|
2005-11-29 11:48, ethel:
-
Nekem is van ZENIT-E gepem csak mar 25 eve nem hasznaltam, de meg mukokid: Jo, az enyembe nem kellett elem meg a penymerobe sem. KB 3 eve digitalissal fenykepezek, szeretem jobban, mint a filmeset, mert nem kell tobbet a vegyszerekben turkalni, tisztabb es gyorsabb, meg ami nagyon jo, mindjart latom a kepet, amit csinaltam, ha nem tetszik, megismetelhetem a felvetelt. Mar csak digitalisakat hasznalok mindenhol.
|
|
|
2005-11-30 04:36, cassiopea:
-
Nem rossz kepek,mivel csinaltad?
|
|
|
Na, ennyi eleg...
_________________ W
|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessek Hunor! Itt a havas faag.
|
|
|
|
|
|
_________________ W
|
|
|
|
|
|
Photoshop kiserleti kepek.
Jo jatek.... 
|
|
|
2005-11-26 20:14, Robika:
-
Kedves Robika!
Nekem is digitalis fenykepezogepem van(Trust) es ez volt a problema mert a masikkal a Zenittel amelyik rendes filmtekerccsel mukodik, azzal bizony nem szalasztottam volna el az alkalmat hogy egy gyonyoru felvetelt keszitsek. Elfelejettem feltolteni az elemeket, a regi gepembe mar evek ota nem vettem filmet, a videokamera mergembe eszembe se jutott pedig az keznel volt. Mit fenykepezek? Mindent ami szep.
|
|
|
|
|
|
ETHEL UZENETE:
Ma reggel akartam egy szep felvetelt csinalni, gyonyoru volt a kora reggeli napsutes, a friss hoval belepett faagak ahogyan visszavertek a nap elso sugarait. De itt jott a pofon, kifogyott az elem s mire elrohantam hogy toltsem fel egy keveset, volt-nincs csillogas. 
|
|
|
www.lafre.com/dunaihajok.jpg
|
|
|
2005-10-26 16:37, rigojanos:
Mindig megtalaltok engem ezzel a Rigo Janossal, aki - bar sajtos kollega - nem en vagyok
Az a holló, s a holló is madár
|
2005-10-26 06:40, Fredi:
Mindig megtalaltok engem ezzel a Rigo Janossal, aki - bar sajtos kollega - nem en vagyok
|
|
|
Gratulálok Rigojanos! Nem is tudtam, hogy már Kolozsváron is fényképezel:
http://www.hhrf.org/szabadsag/uj/index.php
|
|
|
Hello aranyoskàim! Köszönöm az album latogatast és a kedves tetszésnyilvànitàst.
Minden régi baràtnak hatalmas cuppantàs!
Üdvözletem a következö alkalomig, (eZ)
|
|
|
2005-05-30 21:25, Zuloaga:
kösz - ezek a képek a lezárt rollei-korszaké, mert a gépem tönkrement (most éppen gépkeresöben vagyok...)
nos igen, a csillagos háttér nem mindenhol kedvezö, a feliratok/képcímek is hiányoznak - de nincs idö...
|
|
|
Szia Lafre, érdekesek a fotóid, az a pókhálós pl. vagy a kémény ... szóval jók a perspektívák ... biztosan többen élvezik ...
(két apró megjegyzés talán: nekem a pöttyös - csillagos?- háttér zavaró és egy pár fotó nem nyílik, mint pl. az a boltíves valami, amire nagyon kiváncsi lettem volna ...)
|
|