|
Nos, igen ... madarat tolláról ... 
|
|
|
Ja es miutan kiderult, hogy megsem halt ki a madar, a kisvarosban, ahol latni veltek felpezsdult a turizmus. Mindenfele souvenireket lehet vasarolni a madar kepevel, sot a madar hajahoz hasonlo frizurat is vagtak/festettek az utca kozepen kempingszeken ulo, es erre 25 dollart aldozo vallalkozo szellemueknek.
|
|
|
2005-10-21 21:44, perec:
Termeszetesen jegyzetfuzettel nezek TV-t. Tehat elindult a tobbhonapos expedicio 2004 tavaszan es tobb millio dollar kicsengetese utan az eredmeny egy hangyas videofelvetel lett, amin a kamera fele repul nagy sebesseggel, szarnycsapkodva egy felismerhetetlen madar. Az expedicio vezetoi persze eskusznek ra, hogy csak ez a harkanyfele lehetett.
|
|
|
2005-10-21 21:36, rigojanos:
-
El tudom képzelni, micsoda lázas figyelem kísérte a vállalkozást. Nem lepne meg, ha lett volna videónaplótól kezdve titkos honlapra linkelt kameráig minden. Neked, mint bennfentesnek nem sikerült megtudni a titkos részleteket?
|
|
|
Amugy ez valami harkalyfeleseg es "Lord-God Bird"-nek is hivjak allitolag, mert amikor (egyszer volt hol nem volt) valaki meglatta, akkor felkialtott, hogy "Lord! God! What a bird!" es el is neveztek ennek.
|
|
|
2005-10-21 21:31, perec:
Felrebeszeltem. Azt kellett megigerni, hogy titokban tartjak.
|
|
|
2005-10-21 21:25, rigojanos:
-
No de ha az ígéret elhangzása után megmondták, akkor még ugyanúgy odaözönlhettek a madárlesők, nem?
|
|
|
Egyebkent a musor errol a madarrol szolt, amit 60 eve kipusztultnak tartanak, de nemreg egy ilyen madarleso fiatalember ugy gondolja, hogy latott egyet. Ezert titkos expediciot inditottak, aminek a finanszirozasara ugy vettek ra embereket, hogy nem mondtak meg nekik mire kell a $ amig meg nem igertek, hogy adnak. Nehogy kiszivarogjon, hogy ez a madar megis eletben van, es erre elozonlenek a madarlesok a kornyeket, elijesztve azt.
|
|
|
2005-10-21 21:16, rigojanos:
-
Ha csak a szárnyasokat, akkor én sem értem .
|
|
|
2005-10-21 21:11, perec:
Barmilyet. Erdoben maszkalnak suttogva, es tavcsovel figyelik a szarnyasokat.
|
|
|
2005-10-21 21:04, rigojanos:
-
En eddig egy emberrel talalkoztam itt, akit izgatott az ilyesmi es egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy szinte minden otodik amerikai muvelje ezt
Azt nem írták, milyen "bird"-öt szeret nézegetni az a sok amerikai?
|
|
|
A gvirag asztalara repult madarrol jutott eszembe egy par napja latott musor, ami szerint kb. 50 millio amerikainak hobbija a "bird-watching"
En eddig egy emberrel talalkoztam itt, akit izgatott az ilyesmi es egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy szinte minden otodik amerikai muvelje ezt
|
|
|
Mélyen tisztelt Mrs. Wasorr!
Semmiféleképpen nem állt szándékomban az Ön szakmai tekintélyet kétségbe vonni.
De nem gondolja, hogy a boszorkánytechnika mai szinvonala elvárja, söt megköveteli a korral valo haladást?
Ha manapság az orvostudomány elismeri, hogy az embereket a börük alá szurkált tükkel le lehet szoktatni a dohányzasról, akkor Ön miért nem hajlando tudomást venni arról a tényröl, hogy IGENIS vannak Önön kivül szakmai kapacitások, akik a ráolvasás területén kétségbevonhatatlan eredményeket értek el?
Kiváló kollégiális üdvözlettel
ama
Ezek szerint ti nem ismeritek az ún.libapezsgőt: egy pohár vízbe egy-két csepp ecetet és egy késhegynyi szódabikárbónát kell tenni.Elég kellemes íze van, pezseg. Másnaposságkor jobb, mint az Alkaseltzer.
|
|
|
Rendkívüli közlemény
A teliholdas ráolwasásért semmiféle felelősséget nem vállalok. Ha okleweles jawasasszony helyett kuruzslókhoz fordulnak, magukra vessenek.
Mrs Wasorr
|
|
|
Nagyon javaslom szemölcsök eltávolítására...sokkal hatékonyabb mint a ráolvasás, de csak ha telihold idejében alkalmazzuk!
2005-08-03 21:31, rigojanos:
-
Igen, felhabzsolta a borjúsültet a gombapörkölttel, megitta a sört, oszt' lelépett. A helyi hírekben még nem számoltak be róla.
|
|
|
2005-08-03 21:28, ubuge:
-
A gombasz ismerosod megerkezett?
|
|
|
2005-08-03 21:25, rigojanos:
-
Nem tudom. Most várom a kezelőorvos véleményét. 
|
|
|
2005-08-03 21:20, ubuge:
-
Én manapság is ezt használom gyomorégéskor.
Gombamergezesre is jo?
|
|
|
2005-08-03 21:04, kaytee:
-
Én manapság is ezt használom gyomorégéskor. 
|
|
|
2005-08-03 13:53, bovi:
Eszembejuttattad, hogy réges régen a nagypapám is ezt használta gyomorégéskor.
|
|
|
2005-08-02 20:39, kaytee:
A szódabikarbóna generál csodaszer
Párom azzal közömbösiti a gyomorsav túltengését, ha másnapos
Ez nem vicc!
|
|
|
-
... és csótányirtásra is!
-
Hogy ezt elöbb nem tudtam! Moszkvai irodám konyhájában nagy hasznát vehettem volna. Azonnal továbbadom Ribizlinek Szentpétervárra, bár ő sem használhatja sokáig: jövő csütörtökön hazatér.
|
|
|
-
A visszamaradt szódabikarbónaszagot pedig penészedő ételmaradékokkal lehet megszüntetni
Kösz. Jó tíz percet nevettem.
|
|
|
-
Igy van, en az ezust dolgaimat szoktam vele tisztogatni.
|
|
|
2005-08-02 04:23, Ferencz Zsuzsanna:
A visszamaradt szódabikarbónaszagot pedig penészedő ételmaradékokkal lehet megszüntetni
U.i. A szódabikarbóna generál csodaszer Amerikában. Mire lehet még használni?
Fogmosásra, sütésnél sütőpor egy részének helyettesitésére, sóval keverve kád és mosogató súrolására, forrósitott ecettel együtt eldugult vagy "lassú" lefolyók tisztitására (de azonnal utána kell küldeni forróvizet is), kávé-teafőző tisztitására, folyékony mosópor hatékonyabbá tételére, dezodorként, szájöblitőként sóval és vizzel, sóval szőnyegtisztitásra, de csak ha felporszivózod utána!, macskaalom illatositására, ékszertisztitásra és állitólag még hangya- és csótányirtásra is!
|
|
|
Kedves Rigó, nem raktam tüzet benne, mivel nincs mivel: nincs itthon gyújtós és gyufa. Emellett nem akarok melegíteni, mivel 39 fok van.
Kedves Kaytee, kösz, a szódabikarbóna elvitte az ecetszagot. Terjeszteni fogom a módszert.
|
|
|
2005-08-01 11:15, Ferencz Zsuzsanna:
Kedves Zsuzsa,
Ha még mindig szaglik a frizsider, mosd ki ismét szódabikarbónával, és ami megmaradt belőle, tárold nyitott dobozban az egyik polcon. Ez az amerikai gyógymód.
|
|
|
De az is jo, ha tuzet raksz benne. Kifertotleniti.
|
|