|
Sziasztok!
Cap dAil-ban elek Monaco mellett. Szivesen talakoznek magyarokkal. Ide varok minden valaszt.
Csaba
|
|
|
Szia Huba!
Mi 5 éve élunk franciaorszagban és van egy magyar rendszamu autonk! Utanna jartunk a rendszamcserenek de nem tettuk meg, mert egyreszt koltseges masreszt senki nem szol ha nem csereled le hisz nem tudja senki miota van az auto frorszagban es a biztositasi osszeg megtakaritasa sem csekely! A helyi onkormanyzatnal tudsz erdeklodni, hogy mennyibe kerul es ott megmondja, hogy hova kell menned intezkedni!
Udv.
Buborék
|
|
|
Sziasztok,
nem tudjatok veletlenul, hogy a magyar rendszamot le kell cserelni franciara? Ha igen, akkor mennyi idon belul?
Koszonom elore is,
Udv,
Huba
|
|
|
Sziasztok!
Lyonban élünk. Várjuk minden magyar honfitársunk jelentkezését, aki híreket szeretne otthonról, vagy csak magyar szót akar hallani.
Mail: judith_f@vipmail.hu
Üdv,
Sasváriék
|
|
|
Üdv mindenkinek! Ajaccio környékén van még valaki?
|
|
|
Szia Beritta!
Örülök, hogy jelentkeztél! Jövö héten mindenképpen felhivlak.
Köszi a szàmot!
|
|
|
Szia!
Mi Romansban élunk, ha van kedved, beszélgethetunk.
A szàmom: 0475452917
Vàrom a hivàsod,
Brigi
|
|
|
Sziasztok!
Vienne, Andancette, Valens környékén élö magyarokat keresek. Van egy 8 honapos kisfiam, nagyon örülnék magyar tàrsasàgnak. Jo lenne néha elbeszélgetni valakivel!
|
|
|
Kedves Szilvia72,
üzeneted (magyar televíziós műsorok kapcsán) áttettem az ezzel kapcsolatos topikba:
Magyar televíziós adások külföldön
http://www.magyaronline.net/forum/viewforum.php?forum=75&9074
Üdv,
Hunor
|
|
|
Kedves Honfitárs!
Olvastam, hogy Mentonban élsz, igaz üzeneted közel 1 éves. Én családommal nemrég költöztem Nizzába. Ha még a közelben vagy, irj magadról.
Alex
|
|
|
2009-07-09 23:04, tmaryann:
-
Szia!
Akkor engem megtaláltál! Nemrég költöztem Bordeaux-ba. Ha szeretnél írni, akkor az emailcímem: anitakover_KUKAC_yahoo.co.uk
Üdv:
Anita
|
|
|
Sziasztok! 24 éves, friss diplomás lány vagyok. Nemrég költöztem Bordeaux-ba, ahol korábban tanulmány ösztöndíjjal már eltöltöttem néhány hónapot. Érdekelne, hogy laknak-e még itt magyarok! Írjatok!! 
|
|
|
Sziasztok!
Jozsi vagyok, Del-Franciaorszagban elek, baratkozas celjabol szivesen ismerkednek itt elo magyarokal, es szivesen resztvennek magyarok altal szervezet rendezvenyeken! Hivatasos katonakent elegge egyedul erzem magam!
Email: gyergyaijozsefattila@yahoo.com
|
|
|
Szépjoestét Mindenkinek,
uj vagyok e topicon, de màr 1991 ota Franciaorszàgban élek...
Voltam hivatàsos katona, nemrég chef de projet egy magyar cégnél, jelenleg munkanélkûli vagyok, és àllàst keresek.
Tisztelettel,
Billy Le Vilain
|
|
|
Sziasztok,
Bordeaux es kornyeken elo magyarokat keresek!
|
|
|
2009-02-11 00:48, zsozs:
-
Sziasztok!
Én Valence közelében lakom. Te merrefelé?
|
|
|
Jo napot magyarok!
Jelenleg csak annyit szeretnék tudni, vannak magyarok Bretagnban? Fôleg a Cotes d'Armor. Itt élek Paimpoltol 5 km-re egy kis faluban, 5 km-re a tengertôl. Ha van magyar a környéken szivesen felvenném vele a kapcsolatot, de màsokkal is.
Honfitàrsi üdvözlettel: Szinyàk Pàl
|
|
|
Magyarokat keresek a közelben (Rhone-Alpes), Échenevexben lakom.
|
|
|
2009-03-27 10:33, lemonci:
-
Szia Monika!
Kuldtem neked egy uzenetet az e-mail cimedre, remelem, megkaptad.
Udv: Hajni
|
|
|
Sziasztok!
Új vagyok itt is, és Párizsban is, de gondoltam megkérdezem van kedve valakinek szerda este (ápr.1.) Bartók Eszter koncertre jönni velem?
Üdv,
Varga Ági
|
|
|
Szia Bárándi Hajnalka!
Régen jártam itt, és csak most láttam az üzeneted. Irj az e-mail címemre!
lemonci@citromail.hu
Üdv!
Mónika
|
|
|
Szia Csilla1981!
Lattam az uzeneted nem mostani, de talan meg aktualis. En most koltoztem ide Besançonba, es ha van kedved talalkozhatnank. A mail cimem: crystin1@gmail.com
Udvozlettel!
Krisztina
|
|
|
Sziasztok!
Tavaly oktober ota elek Franciaorszagban, Clermond Ferrandtol kb. 25 km, egy kis falucska. Szeretnek kapcsolatba lepni magyarokkal, akik a kornyeken elnek.
Az mail cimem: ritus79_KUKAC_freemail.hu
Kerem jelentkezzetek!
|
|
|
Sziasztok!
Allasajanlat!!!
La société Transalliance GBE Le Havre recherche un/une
agent(e) d'exploitation de transport routier international.
Le contrat: CDI, 39h hebdo.
Vous serez chargé de la gestion au quotidien d'une équipe de conducteurs hongrois: Organisation de l'exploitation et des plannings de tournées de chargements et de livraisons.
Formation: niveau 3 (BAC+2)
HONGROIS COURANT EXIGE, FRANCAIS COURANT EXIGE
Expérience souhaitée de 2 ans.
Salaire annuel de 24000 € indicatif.
Envoyez votre CV et votre lettre de motivation à JEROME.LECOCQ@TRANSALLIANCE.FR
TRANSALLIANCE GBE
ROUTE DU CANAL DE TANCARVILLE
ZI EST PARC DES ALIZES
76430 SANDOUVILLE
Ha kérdésetek van, ezeken a telefonszamokon is érdeklodhettek:
Ravai Györgyi 06 73 48 57 86
Gazso Györgyi 06 73 62 05 48
|
|
|
Sajnos az messze van tolem, en Toulouse kozeleben lakom.
|
|
|
2009-02-11 11:49, bàràndi hajnalka:
-
Valence, Dél-Franciaországban, Lyontol kb.100 km-re, délre.
|
|
|
2009-02-11 00:48, zsozs:
-
Melyik Valence, mivel van tobb is?
|
|
|
Sziasztok!
Én Valence közelében élek már egy ideje. Magyarokat keresek a környéken. Ha tud bárki bárkit aki errefele él, azt megköszönném.
Zsófi
|
|
|
Udv. Mindenkinek!
En tavaly juliusban koltoztem ide, Lyonban elek. 39 eves leszek par nap mulva, van egy 3 es fel eves kisfiam. Szeretnek itteni magyarokkal ismerkedni.
Email cimem
nimrod_ethnoKUKACfreemail.hu
Sziasztok
|
|
|
Kedves franciországi magyarok, örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot. Én Annecyban telepedek le, Haute Savoieban. Van itt valaki onnan?
Aurore-Hajnalka
|
|