|
Nagyon szépen köszönöm!
Szuper jó fejek vagytok!!!
Roland
|
|
|
2009-11-05 20:05, feketeroli74:
-
www.kijiji.de
|
|
|
2009-11-05 20:05, feketeroli74:
Tessék:
http://www.quoka.de/
|
|
|
Üdv Mindenkinek!
Olyan német internetes oldalakat keresek, mint Magyarországon az express.hu, tehát ahol ingyen lehet hirdetést feladni.
Köszönöm segítségeteket,
Roland
|
|
|
2009-10-30 08:17, fodorerika:
-
Erre is gondoltam, ezért hagytam itt is meg a hozzászólásokat.
Hunor
|
|
|
nekem igy mar nincs kedvem 
|
|
|
Jelentem, megvan az új topik, a Magyar Világkapcsolat témakör alatt található (de itt is megmaradtak az üzenetek):
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=8318&forum=75&10
Hunor
|
|
|
2009-10-28 14:11, poe:
-
elég régen kezdődött, vagy 15 éve, amikor a
-
lehet. de szerintem akkor meg viszonylag bekesek voltak a viszonyok. amikor en 15 eve xy politikusnak dolgoztam, akkor ennek az agresszionak jele sem volt. meg a szinfalak mogott sem. (es nem voltam hulye 17 evesen!)
-
Nem jártam, de láttam a képeket, végre ideje volt a németeknek is megbarátkozni a saját zászlójukkal
-
hat ennek is megvan a maga tortenete. de ok legalabb tul vannak rajta.
-
Egyébként a vb nem hétköznap
-
nema, tenyleg? 
|
|
|
2009-10-28 21:10, Erazs:
De nem itt, hanem ott?
|
Bennem ott van a "félsz", hogy ha nem Márc. 15. van és kiraknám a kokárdát, hogy meg is vernének. Most viccen kívül.
|
|
|
2009-10-28 14:47, poe:
-
Amúgy ez érdekes téma, es sok szempontból is lehet mérlegelni... Ha van kedved, vagy valakinek, nyithatna éppenséggel valahol egy topikot, magyar szimbólumok, magyarok és szimbólumok, vagy hasonló címmel (pl. Magyar Világkapcsolat témakör alatt). Vagy ha nincs jelentkező, de egyetértettek a téma érdekességével, akár én is megnyithatom, és átmásolom az üziket, mármint a hozzászólásokat.
Hunor
|
|
|
2009-10-28 14:44, hunor:
Neked is igazad van
_________________ poe
|
|
|
2009-10-28 13:10, poe:
-
"Mindnek helyzetéből adódik ez a másság."
Ezzel egyetértek.
"És ez a szégyen. Minden ország büszke a zászlajára, csak nálunk vétek azt kitűzni, hordani, ha épp nem rendelik el államilag."
Én csak az ellen tiltakozom, hogy egy kisebb csoport mindent kisajátítson, és ugyanakkor ők döntsék el, hogy ki milyen/ mekkora/ igazi/ nem igazi/ stb. magyar.
Hunor
|
|
|
2009-10-28 13:54, fodorerika:
A piros-fehér-zöld leértékelése szerintem elég régen kezdődött, vagy 15 éve, amikor a 3 zsemlét is csak nemzetiszínű papírzacskóban lehetett megvenni. Most úgy látszik, megnézzük, mi van a ló tulsó oldalán
Nem jártam, de láttam a képeket, végre ideje volt a németeknek is megbarátkozni a saját zászlójukkal
Egyébként a vb nem hétköznap
|
2009-10-28 13:10, poe:
-
utazz metrón, villamoson egy pici kokárdával vagy egy kis magyar zászlóval. Dughatsz diktafont is a zsebedbe, hogy megörökítsd a beszólásokat.
-
azert ehhez elegge hozzajarult az is, hogy ha jol emlekszem 6-7-8 eve elkezdtek partjelkepkent hasznaltak a kokardat. elotte azert nem volt ennyire gaz.
mit varhat az ember a normalis polgartol, ha a politikusok, akiknek elvileg ez a "szakmaja" nem tudnak kulturaltan es diplomatikusan viselkedni. es en most nem egy partrol beszelek, hanem mindegyikrol. kivetel nelkul.
-
hétköznaponként is lobogtatja a hideg északi szél a kék-sárga zászlót.
-
nem jartal a focivb alatt nemetorszagban? 
|
|
|
2009-10-28 12:47, hunor:
Az erdélyi magyarok hazaszeretete alapvetően más, mint az otthoniaké, és más, mint a miénk, külföldön élőké. Mindnek helyzetéből adódik ez a másság.
Egy ismerősöm mondta egyszer - de azóta már több helyen olvastam is - megér egy tanulmányt, hogy végigmenj Budapest utcáin, utazz metrón, villamoson egy pici kokárdával vagy egy kis magyar zászlóval. Dughatsz diktafont is a zsebedbe, hogy megörökítsd a beszólásokat.
És ez a szégyen. Minden ország büszke a zászlajára, csak nálunk vétek azt kitűzni, hordani, ha épp nem rendelik el államilag.
Mikor Svédországban jártam, láttam, hogy minden ház kertjében akkora zászlórúd van, mint egy főárboc, és legtöbbjén hétköznaponként is lobogtatja a hideg északi szél a kék-sárga zászlót.
_________________ poe
|
|
|
2009-10-28 12:38, Nostradamus:
-
s aki hazafias, nemzeti erzelmü, az rögtön le lesz szelsöjobboldalizva...
-
Ne, ne, ne... ugyan hazabeszélek, de szerintem elég sok erdélyi származású hazafias érzelmű (máskülönben nehéz lett volna a hagyományokat Romániában megőrízni), és érdekes módon mégsem szélsőjobboldalinak hívják őket... Szóval, ha már a magyar érzelmű kifejezést, és sok mást kisajátítottak a magyarországi cigányozó, zsidózó, kukaborogató kollegák, azért maradjon valami szó azoknak is, akik az előzőkben írt magatartással nem értenek egyet, de azért fontos számukra az identitásuk.
Hunor
|
|
|
KAT.TOTH ÜZENETE:
Gyakran vagyok Münchenben, magyarok társaságát keresem.
|
|
|
en inkabb lefotozom az autodat.))
|
|
|
na ebben egyetertünk Lepu... de hat a vilag jelenleg egy mindenki fölött allo nemzet hatalomrajutasa fele halad... s aki hazafias, nemzeti erzelmü, az rögtön le lesz szelsöjobboldalizva... mert ugye a magyar allampolgar, es a magyar erzelmü között nagy különbseg van.
|
|
|
2009-10-27 21:06, Erazs:
-
2009-10-27 13:02, Lepu:
-
Egy fecske nem csinál nyarat
egy bolond százat csinál
|
|
|
2009-10-27 12:33, Nostradamus:
-
Ez gáz. Akkor lesz még két fölös szivacsom. Ki akar kocsit mosni? 
|
|
|
2009-10-27 13:02, Lepu:
-
Egy fecske nem csinál nyarat
|
|
|
2009-10-22 21:11, Andu:
-
Nem ba...gatás végett, de talán egy pár szót azért megereszthetnél, hogy mi volt a bajod 2007-ben velünk? Azt írtad, hogy itt már nemhogy írni, de már olvasni sincs kedved ...
-
kezd derengeni miert.
|
|
|
2009-10-27 12:33, Nostradamus:
-
Aki nem akar nyomorogni, az kezdjen azon gondolkodni, hogy jó dolog-e a szocializmus, meg a kapitalizmus, meg az, hogy az ember hülyén él a világba(n), és másokra hárítja az életéért a felelösséget. Mert ez a magyar nemzet egyetlen baja, hogy mindig valaki más a felelös mindenért, soha nem ök. És ez oka annak a sírásnak is, hogy a magyarok nem tartanak össze. Persze, hogy összetartanak. Csak annyira nem hülyék, hogy piócákat vegyenek a nyakukba, vagy felelösek legyenek azokért, akik önmagukban életképtelenek.
Ha a magyaroknak segítség kell, szívesen segítek. Elmondom, hogyan lehet egy egészséges gazdasági rendszert kapitalizmus, és szocializmus nélkül felépíteni, amiben csak munkából lehet jól élni, és nem a lopásból. És csak az egyetlenegy dolog van, ami a nyomoron segíthet. Minden más csak kozmetika. Rendszert kell váltani. De nem csak Magyarországon, hanem itt is.
|
|
|
3 motorra elfer a csalad. )
|
|
|
2009-10-26 14:24, Lepu: nem kötekedesböl, de megvalaszolom... hülyesegnek nevezni, es lekezelni azt, aki megelhetesi problemakkal küszködve munkat keres külföldön... kemeny szavak... engem peldaul nem zavar, ha ilyet olvasok, es ha modomban all, segitenek is... a sok nyomor, ami most otthon van, összetartasra es egymas segitesere kellene ösztönözzön mindenkit, kellene... de hat mi magyarok nem arrol vagyunk hiresek, hogy összetartunk.
|
|
|
2009-10-26 21:22, Erazs:
-
egy csik a szemem. miattad!
szerinted mennyire feltek a korulottem levok, amikor a pirosnal cseppentettem a szemebe... mindenki olyan ovatosan indult... kicsit fajt ez a bizalmatlansag... ... ... 
|
|
|
2009-10-26 13:55, Nostradamus:
Szerintem motort is tudnék mosni Egyébként van ötszemélyes motor????
|
|
|
2009-10-26 13:53, Nostradamus:
-
Pl. hülyeségeket kérdezni
De 204686+x hozzászólás inkább azt bizonyítja, hogy jó ez így. Mi értelme van annak, ha minden nap 200x olvashatom azt, hogy "németül egy kukkot nem tudok, írni -olvasni magyarul sem, mindenkinél okosobb vagyok noha a taknyomat nyalom, és azonnal munkahely kell, minden munka érdekel!"
Erre két lehetöséged van, ignorálni, vagy válaszolsz, de a válaszra általában megsértödnek, mert a minden munkáról nagyon gyorsan kiderül, hogy semmi esetre sem minden munka, söt a legjobb ha nincs is munka, csak havi 25.000€ netto fizetés. Szóval nem azért vagyunk, hogy a mások értelmi fogyatékosságából, és lustaságából származó drasztikus hiányosagokat ápoljuk. Alapból minden kérdés felesleges, amire a választ google vagy wiki tudják.
|
|