|
2 hete érkeztem Oxfordba, és szívesen találkoznék itt élő magyarokkal. Ha valaki még így érez, akkor megbeszélhetnénk egy találkozót!
|
|
|
LearnDirect ingyenes angol nyelvtanfolyam Witneyben érhető még el Oxford környékén.
Délelőtt, délután két szinten megy, sok magyar jár oda. Az ügyintézést is bonyolíthatod magyarul, mert a LD munkatársa magyar.
Jó tanulást!
gtl
|
|
|
Jó, én szótam!
|
|
|
Telekocsi van, nézzétek meg!
gtl
|
|
|
2007-08-21 11:11, perec:
Köszi, megtettük, ugy néz ki, Cartertonban a Community College-ben indítanak ESOL tanfolyamot. Bourford-ban van az állami támogatásos ESOL tanfolyamokat a környékben szervező felelős, megkaptam a számát, de még nem sikerült elérnem.
A suliban voltunk, nagyon szép, és busszal negyed óra tőlünk.
Szeptember közepe táján fog indulni, ha minden igaz.
Üdv
gtl
|
|
|
Szia GTL, konkrétumokat ugyan nem tudok, de szerintem nézz körül környékbeli higher education college-ek prospektusaiban, biztos van olyan közöttük, amelyiknek van közösségi programja. Ezek között szoktak EFL tanfolyamok lenni, amelyek bizonyos feltételek esetén ingyenesek. Nem biztos, hogy lesz megfelelő szintű, mindenesetre talán érdemes megnézni?
Üdv.
perec
|
|
|
Sziasztok,
ingyenes nyelvtanfolyamról tud valaki itt Oxford környékén?
Fizetőset már találtam, nem túl drága, 110Ł per hét, 4x3 óra, ami kevesebb mint 10 Ł.
Köszi
|
|
|
Ha esetleg mégis valaki olvassa, és nem tud róla, a legegyszerűbb utazási mód Londonból Oxfordba a Viktóriáról induló Oxford Tube expressz buszjárat.
Single 12Ł, diákigazolvánnyal 9Ł.
10 percenként indul, és kb 2-2,5 óra Oxford buszpályaudvar.
Üdv
gtl
|
|
|
Ha esetleg mégis valaki olvassa, és nem tud róla, a legegyszerűbb utazási mód Londonból Oxfordba a Viktóriáról induló Oxford Tube expressz buszjárat.
Single 12Ł, diákigazolvánnyal 9Ł.
10 percenként indul, és kb 2-2,5 óra Oxford buszpályaudvar.
Üdv
gtl
|
|
|
Megtörtént, Witney lakás, meló Oxford, holnap reggel.
Üdv néktek oxfordiak!
gtl
|
|
|
Sziasztok, az iwiw-en 500 magyar van OX-ban.
Holnap koltozom. Van esetleg itt is valaki?
Udv
gtl
|
|
|
szia!
en oxfordban lakok, es ismerek par magyart meg a kornyeken. erre a cimre irj ha szeretnel talizni velem: baqras@netposta.net
|
|
|
Én ha minden igaz októbertől 'oxfordi magyar' besorolás alatt fogok futni, jogot fogok tanulni a Univban, Jurisprudence + L.S. in Europe 4yrs. Van még itt oxoni magyar?
|
|
|
Magyarok Oxford és környékén - oxfordi magyarok.
|
|