|
Üdv Mindenkinek,
megismétlem a fórum tetején látható feliratot:
"FIGYELEM! Fórumunkban kivándorlási kérdések, valamint állás-, lakáskereső hirdetések nem lehetségesek!"
BESZÉLGETŐFÓRUM: A MON fórum a már külföldön élő magyarok ismerkedő helye, beszélgetőfóruma, ahol mindenkit szivesen látunk, éljen bárhol is a nagyvilagban. Ha csak állást, lakást keresel, hirdetnél, vagy kivándorlással kapcsolatos kérdéseket tennél fel, segítséget keresnél - ne fáradj a regisztrálással, nem ez a megfelelő hely számodra, fórumunk nem erről szól. A világhálón sok száz honlap foglalkozik ilyen jellegű segítségnyújtással, biztosan megtalálod majd a megfelelőt.
Ha honfitársak társaságát keresed lakóhelyeden, beszélgetnél, vagy programokat szerveznél, akkor keresd meg az országok listájában az erre megfelelő topikot. A MON nem a Facebook, nem egy mondatos "itt vagyok én is" beköszönések helye csak, itt jó, ha írsz magadról, érdeklődési körödről pár mondatot, hadd tudják a többiek, kit üdvözölhetnek körükben.
Kérem, ezt mindenki vegye figyelembe!
Hunor
|
|
|
2012-12-07 21:14, IldikoMirela:
-
Hol vagytok magyar testvéreink? Itt a kiváló hely a találkozáshoz, szülinapok, partik rendezéséhez! Kellemes környezet, finom ízletes magyaros ételek, italok várnak mindenkit Werlben, a Romantica vendéglőben!
Sziasztok,
nyitottunk 20.10.12-n magyar ettermet Werlben, es szeretettel varunk minden kedves vendeget. Eteleink megyaros jellegüek (gulyas, marhapörkölt, lecsos etelek stb.). Vallaljuk rendezvenyek lebonyolitasat (talalkozok, barati összejövetelek, ceges bulik, stb.)
Tovabbi kerdesetekre szivesen valaszolok: i.romantica_KUKAC_t-online.de
Tel.: 02922/9108575
|
|
|
Sziasztok!
Nemrég költöztünk Hagenba. Szívesen ismerkednénk dortmundi, vagy környéken élő magyarokkal. Ha van kedvetek találkozni velünk, írjatok , email címem: nagydora25_KUKAC_gmail.com. Az msn címem megtalálható a profilomban. Köszönöm! Szép napot mindenkinek!
Dóri
|
|
|
Szia!
Itt is éltek Lünenben? Mi is itt, két gyerkőccel, remélem még néha idenézel...
|
|
|
Kedves Mindenki,
a MON szabályzatából: "FIGYELEM! Fórumunkban kivándorlási kérdések, valamint állás-, lakáskereső hirdetések nem lehetségesek!" Az ezzel kapcsolatos üzeneteket törlöm, hasonló témákra csak egy hamarosan induló mellékletünkben lesz lehetőség...
Hunor
|
|
|
Sziasztok!
Münsterben lakunk párommal. Erdélyi magyarok vagyunk, ha esetleg valaki ismerkedne velunk, irjon.
Szep napot mindenkinek!
klara1717@freemail.hu
|
|
|
2011-09-05 16:38, kiss ágnes mónika:
-
Szia!
Mi szintén Osnabrückben élünk, és szívesen találkoznánk itt élő magyarokkal.
Az email címem: blond66@gmail.com
Üdv.: Böbe
|
|
|
Sziasztok!
Párommal Osnabrückben élünk. Szívesen leveleznénk illetve találkoznánk Osnabrückben és a környékén élő magyarokkal.
Böbe
|
|
|
Szia!
Sikerült már magyar barátokat szerezned? Én most jöttem augusztus végén a barátommal, ö dolgozik és én is ismerősöket keresek.
Irj, ha van kedved találkozni!
Judit
|
|
|
-
Szia!
Füszfa Péter vagyok. A párommal Münsterben lakunk. Mi is hasonlokeppen erzunk Nemetorszaggal kapcsolatban, igaz mar 4 eve itt elunk. A szamom 01735839708. Ha lenne kedved talalkozni, ezen a szamon elersz.
Udv,
Peter
|
|
|
-
Szia, ismerös a szitu, en is egyedül vagyok egesz nap! Ha atköltöztök Münchenbe, majd talakozhatnank, mi Rosenheimban lakunk (nem a vilagvege)... 
|
|
|
Helló,
én Osnabrück mellett lakom, a párom német. Ha valaki van itt a környéken írjon. 4 hónapja lakom itt, de lassan bekattanok itt a nagy nyugiban. Dolgozni még nem tudok, mert év végén költözünk Münchenbe, igy kivárom már az év végét. 35 éves vagyok, ketten vagyunk, ő dolgozik napi 10 órát, én mg elvagyok valahogy itthon. Óriási honvágyam van, örülnék, ha lenne valaki, akivel néha összefutnánk!
|
|
|
Sziasztok!
Mi kb.egy hónap múlva megyünk, a párom Lünenben dolgozik.
Van egy két éves lányunk, és egy 4 hónapos fiunk.
|
|
|
2011-08-24 10:07, noncsi.8:
-
Szia!
Az én párom is kint dolgozik, most keresünk lakást (nem túl egyszerű), remélem nemsokára mi is kint lehetünk. 2 kisfiunk van. Ha már kint leszünk, szervezhetnénk egy magyar talit.
Dortmundnak melyik részén laktok? A gyerekeknek tetszik? Mi tavaly voltunk kint másfél hónapot, de a törpék jól érezték magukat.
|
|
|
Sziasztok!
A férjem Lünenben dolgozik, mi most jöttünk ki hozzá a 3 éves kisfiunkkal. Németül sajnos nem beszélünk, magyarokat keresünk, akik szívesen barátkoznának velünk - kisebb távolság nem jelent problémát!
Noncsi
|
|
|
Sziasztok!
A férjem egy éve dolgozik Dortmundban. Mi a kisfiammal május óta vagyunk itt. Szeretnék megismerkedni más családokkal is.
Írjatok!
|
|
|
2011-04-01 00:52, gambi46:
-
Hello!
Mikor es hol van még ilyen buli? Magyarokat keresek!
Tamas
|
|
|
Sziasztok!
Dortmundi magyarokkkal hol tudok találkozni?
Tamas
|
|
|
2011-05-01 20:21, stealingraiser:
-
Szia!
Én düsseldorfban tudok, ha érdekel, 350-400 rezsivel.
|
|
|
Sziasztok!
Dortmundban élek, és dolgozom, szeretnék ismerkedni magyarokkal!
|
|
|
Szia!
Én itt lakom Dortmundban, előtte Möckhmülben laktam innen 400 km-re. Én is szeretnék megismerkedni magyarokkal, párokkal is. Mivel feleségem augusztusban költözik hozzám. Most keresünk a környéken lakást, de sajna még nem sok eredménye van. Tudsz valami biztatót mondani nekem lakásügyben?
Üdv.
|
|
|
Sziasztok!
Dortmundban elek lassan masfel eve. Van egy pici fiam, akivel jelenleg itthon vagyok.
Nagyon megköszönnem, ha valaki tudna egy tippet arra, hogy hol van itt a közelben magyar talalkozohely, vagy esetleg egy szintén hozzam hasonlo emberke, aki szeretne megismerkedni MAGYAROKKAL!
Köszi minden valaszt...
|
|
|
2011-04-23 12:50, janoka23:
-
Szevasz!
|
|
|
Sziasztok
|
|
|
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Dortmundban lakom, és itt is dolgozom. Feleségem kiköltözik hozzám, és kellene egy jó és olcsó lakás. Július végén megyek haza érte, és augusztus 7.-e körül már jövünk is. Természetesen keresünk barátkozni vágyókat is. Lakás másfél-kétszobás érdekel, és bútorozva. Dortmund és környéke, maximum 30-40 km.-távolságban. Én már keresgéltem, de eddig nem nagyon találtam megfelelőt. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszi!
|
|
|
Sziasztok!
Ha valaki szeretne bulizni, akár fiatal, akár idősebb, a következő partyn lehet találkozni magyarokkal:
http://www.mayday.de/events/mayday/
Vagy tudom ajánlani az Ü30 partykat a környéken...
Üdv mindenkinek!
|
|
|
Szia,
Én szívesen megismerkednék veled, én is itt vagyok kint még egy ideig
Használsz esetleg msn-t?
|
|
|
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni dortmundi magyarokkal. Barátkozás céljából. Ha van kedvetek, írjatok, és beszélgethetünk.
Én már kint vagyok 1 éve. 22 éves vagyok én nagyon hiányzik az otthonom. Röviden egyelőre ennyi. Ha érdekel a többi, írj nyugodtan.
sziasztok!
|
|
|
2011-01-18 20:34, Kiscsillag25:
-
Szia.
Én szívesen beszélgetnék veled, ha van kedved. Én már itt vagyok Dortmundba. Te mikor jössz ki?
|
|