|
Üdv Mindenkinek,
megismétlem a fórum tetején látható feliratot:
"FIGYELEM! Fórumunkban kivándorlási kérdések, valamint állás-, lakáskereső hirdetések nem lehetségesek!"
BESZÉLGETŐFÓRUM: A MON fórum a már külföldön élő magyarok ismerkedő helye, beszélgetőfóruma, ahol mindenkit szivesen látunk, éljen bárhol is a nagyvilagban. Ha csak állást, lakást keresel, hirdetnél, vagy kivándorlással kapcsolatos kérdéseket tennél fel, segítséget keresnél - ne fáradj a regisztrálással, nem ez a megfelelő hely számodra, fórumunk nem erről szól. A világhálón sok száz honlap foglalkozik ilyen jellegű segítségnyújtással, biztosan megtalálod majd a megfelelőt.
Ha honfitársak társaságát keresed lakóhelyeden, beszélgetnél, vagy programokat szerveznél, akkor keresd meg az országok listájában az erre megfelelő topikot. A MON nem a Facebook, nem egy mondatos "itt vagyok én is" beköszönések helye csak, itt jó, ha írsz magadról, érdeklődési körödről pár mondatot, hadd tudják a többiek, kit üdvözölhetnek körükben.
Kérem, ezt mindenki vegye figyelembe!
Hunor
|
|
|
2013-03-23 17:09, TTi:
Jol hangzik...
dobj egy mailt csikkahajni(kukac)@gmail.com
|
|
|
Sziasztok!
Szívesen találkoznék emberekkel Utrechtből és környékéről 'bandázás' céljából: mindenféle jó közös szabadidős program (mászkálás, városnézések, koncertek, beszélgetés, sportolás)
Várom az érdeklődök jelentkezését és ötleteit.
Üdv,
TT
|
|
|
Sziasztok!
Decemberben költöztünk Veenendaalba, van egy 12 éves kislányunk. Szívesen ismerkednénk: janosgobolos_KUKAC_gmail.com
|
|
|
2011-09-01 13:48, hunlaci:
-
Van egy egész szép nagy társaságunk, akik összejárunk. Kb 20-40 emberke. Ha van kedved csatlakozz cimbi. Ha sfej vagy úgyis mindegy, ha meg jó arc vagy, szívesen látunk.
|
|
|
Hello Mindenkinek!
Én Utrechtben lakok egyedül, és keresem az itt vagy környékén élő magyarok társaságát.
Ha valakit netán érdekel, ezen a mail cimen elérhető vagyok: szalai1971_KUKAC_windoslive.com
|
|
|
2008-10-26 00:04, jukebox:
szia. én is itt élek Hollandiában, ha van kedved, keress meg facebookon. Bela Vigh. vagy itt a számom+ 31684706279
|
|
|
Sziasztok,
keresek en is itt elo magyarokat, 'oper'- kent dolgozom, szabadidom neha eleg sok van. igazsag az h fius lany vagyok tehat szeretek focizni, sorozni, maszkalni, csocsozni, biliardozni, biciklizni, horgaszni ilyesmik. Ha te is szereted ezeket nyugodtan keress meg (pasik csak baratkozas celjabol keressenek legyszi, jobb igy elobb tisztazni a dolgokat, lanyok kereshetnek akar baratkozas, vagy komolyabb dolog celjabol, koszonom )!
msn: kobold01@citromail.hu
Sziasztooook!
|
|
|
Kedves Utrecht környékén élő magyarok!
Házimunkához, pici baba mellé keresek segítséget minimum heti két napra. Utrechtol 10 km-re nyugatra élünk Vleutenben a vasút állomás kb 10 perc séta a házunktól.
Elérhetőségem 06 4643 7633. Várom visszajelzéseteket.
Üdvözlettel,
Cseh Andrea
|
|
|
2010-03-15 07:29, csutkarozi:
Szia, Nem tudom, kaptál - e már választ a kérdésedre, de ajánlom az http://www.mgyik.nl/mgyik.nl/De_School__Iskolank.html
Utrechtben van Lunetten negyedben.
üdv
lilla
|
|
|
sziasztok!
En Bilthovenben elek bnommel, jelenleg gyerekekre vigyazunk, es haz korul segitunk. Keresunk egy jo tarsasagot szabad idoinkre (nezelodes, kikapcsolodas, tippek, elmenyek megbeszelese). Mindegy ki, vagy mi vagy!
Barki barmi erdekel
csilla.gumimaciKUKACgmailPONTcom
|
|
|
2010-03-30 20:29, kristof010:
-
Szia Kristof!
Adj egy elérhetoseget! En is keresek magyar tarsasagot, meg legalabb 3 hetveget itt vagyok Utrechtben.
mailcimem: zsoltheredi_KUKAC_hotmail.com
yahoomess ID: herzso@yahoo.com
Udv,
Zsolt.
|
|
|
Halihó!
Én kb. 1 hónapja költöztem Utrechtbe és nagyon élvezem az ittlétet.
Halasztottam egy évet az egyetememről(ELTE-BTK) , pontosabban kiléptem és jövőre a TF-en kezdek, szóval itt elég sokat edzek, hollandot tanulok, jó esetben dolgozni is fogok... röviden így telnek a napjaim.
Viszont a fő kérdésem az lenne, hogy ha valaki megy húsvétra Groningen felé (kocsival) akkor nagy segítség lenne ha társulhatnék hozzá, mert mivel itt nem vagyok diák státuszban a vonat az drága, eddig stoppolással közlekedtem, de azért gondoltam itt is megpróbálom.
Emellett ha valakinek van kedve valami kis programot összecsapni, szívesen társulnék...
Kristóf
|
|
|
egyebek között mindenki jelentkezést szívesen várjuk 
|
|
|
2008-12-12 17:01, petike:
-
Hey Peti
msn: kotvics@citromail.hu
hétvégente járogatunk utrechtbe
gr
hajni
|
|
|
Sziasztok!
Júniusban költözöm Utrechtbe a kisfiammal.
Infot szeretnék kérni már kint élőktől ovikkal kapcsolatban.
Köszönöm!
|
|
|
Sziasztok!:)
Március 1.-től vagyok itt Hollandiában Utrechtől kb. 6km-re... 24 éves lány vagyok és szivesen ismerkednék fiatalokkal közös bulik és kirándulások céljából...
email: dincus@citromail.hu
vagy keressetek iwiw-en: Benyó Edina
|
|
|
Sziasztok!
Anita vagyok, és 32 éves. Zeistben élek lassan már 4 éve. En is szeretnék megismerkedni magyarokkal!
Férjemmel szeretünk kirándulni, városokat felfedezni, koncertre járni stb.
Telefonszamom: 65179-5974
tobias.anita_KUKAC_gmail.com
|
|
|
www.kamernet.nl
nincsen kozvetitoi dij, van atmenetileg kiado szoba is
|
|
|
hey!
Valaki nem tudja veletlenul hol nezzunk a baratnommel szobat 1-2 napon belul olcson? kozel utrechthez.
|
|
|
Kedves Eric,
bocs, de álláskeresés a fórumban nem lehetséges, ez szerepel a szabályzatban is, ezért voltam kénytelen törölni az üzeneted!
De minden más OK!
Hunor
|
|
|
Hali, mi heten lakunk magyarok Everdingenben, Utrecht mellett, ha erdekel valakit kapcsolatfelvetel.
Msn: noizeblaster@freemail.hu
|
|
|
Szia,
Rotterdamban rengeteg a magyar, ha az iwiwen korulnezel, ott is sokat talalsz.
November 22-en a szervezesunkben lesz Rotterdamban egy magyar buli, ha van kedved, gyere el az ismeroseiddel.
Tobb informaciot a dori@kleinadministraties.nl email cimen kaphatsz.
Kovacs Anita
|
|
|
Sziasztok!
Van valaki, aki Dordrecht, Rotterdam kornyeken lakik? En Alblasserdamban lakom, es szivesne tartanam mas magyarokkal a kapcsolatot.
csjulia20@yahoo.com
|
|
|
Sziasztok Magyarok!
Az öcsém (Isti), és a felesége (Edina) ma érkeztek Utrechtbe. Ha valaki felvenné velük a kapcsolatot, nagyon megköszönném.
Telefonszámuk még a magyar: 06 30 621 9789
Köszi!
Rita
|
|
|
Sziasztok!
Márti vagyok, 23 éves, korombeliekkel szeretnem felvenni a kapcsolatot Maarn környékén. Szeretnék eljárni sportolni, bulizni, körbejárni Hollandiat.
Az email cimem: marti.gorcsi@gmail.com
|
|
|
2008-11-04 12:35, Szilvácska:
segítséget szeretnék kérni abban, hogy milyen oldalakon lehet albérletet keresni?
http://www.markplats.nl
http://www.funda.nl
|
|
|
Sziasztok!
Februártól egy évet Utrechtben fogok tölteni az USE diákjaként, szeretnék ottani magyarokkal ismerkedni!
|
|
|
Helló mégegyszer!
Tud valaki egy jó és olcsó fodrászt a környéken?
Előre is köszi!
|
|
|
Sziasztok!
Kaposvárról jöttünk Zeistbe (Utrect ás Amersfoort között), egy pár és egy srác. Van itt honfitárs a környéken? Várom jelentkezéseteket! És segítséget szeretnék kérni abban, hogy milyen oldalakon lehet albérletet keresni?
|
|