|
Hali halo,
Bergedorfban lakom es egy ingatlan cegem van. Szivesen segitek a környekbelieknek, ha kivanjak, vagy csak beszelgetni akarnak.
0179-3912767
laszlo
|
|
|
Sziasztok!
Hamburgtól 40 km-re lakok. Szívesen ismerkednék Hamburg környéki fiatal magyarokkal, akikkel tudnánk majd közös programokat csinálni.
|
|
|
Sziasztok!
24 éves vagyok, Wentorfban lakom.
Bergedorf vagy Reinbek környéki fiatal magyarokkal ismerkednék.
|
|
|
Sziasztok.
25 éves vagyok és júniustól Hamburgban fogok élni.
Így keresem azoknak a magyaroknak a társaságát, akikkel lehet közös programokat
csinálni.
Akit érdekel, írjon. 
|
|
|
Üdv Mindenkinek,
megismétlem a fórum tetején látható feliratot:
"FIGYELEM! Fórumunkban kivándorlási kérdések, valamint állás-, lakáskereső hirdetések nem lehetségesek!"
BESZÉLGETŐFÓRUM: A MON fórum a már külföldön élő magyarok ismerkedő helye, beszélgetőfóruma, ahol mindenkit szivesen látunk, éljen bárhol is a nagyvilagban. Ha csak állást, lakást keresel, hirdetnél, vagy kivándorlással kapcsolatos kérdéseket tennél fel, segítséget keresnél - ne fáradj a regisztrálással, nem ez a megfelelő hely számodra, fórumunk nem erről szól. A világhálón sok száz honlap foglalkozik ilyen jellegű segítségnyújtással, biztosan megtalálod majd a megfelelőt.
Ha honfitársak társaságát keresed lakóhelyeden, beszélgetnél, vagy programokat szerveznél, akkor keresd meg az országok listájában az erre megfelelő topikot. A MON nem a Facebook, nem egy mondatos "itt vagyok én is" beköszönések helye csak, itt jó, ha írsz magadról, érdeklődési körödről pár mondatot, hadd tudják a többiek, kit üdvözölhetnek körükben.
Kérem, ezt mindenki vegye figyelembe!
Hunor
|
|
|
2012-11-07 13:14, tibi1111:
-
Neumünsterben vagyunk...
|
|
|
Sziasztok!
Egy olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy keresek egy fiút. Szombattal minden kapcsolatom megszakadt vele. Nagyon fontos lenne számomra, hogy tudjak vele beszélni.
Sajnos az információm róla igen kevés. A neve Nagy Balázs, 26 éves, Hamburgban lakik, 190 cm magam, vendéglátóiparban van, ha minden igaz most nyílt egy új hely és ott dolgozik. Sajnos többet nem tudok. Esetleg még képet tudnék küldeni, ha valaki tudna segíteni.
Fogalmam sincs, hogy tudnám megtalálni és felvenni vele újra a kapcsolatot. Én is írtam a Hamburgi Magyarok Egyesületének. Sem e-mail címét sem telefonszámát nem tudom.
Előre is köszönöm, ha bárki tud nekem segíteni.
_________________ Rita
|
|
|
Kedves Pimpike,
az eladó vonatjegy kapcsán írt üzenetet áttettem ide:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1714&forum=4&816
Hunor
|
|
|
2011-06-25 16:11, UmeShu:
-
Szia Tünde!
laura vagyok. Most fogunk Hamburgba költözni, és kicsit ideges vagyok a költözés miatt. Nekem is van egy 10 éves kislányom és mi szivesen találkoznánk veletek! Hogyan örülnék neki. 
|
|
|
2012-11-29 01:07, angelkathy:
-
Kedves Anghelkaty,
kérlek, írd be üzeneted a Telekocsi topikba is, hátha ott gyorsabban lesz válasz!
Hunor
|
|
|
2011-01-16 11:44, Szilvi36:
-
Szia Szilvi, érvényes még ez az írásod? Még mindig Hasloh-ban laksz? Én a környékeden vagyok. Ha van kedved, jelentkezz.
|
|
|
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy megy-e Közületek valaki (vagy ismertek-e valakit, aki esetleg utazik) mostanában Hamburgból Budapestre? (esetleg Bécsbe, esetleg hannoveri indulás is szóba jöhet még, mert odáig el tudok jutni).
Osztálytalálkozóm lesz 2012. december 8-án Budapesten, és szívesen részt vennék rajta - az anyagi lehetőségeink azonban sajnos korlátozottak. Legkésőbb december 12-én vissza is kellene érnem.
Bármelyikre van tippetek, ötletetek, szívesen veszem az angelkathy@freemail.hu címre.
Barmbekben lakunk egyébként (Habichtstraße megálló az U3-mal), fiunk épp most volt 14, párom német. Szívesen ismerkednénk magyarokkal.
Mindenkinek szép napot!
|
|
|
Sziasztok!
Nemrég vagyunk Németországban. Baarsbüttelben lakunk, ismerkednénk Hamburgban, vagy a környékén élő magyarokkal.
|
|
|
Sziasztok!
Egy teljesen prózai kérdés: tud valaki esetleg egy jó fodrászt, esetleg egy jó magyar fodrászt Hamburgban? Hamburg-Rissenben lakom kb. 2 hónapja, sajnos még nem sok mindent ismerek.
Valaki írta, hogy Wedelben lakik, szívesen venném, ha írna, én Rissen és Wedel határán.
Köszönettel: Lilien
|
|
|
Szia!
Én 2012. január 03.-án jöttem Hamburgba, és jelenleg Billstetben lakom.
Ha gondolod, találkozhatunk!
|
|
|
Sziasztok,
nemrég jöttünk Hamburgba, ha esetleg van kedve valakinek beülni valahova beszélgetni, stb, nyugodtan jelezzen. Bahrenfeldben lakom, 28 éves, "magyarhiányos" (értsd: jó messze jöttünk ).
Tel: 015226112104
|
|
|
Sziasztok!
Lakik magyar csalad Wedelben? 5 eve lakunk itt, es meg nem sikerült magyarokkal talalkozni.
|
|
|
2012-03-22 17:26, Ariesdragon88:
-
E-mail: ariesdragon88_KUKAC_gmail.com
|
|
|
2012-03-21 22:55, szasza4659:
-
Szia!
Hogy vehetem fel veled a kapcsolatot?
|
|
|
2012-03-15 21:59, Ariesdragon88:
-
Szia!
Szivesen megismernélek, és ha gondolod, tudok segítek is bármiben!
|
|
|
Sziasztok én most költöztem Hambugba egy hete.
Valakinek van kedve barátkozni?
Én Billstedt közelében lakom.
|
|
|
Sziasztok!
Lassan egy éve élek a férjemmel Hamburgban(Osdorf). Egyáltalán nincs itt magyar ismerősünk. Szivesen találkoznánk közelben élő magyarokkal, és szerveznénk közös programokat velük. 25 évesek vagyunk.
E-mail címem: smilingangel19_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
Helló mindenkinek!
|
|
|
Sziasztok!
Akinek meg nincs programja szilveszterre es szivesen csatlakozna egy fözös, zenes, jatekos magyar-nemet vidam barati estehez Hamburgban, irjon
1.2012 KUKAC web.de
|
|
|
Sziasztok
én csak egy "HH veteran" de rendszeresen visszatérő srac /37/ vagyok, most 13 - 18 között is HH-ban leszek.
Ha van kedvetek programokhoz, vagy egynapos lübecki/flensburgi kirandulásokhoz, irjatok!
Üdv
György
még éppen Bécsből
hanseat@index.hu
Vagy érdekel még valakit???
13. Oktober 2011 - 18 Uhr - Musik
Auf historischen Tasteninstrumenten: Frescobaldis Kompositionsstil reicht bis Hamburg
|
|
|
Szia Barbara!
Mi is elmentünk augusztus első szombatján a gyermekek számára tartanó játszóházba és nem volt ott senki, és a te tapasztalatodat is figyelembe véve azt hiszem nem megyünk oda többet.
Szép napot!
Edit
|
|
|
Hello hamburgi magyarok!
Működik-e még ez a “Hamburgi Magyarok Egyesülete e.V” ?
1.
az egyesület alapszabályzatából:
§ 26. Verbindliche Veranstaltungen
Der Verein feiert jährlich die Nationalfeste 15. März und 20. August (St. Stephans´s Tag).
Négy hete írtam az egyesület honlapján megadott E-Mail címre és egy mondatban megkérdeztem, mikor és hol ünnepli ez az egyesület augusztus 20-át ?
Mivel az egyesületből nem kaptam választ az e-Mailben feltett rövid kérdésemre, megismétlem utólag: Ki tudja mikor és hol volt ez az augusztus 20-án kötelező egyesületi rendezvény és hogy: Működik-e még ez az egyesület?
2.
Az egyesület honlaján az áll évek óta, hogy a hónap első szombatján este 8 órakor -röviden fogalmazva: “buli a székházban” Nos augusztus 6-án nem volt a székházban semmilyen buli. Hiába mentünk oda, a portás mellett hiába vártunk összesen nyolcan, sehol sem hallottunk egy magyar szót sem.
Ezért jogosan vetődik fel a kérdés:
Működik-e még ez az egyesület?
3.
Telerakják az egyesült honlapját képekkel, mintha létezne ez az egyesület, de sehol senki. Ki tudja, működik-e még ez az egyesület?
üdvözlettel
Barbara
|
|
|
Sziasztok!
Van itt valaki, aki TestDaF vizsgát tett Hamburgban? Ha igen, akkor hol? Utánanéztem, hogy hol lehet, csak ezzel kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi (pl.: melyik nyelviskolákat ajánljátok, ki hova járt stb.)
A válaszokat előre is köszönöm 
|
|
|
Sziasztok!
Keresem azt a segítőkész hamburgi magyart, akinek lenne szabad kb. 1 órája a jövő héten, valamelyik nap estefelé, és kisbusszal, vagy tetőcsomagtartóval rendelkezik, és segítségemre lenne Harburgból Barmbekbe elhozni 3 db létrát! Természetesen kifizetném!
Előre is köszönöm a segítséget!
vasi1111_kukac_freemail.hu
|
|
|
2011-07-04 01:12, H S:
-
Szia,
tipp: REPÜLŐTIPP, TELEKOCSI - ki, hogyan utazik?
http://magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1714&forum=4&680
Ahogyan olvasom, itt találsz mindenféle lehetőséget!
Hunor
|
|