|
Sziasztok! Ismet egy buli: 12/23/2005, Club Sapony, 32 street, a Northern blv es a 36 av kozott, Astoria, NY. DJs: Erik Dorian es jomagam. A belepes ingyenes, valami igazolvany azonban kell.
Mindenkit szeretettel varunk!
DJ Kris
|
|
|
Sziasztok Balla Monika vagyok nemreg erkeztem Montvale-be nem messze New Yorktol. Baratnoket, baratokat keresek. Nagyon orulnek ha irnatok. Kellemes estet mindenkinek. monikaballova@yahoo.com
|
|
|
Sziasztok, Eszter vagyok. A családommal Vancouverben élek, szeretnék megismrkedni kisgyermekes családdal aki szintén itt él.
darida67@freemail.hu
|
|
|
Sziasztok, en Fairfield CA kornyeken vagyok, ki van erre?
|
|
|
Sziasztok, Seattle kornyekerol van valaki?
Istvan
|
|
|
Szia summer..
En kb. 10 percre vagyok Westport-tol....Timea
|
|
|
Szia Gala, esetleg kerdezd meg a Richmondi linkben is: http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1836&forum=71&3
|
|
|
udv mindenkinek, erdeklodom richmond kornyekerol van, szokott itt lenni valaki?
|
|
|
Summer_:
Probald a mapquest.com - ot: ott konnyu megallapitani hogy ket Ameriakai helyseg milyen tavolsagra van egymastol. Nem legtavolsagot hanem uton valo tavolsagot ad meg.
|
|
|
2005-06-27 19:54, summer_:
-
Kb. 100 merfoldre vannak egymastol.
|
|
|
koszonom fellegvar! most meg meg egy kerdesem lenne:) egy nagyon nagyon arinak tuno magyar anyuka irt nekem, ok pedig westport varosban laknak, connecticut allamban. vegulis nem azon fuggom, hogy a baratnom hol van pontosan, ill. hogy milyen tavol leszunk egymastol, elvegre en dolgozni megyek ki es egy csaladnak segiteni, de azert jo lenne tudni, akkor most: milyen messze is van Princeton (NJ) es Westport (Connecticut) egymastol. ha valaki tudja, kerlek irjatok, es ha biztos osszekottetest is tudtok, nagyon nagyon szuper lenne!! nagyo koszonom, summer_
|
|
|
2005-06-27 15:37, summer_:
lehet majd konnyen oldani a talikat hetente sztetek?
________
Princeton kb. 50 merfoldre van New York Citytol . Van autobusz jarat minden nap (hetvegen is). Egy jegy ara jovet-menet $21. Sok szerencset !
Udv:fellegvar
|
|
|
sziasztok,21eves csaj vagyok, es keszulok ki ugy nez ki, NY kornyekere aupairnek. a legjobb baratnom meg NJbe megy, Princetonba. Kozel leszunk egymashoZ? vagy meg lehet majd konnyen oldani a talikat hetente sztetek? ngyon koszonom!summer_
|
|
|
a szalacsi nem megy nekem... mind valami rossz file-okat hoz le es vagy megszakad vagy nem is tudom lejatszani..
|
|
|
2004-08-29 03:08, andi_usa:
-
2004-08-29 02:17, fellegvar:
-
Köszönöm a linket, erröl nem is tudtam!
Akkor én ajánlanám a Gumicsizma.hu-t, az Okorszem.hu-t és a Szalacsi.hu-t, bár ez utóbbit lehet nem nagyon értitek. Ez a Szalacsi pár éve volt a tv-ben, de azért futott be mint "sztár" mert annyira primitív, hogy azt mutogatni kell!!! A község ahol lakik, Kocsord, valahol a Nyírségben van, asszem, és valami elvont fickó (a Fogarasi Árpád, az ő húga a Malvin) egy atombunkert épített. A tv-sek meg akarták keresni az ürgét egy riporta, de nem találták, csak ezt a "jóképességűt". Így hát őt faggatták. Azóta jóhumorú egyének egy honlapot is csináltak neki, ahol fotók és egyéb nyalánkságok is találhatók. Ajánlom mindenki szíves figyelmébe.
|
|
|
2004-10-12 14:11, Classic Girl:
Én igen, 2 hete, de idehaza, jó kis Blues Company koncin. Most szombaton Szolnokon az olajcsarnokban volt nagy buli 2 napos, de arra nem mentem. A hazai "elit"(?) zenekarok (is) felléptek. De lehet hogy kérdésed nem erre irányult. 
|
|
|
Sziasztok fiatalok!
megint voltam koncerten philladelphiaban. killers a zenekar neve. nagyon jo volt. a koncert a south streeten volt egy kis klubban, szoval akarmilyen messze allsz, akkor is kozel vagy. bar mi elol alltunk.
valaki? volt valamilyen koncerten?
|
|
|
2004-08-29 03:08, andi_usa:
-
Igazan kedves vagy !!
|
|
|
2004-08-29 02:17, fellegvar:
-
Köszönöm a linket, erröl nem is tudtam!
|
|
|
2004-08-11 18:00, Classic Girl:
-
Nem sokan kedvelik, foleg a kulonckodeseert.
http://www.habostorta.hu/index2.hab?zsofi&10470&0&kat=ezoteria
|
|
|
Es a filmjei azok rettenetesek . 
|
|
|
2004-08-11 17:58, Classic Girl:
-
szeretnek ugy kinezni 50 evesen.
En nem, de szeretnem ha annyi penzem lenne 50 evesen
szerintem tul sok smink van rajta azert nez ki ugy.
Vagy azert, mert ferfias.
|
|
|
ugy ertem azert nez ki ugy mint egy transzvesztita.
|
|
|
szeretnek ugy kinezni 50 evesen. szerintem tul sok smink van rajta azert nez ki ugy.
|
|
|
2004-08-11 17:12, Classic Girl:
-
akarcsak madonna. hihetetlen ereje van.
Es ugy nez ki, mint egy noimitator. Arrol nem beszelve, hogy nincs minden rendben a fejeben. Ettol fuggetlenul tehetseges.
de szeretek beszelni a semmirol, a hetkoznapokrol, meg zenet hallgatni, tancolni. mar nem akarom megvaltoztatni es rendbetenni a vilagot!!
Amen
|
|
|
akarcsak madonna. hihetetlen ereje van. szoval mi a helyzet mostanaban? nekem most eleg jol osszejott, sok buliban voltam. szeretem az egyszeru munkas embereket. az okos emberekkel nem tudok bulizni. valszeg mert en is buta vagyok.
de szeretek beszelni a semmirol, a hetkoznapokrol, meg zenet hallgatni, tancolni. mar nem akarom megvaltoztatni es rendbetenni a vilagot!! 
|
|
|
2004-07-31 15:55, B:
-
Szia B, irhatnal meg a Prince koncertol. A TV-bol latva ugy nez ki, sikerult rajonnie, hogy kell megallitani az idot, mert 25 evesnek nez ki.
|
|
|
Nagyon reg jartam a MON-on.Annyi dolog van mostanaban.
Nagyapa:Milyen volt a magyar piknik,kerlek meselj valamit>
Ido kozben, mult het szombaton voltam Prince koncerten,fergeteges volt,aki tud menjen el.
Irjatok,mi van veletek.Sok puszi.B.
|
|
|
Sziasztok, udvozlok mindenkit. En is azok koze a fiatalok koze tartozom, akik lelekben a 30-asok koze tartozom. Uj vagyok a Mon-on. Figyelemmel kiserem az osszes topikot. Egyenlore csendes szemlelo vagyok. Nj-ben lakom hetkoznap, hetvegen pedig L.I.-on NY-ban.
|
|
|
2004-07-21 07:42, BCsaba:
-
Sziasztok, uj vagyok a Mon-on...
Szia Csaba,
Mint szerkeszto, szeretnem figyelmedbe ajanlani a Csiki Kurjanto cimu kozerdeku magazint is. A Cseveges rovatban talalhato
|
|