|
Sziasztok.
Èn a soproni határ mellett élek. Oberpullendorfban.De jo lenne,ha a közelben lennétek !!!!
|
|
|
2005-01-27 09:14, Osztrak:
-
Helloka! Itt volnák. Te Burgenland melyik részén élsz? Igaz én is csak 4 éve költöztem ide Felsöausztriából a családommal.
|
|
|
Szokott néha ide is benézni valaki Burgerlandból? Mert elég régen nem jelentkeztek be. Szeretnék valaki ottanival dumcsizni egy kicsit innen Pestről.
|
|
|
2005-04-26 22:16, Loki:
-
Szioka!!!
Mondjad csak, én Burgenlandban élek. Ha tudok válaszolni akkor szivessen segitek.!!

|
|
|
Halika!
Vannak itt olyanok, akik olvassák ezt a topikot és Burgenlandban élnek? Sok-sok kérdésem van, lenne valaki, aki tudna rájuk válaszolni.
Üdv, Loki
|
|
|
Kedves Mümüle!
Nem kukucsoltam akkor ,és azóta nem lattalak sehol.
Küldök magán üzenetet. O.K.??? 
|
|
|
2005-03-23 17:44, Osztrak:
-
Helló! Kukucsolsz?
|
|
|
2005-03-23 17:44, Osztrak:
-
Szia Osztrak! Ha itt leszel ma este, irkázhatunk. 20.00-körül benézek. Addig is szép napot neked!
|
|
|
mürmüle!!
Ha tudtam volna,hogy itt vagy beszélgethettünk volna egy kicsit.
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek! Van valaki ilyen korán itt? 
|
|
|
Kedves Osztrák Lány,
örülök,hogy itt is Rád találtam. A magyarok világkapcsolat fórumban: a ki hogyan marad magyar? című indításod halad. ÁBC-és magyar könyvünk az itt látható kevés Burgenland-i magyar érdeklődés miatt nehezen terjed. Ölelem Gyermekeid, Férjed s Téged:
joe pestről
|
|
|
Szia Osztrák! Èn ugyan nem Burgenlandból vagyok, de mégis a közeledböl. Jelentkezz! 
|
|
|
100%, hogy nem, peel a chaten is többen vannak ugy hallottam. Csak meg nem talaltak ide. De ne add fel, biztosan jönnek hamar... esetleg nezz fell te is a chatre!
üdViktoria
|
|
|
hat egyedül vagyok bugenlandbol. ez nagyon szomoru.
|
|
|
Szia Osztrak, majdcsak jönnek, de hogy ne félj egyedül, beköszöntem
_________________ poe
|
|
|
Hol vagytok burgenlandi magyarok ?
Jelentkezzetek!!!

|
|