|
2011-07-13 12:41, Fecó82:
-
Szia,
régóta laksz már itt? Ha van kedved, és időd, megihatnánk valahol majd egy kávét, vagy valamit.
Ez a számom: 0616636727
|
|
|
Szia!
Én is Delfzijlben lakok! Egyszer összefuthatnánk.
|
|
|
Sziasztok,
nemrég költöztem Delfzijlbe. Jó lenne magyarokkal is kapcsolatot tartani. Lakik valaki itt a környéken?
|
|
|
Sziasztok,
jo volna magyarokkal talalkozni, Groningen mellett lakom. A szamom 0644161299, msn: sanya850709
Itt elek Hollandiaban 2 eve. Egy evig laktam Rotterdamban, a munkam miatt fel kellett jonnom ide, amugy meg Delfzijben lakom.
|
|
|
Hello!
En is itt lakom Groningentol nem messze, ha gondolod, osszefuthattunk valamikor.
Delfzijben lakom.
|
|
|
DUGO ÜZENETE
Dugo 2009-01-31 21:06
Hi mindenkinek! Dani vagyok, 25 eves, es 2 hete erkeztem Hollandiaba, pontosan Groningenbe "szerencset probalni". Van itt egy (holland) ismerosom, es neki segitek osszehozni holland-magyar ceget. Viszont rajta kivul egy darab ismerosom nincs itt, ugyhogy orulnek par uj kapcsolatnak, szabadido stb., meg szerintem mindenkinek konnyebb, ha segitjuk egymast. Nem mindennap, de leginkabb msnen vagyok elerheto, d-style83@windowslive.com
|
|
|
Sziasztok,
Frieslandban lakom immar ket eve. Mas helyre is bekukkintottam, de ez volt az a hely, ahol a legfrissebb a bejegyzes. Ki tudja, talan sikerul ismeretseget kotni.
Viszlat!
|
|
|
Sziasztok.
Hu de reg nem jartam erre, nagyon sajnalom, tenyleg
Egy buli remekul hangzik, mikorara gondoltatok es hol?
Tartsuk a kapcsolatott, mit szoltok hozza?
M
moni_no9@hotmail.com
|
|
|
2006-01-29 11:23, Mojojojo:
-
Szia Mojojojo,
Le ugorjak érted? Rotterdamban lakok és van itt még egy pár magyar ... szervezünk egy bulit
üdv,
Sándor
|
|
|
Szia Mojojojo,
Ugy látom, hogy itt Groningen környékén nem nagyon vannak magyarok, legalább is itt a forumon nincsenek. Ha magyar szót akarsz hallani akkor néha találkozhatunk.
Szerencsére nekem it a testvérem a barátnöje és édesanyám is ugy hogy én elég sokat beszélhetek magyarul.
Szia,
Ferko
|
|
|
Sziasztok,
en is Groningen-ben lakom, mar majdnem egy fel eve.
Arra lennek leginkab kivancsi, vannak e itt helyek/idopontok ahol/amikor az itteni magyarok "eloben" is talalkoznak? Nekem mar nagyon hianyzik a magyar szo:)
Koszonom,
M
|
|
|
Sziasztok
Ferkó vagyok, Groningen mellett lakok.
kb 3 éve érkeztem ide Marosvásárhelyröl, Erdélyböl.
Ha valaki Groningen környékén él szóljon, mert jol esik magyarul beszélö emberekkel talalkozni.
Sziasztok,
Ferko
|
|
|
Kedves Klara!
Szivesen kuldok meghivot a wiw-hez, legyszi kuldj egy mailt a gyarmath@hetnet.nl cimre es visszakuldom a meghivot.
Szia, Bea
|
|
|
Klara66 üzenete 2004-01-07 14:38
Magyarokat ( vajdasági magyarokat ) keresek Groningen környékén, ha vannak. Szivesen lennék tagja a wiwnek is de nincsen meghívóm. Tudna valaki seg1teni, nem tudom hogyan jussak megh1vóhoz?
Észak hollandiai magyarok jelentkezzetek!!
Üdvözlettel
Klara
_________________ poe
|
|
|
Ide várjuk a Groningenben és vonzáskörzetében élö, dolgozó magyarokat, és mindazokat, akik érdeklödnek e provincia lakói , nevezetességei iránt.
|
|