|
Sziasztok!Szeretnék segìtséget kérni,chemnitzben lakunk.Szeretnénk hazautazni egy hétre győrbe.Kisfiam 10 éves, és három felnőtt.Ha valaki tud segìteni légyszi ìrjon.Julius 16 átol 18 áig bármelyik nap jò.1 hét után vissza is kell jönnünk.
|
|
|
Barbi, én is Klipperlines-szal megyek! Minden második hónapban!
|
|
|
Régebben évente többször kellett Frankfurtba mennem, én mindig őket választottam! Kellemes, jó hangulatú utak szoktak lenni: http://klipperlines.com/#
|
|
|
Sziasztok,
március 24-én indulok Koblenzből Budapestre. Ha valaki betársulna, az kérem írjon privát üzenetet. Reggel 04:00 körül terveztem az indulást. A költség 54EUR/fő, 3 személynek van még hely.
(Autó: 2005-ös, 307-es Peugeot)
Vissza pedig Zala megyéből indulok 29-én, reggel 10 körül. Eléggé flexbilis vagyok az indulást illetően.
|
|
|
Julius 5-en penteken utazom Budapest - Rosenheim utvonalon, van par hely meg.
|
|
|
Sziasztok!
Ha valaki a napokban Siofok/ Szekesfehervar környekeröl Regensburg fele utazik, es van hely a csomagtartoban, kerem, jelentkezzen (csak csomagszallitas).
Köszönöm!
|
|
|
Üdv mindenkinek!
Szombat 10.00-kor indulok Debrecen-Budapest-Passau-München útvonalon. 2 főt kevés csomaggal el tudok vinni.
Várom az érdeklődéseket: 0670/3958513
Üdv.
|
|
|
Vasárnap kora reggel indulok Kölnből Budapestre.
Kis autóval és rengeteg holmival. Egy személynek és kevés csomagnak szűkös helyet tudok biztositani.
Elérhetőségem:+4915257244615
Üdv: anulu
|
|
|
Sziasztok!
A héten megy valaki Budapestre Siegenből? Sürgösen haza kellene mennem.
|
|
|
Sziasztok!
Megy valaki június 14-18 között Bpre?
Június 19.-én reggel 10-kor már ott kellene lennem, és aznap vissza is jönnék.
Van aki akkor megy haza, és még van hely az autóban?
|
|
|
Sziasztok!
Péntek reggel (05.24) indulok Debrecenből Frankfurt am Main-ba, 2-3 helyet tudok biztosítani!
Érd:+36304087037, lukatsbarna_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
Sziasztok!
Vasárnap (05.26.) indulok Oroszlányból Rosenheimba a déli órákban. Ha valaki csatlakozni szeretne, akkor kérem jelezze.
max 2 főt tudok vinni.
Tel.:204917563
|
|
|
Május 29.-én indulok Ingolstadtból (Passau-Linz-Bécs-Bp-Dunaújváros) Szekszárdra.
Szabad hely van, így jöhetsz velem is, ha haza szeretnél utazni.
|
|
|
Sziasztok!
Hétfőn (20.-án) indulok Budapestről Frankfurtba. 3 szabad helyem van. Keressetek nyugodtan!
70/329-2039
Lukács Béla
|
|
|
Most vasárnap v hétfőn indulok Budapestről Münchenbe,egy Saab 9-5-s autóval.
Szerdán (22-e) v csütörtökön (23-a) jönnék vissza délutáni indulással.
Ha jönnél te is, keress bátran
+36707745854 telon (whatsapp, viber is)
|
|
|
Sziasztok!
18.-án hajnalban indulok autóval Wolfsburgból Budapestre, 20.-án nap közben jövök vissza. Ha valakinek van kedve csatlakozni a környékről, jelezze a puskasn kukac freemail pont hu címen!
|
|
|
Sziasztok!
Június 7.-én, pénteken mennék Budapestre Berlinböl, vasárnap pedig vissza. Szívesen hoznék útitársakat, ha valakit érdekel.
Pomi
|
|
|
Sziasztok!
Münchenből Budapestre utaznánk testvéremmel 05.26-án! Szívesen társulnánk valakihez. Emellett ha tudnátok jó tippeket adni, hogy hogyan jussunk haza olcsón (35-40 eur alatt), megköszönném!
A petervarip_KUKAC_gmail.com e-mailre írjatok ha tudtok segíteni.
|
|
|
Sziasztok!
Május 17.-én hajnalban indulunk Koblenzből Kaposvárra. Az autóban még van 2 hely.
Útvonal: Koblenz-Frankfurt-Nürnberg-Passau-Graz-Kaposvár
Visszaút május 20-án kora délután.
Ha valakit érdekel írjon a ketteske83_KUKAC_gmail.com-ra!
|
|
|
Sziasztok,
Münchenből Budapestre megyek május 8.-án, munka után. Ha valaki szeretne jönni, jelentkezzen ezen a számon:
0176/18654012
2 hely van még az autóban, 30 EUR/fő
Tervezett indulás 16:30, Olympia Einkaufszentrumtól.
Üdv,
D.
Betelt a 2 hely.
|
|
|
Hello!
Vasárnap utazom Németországba Baja-München-Bodensee felé (Tuttlingen). Kisebb kitérő belefér, füstmentes személyautóval megyek.
2 helyem még van, fiatalok előnyben, de nem feltétel!
Telefon: 06/70 541 98 43
Email: vasi1111_KUKAC_freemail.hu
Ezeken érdeklődj, ne itt válaszolj az oldalon, mert ritkán vagyok itt!
Köszi!
Tibi
|
|
|
Sziasztok!
Május 10.-én indulok Baden-Badenből a késő esti órákban a Dél-Dunántúlra. Kisebb kitérő megoldható.
Ár.: 60€/fő. Három szabad helyem van még.
Email: bzf1974_KUKAC_gmail.com
Tel.: +4915731695450, 16 óra után.
|
|
|
Sziasztok!Május 18 vagy 19.-én este indulok Pforzheimből Gödöllőre és van 1 helyem,ill 26.-án vissza akkor pedig van 3 szabad hely.Ha valakit érdekel akkor írjon a csaba.saska kukac gmail.com-ra.
|
|
|
Sziasztok!
Május 8.-án indulok Pécsről Münchenbe. Van egy szabad hely.
Tel.: 067021290224
|
|
|
Május 1.-én Szekszárdról-Ingolstadtba utazom. Ha valaki szintén erre tartana szívesen elvihetem. A részleteket megbeszéljük privátba.
|
|
|
Sziasztok!
Május 5.-én Bajárol megyek Frankfurtba, ha esetleg valaki csatlakozna, irjon, vagy hivjon: 0036303927665
|
|
|
Sziaztok, autót keresek Berlinből Tatabányára. Április 16., 17., 18., bármelyik nap.
Akinek jó, kérem hivjon: +4915129064540
Köszönettel.
|
|
|
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ismer-e valaki olyan személyt (vagy céget) Berlinben,
akik elfogadható áron vállalnak bútorfuvarozást/költöztetést.
Előre is köszi szépen!
|
|
|
Unokahugi keres lehetöséget 10 éves kislányával Aschaffenburgba, Gyöngyösröl
majd augusztusban és persze vissza is.
Kinek vannak ilyen tervei?
|
DOMBI7 ÜZENETE, Siegen-Kreuztal környékén:
Sziasztok!
Május 07.én du.(~18.00) indulok haza Bp.-ig, illetve május 14/15-én vissza. Aki velem tartana irjon 
|
|