|
Sziasztok, Anna vagyok, Belgiumban élek 22 éve.
_________________ Anna
|
|
|
2005-02-01 08:57, agw65:
-
2005-01-28 03:47, Ferencz Zsuzsanna:
agw65
http://www.attilamusic.com
-
MON buszke lehet hogy ujra egy tehetseg kerult tagjai koze.
|
|
|
2005-01-28 03:47, Ferencz Zsuzsanna:
-
Szia Zsuzsa, nekem is ismeros a neved, biztosan osszefutottunk valahol... koszi az elismero szavaidat... en mar 1990 ota jarom a vilagot, de valahogy mindig visszatertem... erdekes hogy sosem ereztem meg a honvagyat... koszi meg egyszer a szep fogdtatast... es mindenkinek koszonom a meleg szavakat... jol esik
agw65
http://www.attilamusic.com
|
|
|
2005-01-31 19:19, ibolyai:
-
Kedves Ibolya,
europai ido szerint az esti orakban.
Mas - Udv a MONon!
Ime, a hasznalati utasitas, tippek, arcocskak, stb.:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=121&forum=70&5
Es meg egy tipp: ha mindig a topik neve alatti uzenet kuldese feliratra kattintasz, akkor nem ismetlodik meg a korabbi uzenet (ez azert zavaro, mert igy neha nehez eldonteni, hogy ki mit irt).
Vagy ha hivatkozol egy korabbi uzenetben, akkor kattints a valasz erre funkciora, de hagyd csupan a nevet, datumot meg, alatta egy elvalaszto vonalat, es a tobbit torold. Peldakent lasd jelen uzenetem, felul csak ennyit hagytam meg:
"2005-01-31 19:19, ibolyai:
- "
Udv,
Hunor
|
|
|
2005-01-31 19:19, ibolyai:
"A chatre este erdemes" : Melyik orszag / vilagtajek szerint este?
Magyar ido szerint este 21:00 ora korul .
Udv: fellegvar
U.i: Ibolyai irtam neked magan uzenetet , megkaptad ? 
|
|
|
Köszönöm a bizalmat!
|
|
|
2005-01-30 22:11, hunor:
-
"A chatre este erdemes" : Melyik orszag / vilagtajek szerint este?
|
|
|
KARALABE UZENETE:
-
Szia, Ildi, Gyuri,
En Marosvasarhelyi vagyok - Meg csak 44, de tapasztalat alapjan lehetnek 60 is.
Marylandben elek, a hazam Washington DC-tol 4 merfoldre van. Konyvelo vagyok - 14 eve jottem ki Erdelybol - szivesen levelezek uj (es regi) baratokkal.
Minden jot,
|
|
|
2005-01-29 16:29, Ferencz Zsuzsanna:
-
Igaz - emlekszem en is hogy az edesapjuk pilota volt, es tenyleg, Sari vette meg a lakasomat. Marosvasarhelyen az ottani ujsagnal dolgozott sok eve. En is remelem hogy mindannyian jol vannak.
|
|
|
Szia Upy!
Szia Puszta!
Isten hozzott kozenk titeket.Erezetek jol magatokat kozottunk.
|
|
|
Isten hozott Upy !
Erezd jol magad kozottunk !
Udv:fellegvar
|
|
|
Köszönöm szépen Hunor a segítségedet! A problémát sikerült megoldanom! Működik a chat! Upy
|
|
|
Kedves puszta!
Udv a MONon!
Ime, meg egy topik, hasznos infok a MON hasznalata kapcsan:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=121&forum=70&5
Ha az Uzenet kuldese feliratra kattintasz (topik neve alatt), akkor sem ismetlodik meg a korabbi uzenet.
Nezz korbe a forumba, rengeteg topik van, pl. ama husveti hazi sonkarol is irhatnal a Csalad, szabadido, erdekessegek, kornyezet megfelelo topikjaban (Mit foztunk ma? Mit fozzunk holnap?).
Udv,
Hunor
|
|
|
2005-01-30 21:47, upy:
-
Kedves Upy,
a Java-t kell letoltened, pl. innen:
http://www.java.com/en/download/windows_automatic.jsp
Jelezz vissza, hogy a fenti tipp alapjan sikerult-e megoldanod. Ha nem, akkor tovabb probalkozunk. A chatre egyebkent este erdemes menni, akkor vannak tobben!
Udv,
Hunor
|
|
|
Nekem nem működik a chat! Ki tud segiteni?
Bejelentkezem, és utánna nagy szürkeség jön be. Utánna semmi.
|
|
|
Azt hiszem sikerült. köszi a jo tanacsot Judit
Üdvözlet Berlinbe
|
|
|
2005-01-30 19:57, puszta:
-
Isten hozott köztünk.
Info / tanács: ha válaszolsz valamire, nyugodtan töröld ki magát az üzenetet az esetleg idézendő vagy fontos részlet kivételével. Nem kell megismételni, hisz a szöveg alább olvasható.
Szeretettel
Pompéry Judit, Beerlin
|
|
|
Szia! 45 éves leszek! Két gyerekem van egy 16 hónapos és egy 18 éves. Érdekel az egészséges életmód!
Természetgyógyászat! Hogyan élnek az emberek más országokban? Szivesen ,beszélgetek mindenkivel,mindenről! Nyitott gondolkodású vagyok!
|
|
|
2005-01-30 19:24, poesje:
-
"Hej, mostan puszta ám igazán a puszta!"
Azert valasztottam ezt a nevet, mert a rokonsag ott el a Duna -Tisza közen Kecskemet környeken Bugacon. Ott a puszta igazan puszta.Tavaly majusban ott voltunk a lovas bemutaton a csaladommal (lanyom,felesegem,en)
es a puszta bemutatta csodalatos viragzo termeszetet, Pipacstenger.arvalanyhaj.
Egyebkent evente legalabb 2-szer jarok arra tavasszal es összel de ilyen szepnek meg nem lattam. De ahogy Edesapam meseli regen telen
kegyetlen hideg volt ott.
Biztosan ismered a husveti hazi sonkat. Most fö a tüzhelyen es megnezem hogy all.Az illata olyan hogy mar korog a gyomrom.
|
|
|
2005-01-30 18:27, puszta:
Ahányszor meglátom a nevedet, mindig Petőfi örökszép verse jut eszembe róla talán a tél miatt?
"Hej, mostan puszta ám igazán a puszta!"
Ilyen sok szabadsaguk van ott az embereknek vagy olyan sok ott az ünnepnap?
Nincs több szabadságuk, mint másnak, ünnepnap se több, és a rendszám csalós. A rengeteg holland autóban, melyek kelet felé tartanak, főleg jugoszlávok, magyarok, románok, törökök utaznak haza az ünnepekre.
Sok holland is megy persze nyári vakációra és síelni is, de a 16 millióból maradnak a munkahelyeken is
|
2005-01-30 18:03, Tessényi Györgyi:
-
2005-01-30 16:05, puszta:
A deli szomszed is üdvözöl kelet Svajcbol!
Voltam Stuttgartban jo reg, de a rokonok Canadaba mentek tovabb.
-
köszi az üdvözletet. az 56 -os nagybatyam is innen tovabb ment Kanadaba Toronto környekere Hannover melle, ami itt az Nszk-ban is letezik.
Igyekvö ember leten meg van most mindene, de a kezdeti idök es az alföldi emlekek nagyon nehezek voltak a beilleszkedeshez.
|
|
|
Isten hozott , Puszta !
Erezd jol magad kozottunk ! 
|
|
|
2005-01-30 17:20, poesje:
-
Köszönöm az üdvözletet, epp az elöbb olvastam Hollandiarol a soraidat es nem tudtam hogy ennyire fogukhoz verik a garast. Csak azt latom, hogy akarhanyszor es akarmikor az autopalyan vagyok mindig latni holland autot.
Ilyen sok szabadsaguk van ott az embereknek vagy olyan sok ott az ünnepnap? Itt a nemeteknel 30nap evi szabadsag van. Egyszer voltunk Amszterdamban a repülöteren onnan pedig elvittek bennünket Den Haagba. Ott csodalatos epületeket lattam es kerekpart irdatlan mennyisegben.
|
|
|
A deli szomszed is üdvözöl kelet Svajcbol!
Voltam Stuttgartban jo reg, de a rokonok Canadaba mentek tovabb.
Szia Puszta
a szomszéd is üdvözöl
Poesje Hollandiából
_________________ poe
|
|
|
Szia Puszta, üdvözlet a MON-on.
Azt hiszem, a végállomásra érkezés ideje egyelőre ismeretlen, Hunor Kalauz Úrtól csak akkor fogjuk megtudni, hogy ott vagyunk, mikor már a közelébe értünk. Addig is utazunk, utazunk...
Javaslom, hogy az alábbi üzeneted másold át a "BEMUTATKOZÁS" rovatba is, hogy később is megtalálható legyen.
|
|
|
-
Isten hozott közénk!!!
Biztosan nem fogod megbánni, hogy bejelenetkeztél, valóban jó hangulatu a társaság és sokféle téma van, nézz körül.
Üdv:Bovi, szintén Németo.bol
|
|
|
Szevasztok! Üdvözlök mindenkit a MON-ban!
83 ota elek az NSZK-ban Stuttgart mellett.
Vegyes hazassagban es boldogan. Bele-bele olvasgattam a MON-ba es nagyon tetszik az ahogy a reszvevök ertelmesen szinte regi barati viszonyban beszelgetnek egymassal. igy hat en is beszallok. jegyet vettem a vegallomasig de majd meglatjuk. A munkam sajnos nem engedi meg hogy minden nap beugorjak ide, de majd igyekszem.
üdvözlet nektek
|
|
|
Szia Upy! Milyen korosztály vagy és mi érdekel? Hogy tudjuk, hová irányítsunk. Érezd jól magad itt.
|
|
|
Szia! Én még itt új vagyok! Szeretek beszélgetni,bármiről! Azért jelentkeztem be ide!
|
|