt. Talán még alszik, mert reggelig ropta...
KIcsit esett az este, nem tudom, hogy oldották meg.
üdv.
e.
|
|
|
Erika, Ibolya,
voltatok az osszejovetelen Ha igen, milyen volt?
Hunor
|
|
|
2005-07-15 09:02, Magika:
-
"Inkabb oda szoktatok irogatni???"
Haaat, nem csodalkoznek, ha egy nap alatt szaznal is tobb hozzaszolas szuletne ott. Es ugyanakkor kotetlen cseveges - tehat nem egy konkret temahoz kapcsolodo, mint a legtobb topik eseten (cim = tema).
Hunor
|
|
|
Nézd már milyen reklámot csinálnak nekem
Naja, oda szoktak müncheniek is írogatni..
|
|
|
Inkabb oda szoktatok irogatni???
Megneztem.
|
|
|
2005-07-15 08:38, Magika:
-
Itt vagyok megint.
-
Nezz be ide:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=2094&forum=4&3727
Lepunal allando a forgalom, es kotetlen cseveges. 
|
|
|
Nem feledkezem rolatok.
Itt vagyok megint.

|
|
|
2005-07-14 22:32, Magika:
-

|
|
|
Szia Magdika!
Majd még gyere.
Ne felejst el:
e.
|
|
|
2005-07-14 22:32, Magika:
-
Jó éjszakát Magdika!
|
|
|
Most megyek aludni, mert mar nagyon faradt vagyok, de holnap jovok.
Mindenkinek tovabbi szep estet.
|
|
|
elvileg. de akkor még minden tök uncsi. én amikor ott voltam 11-12 körül kezdett beindulni az élet. na de jó akkor 10 körül megyek!
e.
|
|