|
2002-11-25 15:44, ecet:
-
Örülök mint a majom a farkànak
-
Mint írtam, nálunk nehézkes az előhívás is (rontják a színeket). Digitkamerám meg nincs, úgyhogy marad a szkenner.
|
|
|
2002-11-25 09:10, ubuge:
-
Dia digitalizalas/repro
Naja. Digitalizàlàs magàval a kameràval,ill. a hozzatartozo zubehörrel. A Nikon géphez van ilyesmi. Az enyémhez (SONY DSC-S70) egy videokamera kellék kompatibel. Véletlenül fedeztem fel. Örülök mint a majom a farkànak 
|
|
|
2002-11-23 07:13, ecet:
-
Dia digitalizalas/repro
Érdeklödés?
-
Érdeklődés. Nem teljesen értem, miről van szó. Mifelénk sajnos nehezebb a dolog, mert csak egy-két helyen hívják elő megfelelően.
|
|
|
Dia digitalizalas/repro
Érdeklödés?
|
|
|
Andre Kertesz:
http://www.pbs.org/wnet/americanmasters/database/kertesz_a.html
|
|
|
Fotoalbum: Képek Robert Capa hagyatékabol
Richard Whelan
Robert Capa - Die Sammlung.
Phaidon, Berlin 2001.
570 Seiten, 130 Franken.
Robert Capa (1913-1954) haditudosito, eredetileg Friedman Andras, a Magnum fotoagentura alapitoja.
Megjegyzés: Richard Whelannek van egy nagyon jo biografiaja is Caparol. Ha valakit érdekel megadom a cimet.
"Bilder aus Robert Capas Nachlass". Artikel a mai Tages-Anzeiger KULTUR rovataban. Belinkelni nem tudom, mert ujabban az online Tagi is frankocskaba kerül.
A nap mondasa egyenesen tölem, frissen költve: "Nincs semmi ingyen a svajci nap alatt"
|
|
|
Minden a fotozasrol.
Technika, utolagos megmunkalas, fotoprogramok és könyvek, tippek, ötletek, hires képek és fényképészek, szakirodalom.
|
|