2020. január 29. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> MON 2002 - 2011 >> CSSZÉ - Foci-VB 2002
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( 1 | 2 következő lap )
 Miklos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-07-07 17:17   
Na, vége a világbajnokságnak, persze mostmár könnyebben lehet értékelnem nekem is.

Meg kell hogy mondjam, senki nem gondolta itt Németországban hogy döntös lesz a csapat, mivel az elödöntökben az egyik legunalmasabb focit játszották. De viszont eredményesen, ami megkülönböztette a öket a többi esélyestöl.

Egyben mindenki egyetértett, hogy Oliver Kan teljesitménye kimagasló volt, ha a döntöben hibázott is.

Mindamellett a második helyezés nagyon hizelgö a mostani Német csapatnak, egy esetleges gyözelem a döntöben a Brazilok ellen és a Vilagbajnoki cím nem lett volna megérdemelt.

Miklos_d

 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-25 18:44   
Nem igazan drukkoltam egyik csapatnak sem. Csak neztem a meccset, lesz ami lesz, nyer aki nyer. A koreaiak boldogok lehetnek,hogy egyaltalan eddig eljutottak akkor, amikor a vilagklasszisok mar csak otthonrol nezhetik a VB-t. A holland edzojuket istenkent tisztelik a koreaiak, focipalyat akarnak elnevezni rola. De mintha ugy ertelmeztem volna (nem vagyok biztos) hogy mintha a holland edzo jonne vissza Europaba. Nem marad tovabb veluk.

Egy picit majd jobban leszek kivancsi a holnapi Brazil-Torok meccsre. A brazilok agyon verik a torokoket. Ez tuti. Aztan meg a nemeteket is. Sajnos minket is jol kiebrudaltak a VB-rol. De egesz Anglia nagy-nagy szeretettel fogadta a fiukat itthon.

Egyszuszra ennyit, holnap jovok!

Sziasztok.

 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-25 16:21   
Szia Fredi!

.... Jajah, ezuttal nem szenvedtM, s "piciket..." a nemetekkL wotam..., meer Korea MAAA TULTETT MAGAERT... (2 csalassL IDEJUTOTT!!!). oszt abbu maa Leeeeg!!!

- Igazad one, meer kicsit kezdenek "belemelegedni" a nemet fiuk...

- Teccet a Sneyder gyerek ugyes, gyors stb, es persze Kahn komoly vedessL inditott (mint mindig!, O lex a VB kapusa, utana az amerikai Friedl), csupan aszt banom, hogy kicsit kiengedtek a gol utan, valahogy nem akartak tobbett, jajah.., a brazilokkal eszt nem csinalhattyak mayd +!

- Mond6om, varom a kovetkezot hajnalba, az se lecc "kutya", meer SZMbe jutott, hogy a torokok kicsit +fogtak a brazilokat 1X1X, a selejtezobe... es ki tuggya...?!

- Irjal meeg!

- Tovabbi yo szurkolast! Legy yo!

~Istvan~

 
 Fredi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-25 15:49   
Na ugye nem szenvedtél Nostradamus!

A németek egyre jobbak és még szerencséjük is van. Jó lenne, ha a Brazilokkal kerülnének össze, annak nem lehetne politikai színezete.

Frédi

 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-25 07:40   
-Szia liz!

-MiyN igazad wan...!, Nnel yobban maa nem lehetne LRONTANI...

-Meg par ora, es kezdenek a nemetek-koreawal. Valahogy vegigszenvedM..., az expresso-m maa kesz, szowal, csak a SZORAKOZAS hianyziiik, hatha majd most...!? (a vegen...)

Ami a Wimbledon-t illeti, haaat aszt is hajnali 4-kor kozvetitik ELOBE <vagy mi?>, szowal majdha "surusodik", akko beall az ABC, vagy NBC a NORMALIS kozvetitesekkel!

Egyebkent lattam osszefoglalot (2 perc!), semmi +lepetes, hacsak a "primadonna...", Kurnyikova bukott L (ujra...), az elso gatnaaal...!

Naah mind1, majd holnap uyra jelentkezM.

Legy yo!

~Istvan~

 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-24 20:53   
Szia Istvan!

En ugyan azt irtam par nappal ezelott, hogy nem erdekel mar a foci VB, de azert megnezem meg ezt a par hatramaradt meccset. Nem tippelek mar, mert halvany sejtelmem sincs. Az eselyesek mind "kiestek" (kivetel Brazilia).

En mar atugrottam egy masik sportra, a teniszre. Most azt kovetem.

Annyi csalodast okozott ez az idei VB, hogy nem csak en vagyok ezzel igy!! Valahol valakik belepiszkitottak (en nem CSAK a birokat vadolom), igy ez a VB minden volt, csak nem sport!

 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-24 18:02   
Szioka liz,es foci rajongok!

- habar most wot 1 kis szunet... Hajnalba uyra nekifutnak majd..., de azzee one SE_meny a: lasznyi" koru...!

- A FIFA bocsanatert SE_dezik..., sot +csereltek korabbi Ltiltasat (2 meccs) Rinaldinho-nak, csak 1re...!

- Jajah... INNEN tovabb, a FIFA "sarokba one szoritwa...", es ez a yo, meer azzee igyNEM mehet tovabb... (CSALASOK!), ami egyebkent ASZT JELENTI, HOGY A DONTESEKBE (foleg KI lesz a biro...?), a csapatoknak is LESZ beleszolasuk...! - meer erdekessegkepp: NEM lattam holland, kolumbiai, peru-i, osztrak svajci stb. birokaaat..., de viszont Sri Lanka-it, Elefancsontpart-it stb. III-GEEEN....!!!

= Rengeteg meccset csaltak le (mint partjelzook...), persze a TUDATLANSAG vegett...!

- Gondoljatok bele: ha francia, olasz, spanyol, portugal, usa, irorsz. stb KISZALLnak a FIFA "szarnyai alol...", akko befurdott NEMCSAK a FIFA..., hanem az Europai Kupa bajnoksagok..., szoval csak nemzeti bajnoksagok lexnek...! (ami szinte Lkepzelhetettlen...), es csinalnanak ok (az Mlitett orszagok) egy UJ FIFA szerusegett!!!

- Kulombe aa foci MEG sport..., de OOO-RIASI "business" is, es a korpa(penz), inkabb ezekbol az orszagokbol csorog be...

- Szowaaaal 1 UJ KORSZAK INDUL majd be! (es ez YO!!!)

- Sot kicsit tovabbmegyek: Ha Setleg ezN a 4 meccsN CSALAS lesz..., esetleg (beszoltak az orszagok <brazil, nemet, torok>), hogy NETAN levonulnak a palyarol...! Maaa..., keszulok nezzni, es keszitek 1 yooo EROS expresso-t, amiwel EBREN tartom magam (ezuttal itt usa-be) hajnali 4-kor lesz az osszecsapas!... a nemet-korea meccs NEM erdekel nagyon, MEER 1ikuk se KENE itt legyN... (CSALTAK NEKIK!!!), de azzee +nezzM, viszont BRAZILOK-ra TIPPEL_eee-K, hogy +nyerik a vegen...! Kulombe erre "saccoltam", meg egesz az Lejeen...!

Csak legalabb SZEP,TISZTA meccs legyN, innen tovabb...!

-Ennyim wot, yo szurkolast mindenkinek!

G>B>U>All!

~Istvan~

 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-22 20:23   
Hunor!

-Haaat ami igaz.., az igaz TE benditottad a topic-ot a fociwal..., de nem sokat szolsz hozza...! Igaz enis "gazba" vagyok nezzni (1Enesbe...), de masnap vixxajaccak 1-1 meccet!

-Foleg az "osszefoglalokbuu "ELEK!" -Maa, nemakarom uyra ismetelni az edddigi irasom, de TENY,hogy rosszul sult L a VEGE...! -hA EDDIG NEMIS,DE MAA A kOREAIAKNAK IS csaltak!!! Azze meg +nezzM a veget (ha maa eddig "kikinlodtaam"... <hahahha!>

Irj teis!

udv.
~Istvan~

 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-22 19:54   
Kedves liz!

- "here we go again...!" (hahahha) - Ujra az irasom... -Hat nem tagadom, kicsit "furcsa ", komplikalt az Lejeeen..., de hacsak ahogy kimondod a szavakat.., ugy probalod olvasni..., akko ODAERX...!( ps:EZZE sok BAJOM WOT MASHOL... IS..., az Lejeen...!) Szowal a lenyeg: a kiejtesL probald olvasni!

Pl: one, wan=van, mond6om=mondhatom, 1X1X=egyszer-egyszer, virsLEE=virsli, SZM=eszem, nemTom=nem tudom, 7fo=hetfo, lakx=laksz, 5let=otlet, 7Nte=hetente, ML=emel stb.

-Kulombe erdekS, meer epp most irtad a: kisilabizalni..., hat ezis "kicsit csavart... (hahahha), eszt legutobb +boldogult edesanyamtol hallottam...! <15 eve> "Please, don't B mad at MEEE!" -Nyomj 1 e-mail-t s irok 1-2 szot (ha akarod?) csao,

~Istvan~

 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-22 19:10   
Istvan igazad van! A szivembol beszelsz! (Mar amit ki tudtam silabizalni!!!! Muszaj neked mindig ilyen komplikaltan irni?)
 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-22 19:05   
-Hallo fiuk..., hallo lanyok!

Itt vagyok, ragyogok, minta...!

-Kicsit BOOOvebb lexek ezuttal! =Eloszor is: A "franko" bajnoksag az EUROPAba one...! (angol, spanyol, olasz, nemet, holland stb.) -Nos, ahogy oxxehozta a FIFA, (a "link" birokat, csalasokka...), ugy nezz ki kevSN kepviselik majd a VB dontot...! (lehet 1 SEEE!!!, <ha netan Korea-Brazil lenne..., ami valoszinu!> Kicsit lebontom LMeire:

-A franciak(ex bajnokok), balszerencses_EEE-k wotak, meer legjobb jatekusok Zidane serult wot..., viszont Henry-t (2-ik Ljobb), aszt kidobtak, ahelyet hogy sargat kapot wona a 11S nel... -Szowal BUKTA lett!

-A portugalokat is +forgattak az utolso meccsN (9 MberrrL kellett jaccanak... !BUKTA!

-Az olaszoktol +BUGAZTAK 4 golt... !BUKTA!

-A spanyoloktol (az este) ugyszinten 1 szabalyos golt VAGTAK BEEE..., (meer a beadas nem wot kint.., ES AKKO MEG 11 s-EK SEM LETTEK WONA...!) -BUKTA!

-Viszont a nemetek SZERENCSEWEL jotottak tovabb..., meer az amerikai goool, AZ YO WOT!!! ( a vedo a golvonalon BELUL ALLT (ami maa GOOOL!), SOOT kezzL UTOTTE KI a LABDAAT!!!..., AMI 11 S!...

-Nos..., ha Setleg a: francia, olasz, portugal, spanyol "federacio" KIVONJA MAGAAT a 2006-os VB selejtezokbuu... (meer MINEK bejutni..., ha EZ lesz a VEGE...!), akko a FIFA YOOOO NAGY GAAAZba one...!!! (nemsszM lesz VB... 2006-ba Nemetorszagba!!!)

-Szowal ahogy erre mondjaaak: "EzN asztan, yoot rohogtunk...! -100 szonak is 1 a vege, espedig: Lloptak vagy 20 gooolt (amiwel EGESZ MAAAS lenne a 8as dontooo...! -Kiallitottak KULCS Mbereket HABOKra: Henry, Totti, Figo stb...

-Gyerekek: HAAAT IIIIGY NEM LEHEEET, NEEEM szabad...! Majd +lassuk mi lecc ebbu...?

-Persze maskor is wotak 1-2 "kerdesS "itelet..., de iiiiigy meg SOHA!!! a FOCI a mai napig is a LEGLATOTTABB sport a VILAGooon!!! -Nagyon sok Mber vesztette L munkajat (edzok, jatekosok stb.), meer EZ lett!!! Sot, RENGETEG "korpa" egett ki, szowal azze maa IIIGY SE!!! -Ez lett a SPORTVILAG szegyene...!

-Kivancsi vagyok mi lecc...? -Azze nem kol lecsuggedni... Jonn a Wimbledon s mas vilaghirS esemeny...!

-Haaat enyim wot "diohejba..."!

God Bless U All!

~Istvan~

 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-22 18:26   
Fredi en is minden hiszti nelkul tudomasul vennem, ha Nemetorszag kikapna. Ugyanis mar regen nem ott a helye ahova jutott!

Hallom, hogy az olaszok is meg a spanyolok is fel vannak haborodva a biroi dontesek miatt. Valamit akarnak csinalni. IGAZUK VAN!

 
 Fredi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-22 17:43   
Én ugyan nem vagyok foci őrült, de azért egy jó meccset szívesen megnézek. Az az érzésem, valami foci demokrácia van feljővőben. Ennek keretén belül, annak ugyan nem örvendenék, ha Németország kikapna, de mindenképpen minden hiszti nélkül tudomásul venném.

Jó izgulást Mindenkinek !

 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-22 16:58   
Sziasztok focirajongok!

Olvastam irasaitokat, most rohannom kol, de jovok kesobb es bepotolom!

-Kepzeljetek L 1 Korea-Torok dontot...!?!? (hahahha...) Haaaaat igNNN, maskepp porog a labda manapsag... (en szemelyszerint), NEM lattam CSAPNIVALOBB BII-RAAAS-KO-DAAAST, az eletMbe!!!

C.U.latr...!

~istvan~

 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-22 11:45   
Gyerekek! Hat nem kiestek a spanyolok is!!!!

Hat ez felhaborito!!!!!!!!!

Mindenkivel tudatom, hogy ezennel elvesztettem az erdeklodesemet a foci VB irant.

 
 Cili  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-22 02:51   
Szia Istvan... hat most kinek fogunk drukkolni?? Szerintem a brazilok nagy primadonnak, es sokszor megjatszottak magukat mikor " elestek" es a jo szomszed a mexicoi biro sokszor a javukra dontott. Ti ezt hogy latjatok? Haaat.. nem ugyanaz az England nelkul... de remelem a Brazilok nem nyernek, meg a Torokok sem, mert meg nem felejtettem el nekik hogy megszalltak bennunket , azt hiszem en is inkabb a spanyoloknak fogok drukkolni most!! Ki gondolta volna hogy idejutok... nahat...

Istvan... cool name... te mit josolsz ?? ciao Cili

Liz.. Tennis OK.. bar nalunk ejjel van mikor jatszanak, de mar nincs a Pat Rafter, Sampras nem hiszem hogy messze jutna.. Agassi... Leyton Hewitt?? so.. so, lehet hogy Tim Henman a soros?? Darts?? akkor inkabb Rugby league, rugby or cricket... szia, Cili

 
 bimbi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-21 23:07   
Egy erdekes veletlent lehet felfedezni a foci VB-k dontoinek evszamaban. Ha meg nem ismertek ezt a szabalyt, olvassatok el az
alabbiakat.

A brazilok utoljara 1994-ben nyertek vilagbajnoksagot. Elotte 1970-ben. A ket evszam osszege 3964.

Argentina utoljara 1986-ban nyerte a VB-t. Elotte 1978-ban. A ket szam osszege 3964.

Nemetorszag 1990-ben nyerte utoljara a vilagbajnoksagot. Azt megelozoen 1974-ben. A ket szam osszege 3964.

A fenti logikabol az kovetkezik, hogy az idei VB-t az nyeri, aki 1962-ben nyert (3964-2002=1962). Ez pedig Brazilia.

Kieg.: Mivel a magyarok mg soha sem nyertek VB-t, igy valoszinuleg 3964-ben lesz erre eselyuk.


 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-21 23:01   
-Szia liz!

-Mennire igazad one..., most enis 1utt sirok veled, meer a skot biro, eppN pislogot, miko a nemet vedo a golvonalon TUUUL utotte ki a labdat kezzL...! -hat igeN... "Mindig aszt a lovat utik..., amelyik huuuuz...!"

-Sajna nem latom a spanyolokat sem tulmenni a koreaiak-on... <hazigazdaaak...!> (habar eddig meg nem csaltak nekik...!?) Valoszinu Korea-Brazil donto lesz...?!

-Amugy az angolok yol jaccottak, de a 2 brazil gol "parades woot..."

-Tovabbi yo szurkolast,es ahogy mondod hamarosan ggyunn a Wimbledon...

~Istvan~

 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-21 22:24   
Persze, hogy nyertek a nemetek! Ok mindig a legszerencsesebbek. Pedig az idei csapatuk egy csapnivalo nulla.

Holnap drukkolok a spanyoloknak. Nekik kell gyozni!!!!!!!

by the way: Hetfotol meg jon a masik nagy event a Wimbledon. Azt is nagyon szeretem (meg a darts-ot, meg a snooker-t).

 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-21 11:58   
Such is life! Mi mast mondhatok!

Jok voltak a brazilok, jok voltak az angolok, valamelyik csapatnak ki kellett esni. Emelt fovel johetnek haza. A sracok mindent megtettek. Itt Angliaban"gyaszol" mindenki. Nincs hangos dudaszo az utcakon (minden nyeres utan hangos dudaszoval koszontottek egymast az autosok).

Mindjart jon az USA-Nemeto. Most egy kicsit en is le vagyok am hangolva, be is fejezem (Miert kell mindig annak a franya brazilnak nyerni??? Nem igazsag!)

 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-21 02:51   
Szia Cili!

RemelM, hogy "odatettel 1 jo EROS expresso kavenak", s varod a meccet, mint millioan a vilagon...!? Ahogy mondani szoktak: "let da best TEAM win...!"

Yo szorakozast, s varom eszreveteled, kommentarod a meccs utan holnap...!
"B good!"

~Istvan~

 
 Cili  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-21 01:56   
Liz...latom mar kozeledunk a dontokhoz... igy jonnek a fiuk is... ugyan nem tomegesen Istvan es George orulok hogy hozzaszoltatok a temahoz... Ma du van nalunk az England-Brazil meccs... mi mast mondhatok.. hajra England!!!
 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-19 17:19   
Szia Gyuri, lanyok!

Haaat lamcsak..., azzee vannak meeg fiuk, akik szeretik a(YOOO) focit...!

En is szeretem az angolokat, ott az 1ik LEGNIVOSABB bajnoksag a VILAGON..., es allandoan nezzM a Fox World-on. Ami Szenegal-t illeti..., jo stilust jaccannak, es a birok sem csaltak nekik, hogy idejussannak...!, de max. a torokoket tudjak "kiteriteni"..., Az angolok, brazilok, azzee kicsit nivosabb, tehetsegesebb csapatok..., de ahogy monndjak: a labda kerek..., es minden lehetseges... (pelda erre, amik eddig tortenttek...!)

Egyebkent jo 1 kis "friss ver" a vilagszinvonalba (Korea, Szenegal, Torokorszag), a REGI hirneves orszagok melle (Anglia, Brazilia, Nemetorszag), igy nincs az a NAGY Uuur a szinvonalba...

Remelhetoleg a MAGYAR foci is "ihletett merit beloluk...", es legkozelebb KOMOLYABBAN veszik a selejtezoket...!?, meeer azzee 95%a a csapatnak a kulfoldi PROFI ligakba rugjak a "lasznyit...", talan hacsak wona 1 FRANKO edzo..., aki "kozos nevezore" tenne a csapatot...!?

Azzee mond6om..., hogy Leg yool sikerult ez a VB (kiveve vagy 5 meccset...) Tovabbra is yooo "drukkolast", szorakozast kivanok nektek, es irjatok meg, TI hogyan lassatok az egeszet?!
God Bless U All!

~Istvan~

 
 george  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-19 09:53   
Kicsit tevedtel, igaz, hogy a foci mar nincs a veremben teljesen, de vissza vissza ter egy veratomlessztessel mint a VB, most.

Tul messze elunk, s valoban europabol koran kell hogy keljunk ha eloben akarunk latni valami erdekeset is. Furcsa lenne egy Szenegal-D-Korea donto, hi-hi

Olaszok is utban vannak haza fele, de komolyan, en is szeretnem Angliat a dontobe latni.

Tehat van ferfi is, Liz, aki mer irni

sziasztok,
george

 
 Nostradamus888@yahoo.com  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-19 08:33   
Halliho gyerekek!

Latom, csak a lanyok nezzik a focit..., de azzee en is..., habar az idopont itt Leg gaaz, mer eddig 11.30 pm,2.30am es 4.30 am-kor rugjak a bort... (usa-ba), szowal +kell szenvedni 1-1 meccsert...! A hazigazdak kitettek magukert (kitunoen felkeszultek), de a biraskodas CSAPNIVALO...! azzee Stek ki a franciak,portugalok es most az olaszok is...!

Drukkolok a SZENEGAL-nak..., Torokok-nek es persze USA-nek. Az amcsik betakarjak(szeretneeem...) a nemeteket, de Korea-n nemszem, hogy tulmennek...!? A masik ag-on a Brazilok kerulnek a dontobe...!?..., es Korea-t verik +, s lesznek ujra bajnokok...!?

Kar a sok "birka" birok Ldontottek sok KOMOLY (tradicios orszagok) SORSaaat!!!-Sajnos ez one...! ..."Veget ert a moka mara...,bezart Miki moka tara..." Yo szurkolast mindotoknek,majd meg benezz_EEE-k!

Bye-bye ~Istvan~

 
 Cili  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-19 03:49   
Liz, hat hatalmas meglepetes hogy az olaszok kiestek... de sajnos ez van sportban, mindenki nem nyerhet! Hogy miert van a VB Korea/Japan-ban... ha mar nem lehetett nalunk Australiaban akkor nekunk ez jobban megfelel az ido kulonbseg miatt, mikor Europaban van tartva akkor mi egesz ejjel fenn vagyunk.. igy meg a hosszabbitassal is vege van ejfelre!! En megertem hogy a FIFA terjeszteni es nepszerubbe akarja tenni a football-t... mifelenk is, mert bizony Australiaban, Asiaban sajnos nem annyira nepszeru, de most hogy a VB itt van a "szomszedban" meg az australok akiknek az erdeklodesi kore kizarolag, rugby union, rugby league es cricket... most meg oket is elkapta a foci laz.. mert normalis idoben lehet nezni !!!

Soooo.. GO ENGLAND!!!! es hogy en miert drukkolok nekik? hat, tudod azert nekunk van egy kis " tortenelmunk" az angolokkal igy sorrend >>> magyarok >>> australok >>> England

 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-18 18:41   
Ja! Hol vannan a fiuk????

Szerintem nagyon megijedtek a lanyok jolertesult hozzaszolasaitol.

Pedig tobben megigertek nekem a chat-on,hogy jonnek, es elmondjak a velemenyuket.

Zsuzsanna,varjunk turelmesen!!

Zsu! Hogy van a Szisziked? Puszilom, add at neki.

 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-18 18:35   
Zsuzsanna koszi neked is a szurkolast. De en mar csak nevetek ezen az egesz VB-n. En mar azzal sem ertettem egyet, hogy Azsiaban lesz (van) megtartva. Egy olyan kontinensen,ahol a focinak nincs historiaja. Szerintem vagy a jo oreg Europaba kellene tartani, vagy pedig Del-Amerikaban. Nyertek a koreaiak, meg jo, hogy kiestek a japanok, mert azt irnam most ide, hogy Korea-Japan lesz a donto.(Na jo, nem leszek szarkasztikus)

Mindenesetre en jobban elveztem volna egy SPANYOL-OLASZ focimeccset (mert igy a spanyolok a koreaiakkal fognak jatszani).

Fogalmam sincs, hogy a spanyolok sirnak most vagy nevetnek!? Nincs bajom a koreaiakkal, de oket inkabb egy asztalitenisz VB-n szeretnem latni.

Pentek reggel Anglia-Brazil. Nem tudom.TALAN!!!!

 
 Ferencz Zsuzsanna  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-18 03:19   
Kedves Liz, én is nektek szurkolok. Én is nézegetem olykor, ha időm akad, időm szakad. Rettenetesen furcsa, hogy a mi fiuink nem írnak ebbe a topikba.
 
 sycamore  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-06-17 19:55   
szia cili!

Jaj de aranyos vagy, hogy "nekunk" drukkolsz, de en mar nem vagyok annyira biztos. Mindenesetre jobban orultunk volna, ha nem a brazilok nyernek, hanem a belgak.(most aztan tele van a gatyank)

Most olvastam az egyik napilapban, hogy mennek a felesegek Japanba (gyerekestol) buzditani a fiukat. Aztan a posh spice nem megy egyedul, mert het honapos terhes.

Viszont a legutobbi meccsen a Beckham frizuraja teljesen elazott, igy a Victoria azonnal felhivta a Becki maganfodraszat, hogy menjen Japanba egy uj frizurat csinalni a ferjenek, mert a franya eso teljesen lehetetlenne tette azt a szep hajat. A fodrasz azt mondta, hogy boldogan megy, ilyen messzire meg ugysem ment "hazhoz" fodraszkodni.

 
Ugrás a ( 1 | 2 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó