|
2007-07-24 08:07, Lotte:
-
Szia,
itt élsz még?
Kriszti
|
|
|
Ezt emailben kaptam:
Bóden-i tó környékén élő magyarok honlapja:
http://bodensee.5mp.eu/web.php?a=bodensee&o=vbLANR_T2R
Kik vagyunk mi?
Ausztria Vorarlberg tartományában (B, DO, FK, BZ)
Svájc keleti kantonjaiban (SG, TG, AI, AR, AG, SH, GR, ZH)
Németország déli vidékén (KN, FH, LI, RV, KE, OA)
és Lichtensteinban élő magyarok.
Nem köt össze bennünket semmiféle egyesület, csak hazánk, hagyományaink és anyanyelvünk szeretete, valamint a folyamatosan kialakuló baráti kapcsolatok, és ez a honlap!
Szeretettel várunk téged is a legközelebbi találkozón, túrán... Örülük hozzászólásodnak is vendégkönyvünkben!
|
|
|
Szuperjó
Ismersz más magyarokat is?
E
|
|
|
2009-03-31 10:46, Eurydice:
-
Hallo,
igen, En!
üdv,
Szolnok
|
|
|
Sziasztok,
a következő hónapokban Friedrichshafenbe, illetve környékére költözünk a párommal.
Van valaki ebből a városból?
Üdv
E
|
|
|
2009-02-02 06:58, kurier:
-
Hallo!
Ugy van!
|
|
|
Sziasztok!
Lakik valaki közületek Konstanzban, vagy a közelében? Szívesen találkoznék magyarokkal. Januárban költöztem ide a barátommal, még nincsenek isnerőseink itt.
Én konduktor vagyok, ő meg fizikus.
Várom válaszotokat, vagy magánleveleteket: dodus@freemail.hu
|
|
|
2009-01-13 11:14, SZOLNOK:
Szia Szolnok!
Neved alapján arra következtetek, hogy szolnoki vagy. Helyes a feltevésem?
Kurier
|
|
|
Hallo gruber21,
megkaptad az e-mailt?
üdv
|
|
|
2008-12-17 14:02, gruber21:
-
Hallo gruber 21!
Elöször is BUEK, es ne haragudj, hogy csak most csak valaszolok! Nagyon örültem levelednek, a feleseged is magyar?
Üdv,
SZOLNOK
|
|
|
Szia kedves Szolnok!
Nem is hinnéd, hogy hányan lakunk itt a környéken magyarok. Ha érdekel, kérlek vedd föl velünk a kapcsolatot.
Mi Neukirchben lakunk feleségemmel, és két gyerköcünkkel (kb. 15 perc kocsival Friedrichshafentöl).
Elérhetöségem: tamas.juracsik_KUKAC_freemail.hu
Üdv
|
|
|
SZOLNOK ÜZENETE:
Sziasztok!
Szeretnek magyarokkal megismerkedni, akik a Bodenseenel elnek. En kisgyermekes anya vagyok, Friedrichshafenban lakom. Szivesen megismerkednek magyar anyukakkal.
|
|
|
2008-07-21 06:53, hunor:
-
Egy idősebb úr, a lánya Németországban született, és Singenben laknak, ennyit tudok róla, meg hogy egy cégnek a fönöke, azt hiszem, hogy ablakokkal foglalkoznak.
|
|
|
2008-07-21 02:34, Simara Zsolt:
-
Aki üzemelteti ezt a honlapot annak üzenném, hogy találkoztunk a Singen feszten, és beszélgetett a fönökömmel.
-
Pontosabban kire gondolsz?
Hunor
|
|
|
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy van Singenben lehetőség egy magyar kislánynak iskolába járni? Aki üzemelteti ezt a honlapot annak üzenném, hogy találkoztunk a Singen feszten, és beszélgetett a fönökömmel.
|
|
|
Kedves uj es regebbi környekbeliek,
nagyon reg nem olvastam a magyar forumon, es most örömmel lattam, hogy szaporodunk.
En Biberach mellett lakom, de Ravensburgban, Friedrichshafen, Überlingenben, Wangenben dolgozom. Mindennap valahol mashol.
Nagyon örülnek, ha sikerülne nekünk is, mint a Nürnberg környekieknek, neha talalkozzunk.
Szep vasarnapot mindenkinek,
Anna
|
|
|
Kedves Lotte! Ha megérkeztél, irj nyugodtan, én Friedrichshafenben lakom, kb. 33 km-re Überlingentöl.
|
|
|
Sziasztok!
Én vasárnap indulok útnak a Bóden-i tóhoz, Überlingenben fogok dolgozni. Kissé aggódom, hogy hogyan fogom bírni magyar szó nélkül. Ha van valaki honfitársam a környéken, akkor örülnék, ha jelentkezne.
|
|
|
Kedves Magyarok!
Rheinfeldenben lakom nem messze a Bodeni-tótól,én is szivesen ismerkednék külhoni magyarokkal.Ha van kedved csevegni(irásban vagy személyesen)én benne vagyok.
|
|
|
Szia Tücsi!
Május 4-én kiköltöztem én is a gyerekekkel Ravensburgba, immáron együtt a teljes család. A múlt héten gondoltam is rád, mert voltunk Friedrichshafenben kirándulni.
Te hogy vagy, mit csinálsz mostanság? Ha lesz időd, írj!
Üdv!
|
|
|
Szia Idrah!
Bocsi, hogy nem válaszoltam, közbe mi otthon voltunk Magyarországon, nemrég jöttünk haza. Az emilemet megirom, csak még nem is tudom itt hogy kell irni privit, de mingyá kitanálom és megy.
Tücsi
|
|
|
Köszönöm Fredi, irtam Picinek 
|
|
|
Kedves Ibolya,
hogy Konstanzban vannak-e magyarok azt nem tudom, de a környéken biztos. Például Singenben. (George, Pici)
|
|
|
Kedves magyarok,
holnap újra ott leszünk, Konstanzban. Szivesen ismerkednék személyesen is veletek.
Létezik magyar közösség a környéken? Persze bármilyen más tanácsot szivesen elfogadok.
Üdv.
Ibolya
|
|
|
2007-02-09 10:52, Tücsök és bogár:
-
A minap írtam választ az üzenetedre, több napon keresztül láttam is, de ma eltűnt... Nem tudom, hogy történhetett... Tücsi! Megírnád a mail címed, oda biztosabb írni...
Üdv!
|
|
|
Szia! Bocsi, hogy csak most vettem észre, hogy válaszoltál, csak itt nincs nagy forgalom, ezért ritkásan járok erre, más forumon (magyar) mindennapos az élet. De örülök neki, hogy rám találtál, és irj ha már itt vagy és szivesen ismerkedem, itt még nem találkoztam magyarokkal, sajnos.
Várom a leveled, és mostmár jobban figyelek.
Tücsi
|
|
|
2007-01-28 22:02, idrah:
-
Szia Tücsi!
Mi egy-két hónapon belül költözünk Ravensburgba (férjem már kint is van), nem leszünk messze egymástól, ha van kedved ismerkedni, én nyitott vagyok...
Üdv:
idrah
|
|
|
Szia Tücsi!
Mi egy-két hónapon belül költözünk Ravensburgba (férjem már kint is van), nem leszünk messze egymástól, ha van kedved ismerkedni, én nyitott vagyok...
Üdv:
idrah
|
|
|
Sziasztok! Nemrég költöztünk Friedrichshafenbe, ebbe a nagyon szép kis városba, ha esetleg lenne itt valaki aki magyar, szivesen leveleznék vele. Én 53 éves férjezett, fiatalos vidám nö vagyok, 1 unokám van aki 1 éves és kisfiú és tündéri.
Ahogy elnézem nincs nagy mozgás ebben a topikban, de talán mégis akad valaki akivel kapcsolatba kerülhetek. Azelött Bayernben éltünk, férjem munkája miatt költöztünk erre a helyre.
|
Üdvözlet mindenkinek Lindenbergböl (20 km Lindautol). En 4 eve vagyok itt, de eddig meg csak magyar turistakkal talalkoztam!
|
|