|
Sziasztok Andi vagyok 23 éves most jöttem 3 hónapja Németorszàgba Sandhausenben lakom,Heidelbergtől nem messze. Itt élő magyarokkal ismerkednék! Üdv emailcimem: andykawood_Kukac_gmail.com
|
|
|
Hallo mindenkinek!
Nem rég költöztem Németországba. Heidelberg mellett élek kb 25. km-re egy kis faluban. Szívesen ismerkednék bárkivel.
Az emailem: blaumond0205_KUKAC_gmail.com
|
|
|
JuditMotschnek ÜZENETE:
Sziasztok!
2 hete lakom Heidelbergben, ismerkednék környékbeli Magyarokkal!
Üdv: Judit
Email cim: bajdojudit_KUKAC_gmail.com
|
|
|
Halihó!
Ide már nem ír senki?
|
|
|
A heidelbergi-magyarok hírlevél linkje: http://www.lx.hu/group.php?session_id=&lang=hu&group_id=440
az üzeneteket itt csak regisztrációval lehet megtekinteni
feliratkozás: üres e-mail küldésével a subscribe@heidelbergi-magyarok.lx.hu címre
Üzenetek küldése: list@heidelbergi-magyarok.lx.hu
Leiratkozás: unsubscribe@heidelbergi-magyarok.lx.hu
|
|
|
Az ember tapasztaltabb lesz, bölcsebb is, de okosabb soha. Zseninek születik, és minden egyes nappal tovább hülyül. Az iskola semmi más, mint az elhülyítés egyik legeredményesebb eszköze.
|
|
|
Hogy milyen szakon vagyok? Biologia es Chemia. Abban igazad van hogy a mai oktatas nem valami jo eredmenyeket hoz es persze valamit kene valtoztatni rajta. Ezt probaljak is az iskolakban, kevesebb a frontalis oktatas mint volt regen, de meg nem lehet tudni hogy milyen eredmenyekel jar. Szerintem a valtoztatast nem az iskolakban kene megkezdeni, hanem hamarabb, az ovodakban. Csak ha mar azt veszük hanyfele orszagbol összejönnek a gyerekek, különbözö szokasokal, különbözö nevelessel es nyelvekkel, akkor eleg nehez megitelni, hogy hogyan is lene jo. De en meg kis cipöben jarok, nincs olyan sok tapasztalatom. Lehet egy par ev mulva okosabb leszek.
|
|
|
2007-02-16 18:22, picasso:
-
Szia! Ezt én sem tudom, de engem is érdekelne.
-
Szia Picasso !
Virag cime: virag.magyar@googlemail.com
A talalkozo februar 23-an, 20.00-kor lesz. Alabb talalod az utleirast az etteremhez.
Gyere el mindenkeppen !
Fezsu
Helyszín: Heidelberg-Kirchheim a Pfälzer Hof Étterem
Cím: Hagellachstraße 22, Tel: 06221-716 999 (Ez az étterem telefonszáma, ha netántán eltévednétek.)
Útleírás:
Legegyszerübben a Heidelberg-Kirchheim/Rohrbach S-Bahn-megállótól jöttök gyalogosan. Heidelberg felöl a menetirányban kell tovább menni a sínek mellett és a Hegenichstraßen jobbra fordulni. A következö keresztutca a Hagellachstraße.
A Bismarckplatzról pedig a 33-as busszal vagy a 26-os villamossal gyertek.
|
|
|
2007-02-08 17:31, MoncsiW:
-
Köszönöm, de remelem csak nem lesz olyan borzaszto, se nekem, se a diakoknak.
téged legalább megfizetnek érte
Amúgy pont azon gondolkodom, hogy pártprogramnak be kellene venni a jelengi frontális oktatás teljes megszüntetését és a tanárok kiképzését, mondjuk értelmes, müvelt embernek. Bizonyítottam szinte majdnem minden alternatív jobb eredményeket mutat mint a mai fejlett oktatás, ami mind a diákoknak mind a tanároknak egy kín. Szóv al ha van valami jó ötleted, hogy hogyan lehetne megreformálni a dolgokat, ki vele.
Milyen szakon leszel?
|
|
|
Szia! Ezt én sem tudom, de engem is érdekelne.
|
|
|
Sziasztok! Egyedül élek HD-ben, Norbinak hivnak. Bárkivel szivesen találkoznék, aki magyar. A cim: szabados-art@freemail.hu
|
|
|
Köszönöm, de remelem csak nem lesz olyan borzaszto, se nekem, se a diakoknak. Mielött csinaltam volna a praktikumot, en is mas velemenyel voltam, föleg hogy anyi minden törtent az utobbi idöben az iskolakban. De nem olyan remalom, mint ahogy sokan gondoljak, persze ez a sulitol is függ, a kollegaktol, es a diakoktol. Es legalabb nem kell feljek, hogy munkanelküli leszek, ha elvegeztem az egyetemet.
|
|
|
tanárnéni leszel?
-öszinte részvétem. Csak azt még nem tudom, hogy neked, vagy a diákoknak
|
|
|
Hat igy van ez. Kit mere fuj a szel. Remelem en is nem sokara bejezem es akkor meglattjuk hogy hol kinozhatom majd a diakokat bioval es chemiaval.
|
|
|
Miután azt mondtam a Heidelbergi egyetemnek, hogy nyet, és otthagytam a heilbronni szüli házat, valahogy ide vetett a sors 
|
|
|
Egy kicsit sokat akarsz tudni Lepu, mert nem tudok mindent megvalaszolni. Peldail hogy mikor megyek Nürnbergbe, azt nem tudom, talan ha ara jar az utam. Heidelbergben egyetemen jarok, de különben Schwäbisch Gmündben van az otthonom, ahova hetvegeken elelmegyek. Es te mit csinalsz Nürnbergben?
|
|
|
Nyugodtan lehetsz kiváncsi is, de a kérdésédre nem lehet olyan választ adni, amivel bármire is mennél
Kiváncsiskodni másképp kell, mint pl. mit csinálsz HD-ben, mennyi idös vagy, meg mikor kirándulsz el pl. nürnbergbe, mert mostanában nem nagyon megyek HD-be.
És huba nem tökéletes, hanem perfekt 
|
|
|
Szia huba, nem baj, senki sem tökeletes.
|
|
|
én magyariskolába jártam mégse tudok...
|
|
|
Jo, semmi gond. Nem akartam kivancsi lenni. Te jelentkeztel elöször.
|
|
|
Semmi gond, csak vicceltem, nem kritika.
De a kérdésed megválaszolhatatlan.
|
|
|
Elnezest Lepu, de sajnos nem magyar iskolaban jartam es ezert nem tökeletes a magyar kifejezesem.
|
|
|
2007-01-10 11:49, csiszarvera:
-
Hello, en Neuhasenben lakom, aupair vagyok. Szivesen megismerkednek Veletek.
Udv,
Agi
Cimem: www.kacsa37@freemail.hu
|
|
|
Azt nem tudom, hogy neked kivel van szerencséd. Ha azt akartad kérdezni, hogy kihez, akkor meg hozzám 
|
|
|
Ez hamar ment. Köszönöm Lepu! Kivel van szerencsem?
|
|
|
örömet szivesen szerzünk, szóval irtunk 
|
|
|
MONCSIW ÜZENETE:
Sziasztok,
Heidelbergben vagyok egyetemen, es szeretnek magyar fiatalokal ismerkedni. Örülnek, ha irnatok.
Üdv. Moncsi
|
|
|
Sziasztok!
Én Ludwigshafenben lakom a férjemmel és kisbabánkkal. Szivesen ismerkedem, ugyhogy ha van kedvetek irjatok! Vera
|
|
|
Kedves stjstj,
veletlenul csak Fezsu uzenetet ismetelted meg, kattints az Uzenet kuldese feliratra, es ugy sikerulni fog.
Hunor
|
|
|
sziasztok!
Van valaki esetleg Laudenbach, vagy Weinheim környekeröl? Szeretnek valakivel ismerkedni, aki a közelemben lakik. Kerlek, segitsetek, olyan egyedül vagyok. Hilfe!!!!! Elöre is köszi nektek!
|
|