|
2008-08-23 18:25, MolnarRenata:
-
Szia Renàta!
A facebookon keress rànk, tessini magyarok, most szervezkedünk, hogy egy kicsit beinditsuk az itteni magyar életet.
Vàrunk szeretettel,
Éva, Hajnalka
|
|
|
sziasztok, én is kb masfél éve jottem Ticinoba, Asconaban dolgozok mint pincérnő jobb hiján mi is szivesen részt vennénk párommal egy jo kis olaszos svájcos magyaros bulin már 
|
|
|
2007-02-27 10:50, tramonto:
-
Szia Kriszti! Locarnotol nem messze elek en is, szinten kb 2 eve. Irj magadrol, ha van kedved, mit csinalsz itt, hany eves vagy?
Noemi
|
|
|
Sziasztok,
Locarno környékén keresek magyarokat. Két éve élek itt, és az élő magyar szó olykor nagyon hiányzik.
Elérhetőségem: kriszti@mysunrise.ch, infatti@tvn.hu
Sziasztok,
Krisztina
|
|
|
2005-06-07 11:42, ngabi:
Attól meg felmegy bennem a pumpa, amikor mindenhol azt látom, hogy az emberek többsége 'csipőből' szidja az egészségügyet.
Kedves ngabi
az a topik arról szól paraszolvencia és társaik. További válasz ott.
_________________ poe
|
|
|
2005-06-06 12:58, hunor:
Köszi, Hunor.
Bevallom, kissé vegyes érzéseim vannak a honlappal kapcsolatban, de összességében tetszik.
Attól meg felmegy bennem a pumpa, amikor mindenhol azt látom, hogy az emberek többsége 'csipőből' szidja az egészségügyet.
Különben a fotóalbumot már megnéztem.
Iszonyu sok munka lehet egy ilyen honlap fenntartása, nem?
Üdv,
Gabi.
|
|
|
2005-06-06 09:31, ngabi:
-
szia Gabi,
udv a MONon!
Ime, hasznalati utasitas, mindenfele technikai tippek:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=121&forum=70&5
Latom, mar korbeneztel a forumban - jo irogatast!
Bemutatkozas, hasonlo MON-kozossegi temakat a Mi vagyunk! alatt talalhatsz, mashol pedig a temakor cimeknek megfelelo temakat.
Udv,
Hunor
|
|
|
Squirr,
különben hogy tetszik olasz-Svájc?
Nem rossz, ugye?
|
|
|
Szia Squirr,
én tavaly december ota vagyok Lugano környékén. Nemrég fedeztem fel a MON-t és a jelentkezésed.
Irjal valamit Magadrol!
|
|
|
Sziasztok,
2 honapja erkeztem, szeretnek magyarokal megismerkedni Luganoban, vagy a ticinoi tersegben.
sziasztok
|
|