|
Ja, hogy ez a 11.111-ek üzenet? Na, akkor most benyomok egy kupica páleszt, és az a kérdés, hogy lezárjuk a topikot(helyhiány miatt), és nyissunk újat? 
|
|
|
Milyen három üzenet?
|
|
|
2006-08-15 16:37, Erazs:
-
a régiek legalább szépen nyikorogtak a kanyarban. Az újak suhannak. De lényegében mindegy melyik döglik be két megálló között... aztán népvándorlás...
|
|
|
Lepu ugye ugrásra készen állsz? Még 3 üzenet!!!
|
|
|
2006-08-15 08:42, huba:
Én már szavaztam is, hogy melyik vili legyen forgalomban, de azt hiszem, tök felesleges volt...
Pedig a budapesti villamosok valami szégyengyalázóak, én a kombinóval is megelégednék, csak tüntetnék már el azokat a rozsdaette roncsokat a városból.
|
|
|
ezt láttam, és a világ rajtunk röhögött amikor a Margít hídon rákötötték az új vezetéket a régi rozsdás 100-éves oszlopokra... egyszerüen kidölt.
..mondjuk ezt ki lehetet voln elötte probálni... kiszámítani??
De még fejlödünk...
|
|
|
Hát Pesten már vicceket mesélnek róla
|
|
|
2006-08-14 12:00, Lepu:
egy combino nevezetü villamost, ami már többször bebizonyította nyugaton, hogy nem müködik
Ulmban két éve remekül müködik a Combino, igaz, nekünk van NO-ban a legrövidebb "sinszakaszunk"....1 vonal van, 3 KM hosszan szeli át a várost! 
|
|
|
és legalább jól csinálják?
|
|
|
2006-08-14 19:34, hunor:
-
Hello neked is!
Nem, ezek konkrétan tapiznak.
es 2*is, ez a legujabb, meg a zacskó amibe a cuccunkat tarthattuk. Azon izeltem vegig, mikor fogom valahol elhagyni.
|
|
|
2006-08-14 18:34, melindalaczay:
-
ezek mar ugy tapiztak most is mintha valami peep shopban lettem volna :-0
-
Udv ujra!
Ott szoktak tapizni? Nem a mindent a szemnek elv ervenyesul?
|
|
|
2006-08-14 18:34, melindalaczay:
-
ezek mar ugy tapiztak most is mintha valami peep shopban lettem volna :-0
-
igen egyre merésszebbek lesznek.
Én csak Milanoba voltam a hétvégén, s vissza felé engem is fenékbe simogatott egy fiatal testes bajuszos biztonsági menyecske. 
|
|
|
2006-08-14 18:07, huba:
csak a bugyi van hátra rejtekhelynek...
-
azt még nem, de a következönél biztos az jön, ezek mar ugy tapiztak most is mintha valami peep shopban lettem volna :-0
|
|
|
2006-08-14 18:02, hajnalkaszl:
-
oke, hozom a poharakat hozza!

|
|
|
2006-08-14 17:39, melindalaczay:
-
Mi a helyzet itt nalatok?
éppen rólad csevegtünk (de eltünt..)
még a cipömet is leszedték a biztonságiak.
-
pedig, cipöbe már volt...
csak a bugyi van hátra rejtekhelynek... 
|
|
|
Vàrlak este, champagne-al ???
|
|
|
2006-08-14 17:47, hajnalkaszl:
-
Sziaaaa!!! Igen igen, majd mesélek, nagy kaland volt, pláne a terroristák miatt, most egy kicsit még be vagyok havazva, de majd este meglatogatlak a francia topikban is meselek, ok?
|
|
|
SSSSSSSSSSzia Melinda, gondoltam Ràd !!! majd mesélj !!!
|
|
|
sziasztok, visszaerkeztem Londonbol,nem volt semmi az út vissza felé, még a cipömet is leszedték a biztonságiak.
Mi a helyzet itt nalatok?
|
|
|
Most nézem, hogy milyen redundánsan mentettem. az egyik helyen elveszett a képek fele, de a másikon megvan...
Lehet mégis le kelle égetni
Mikor lesz a következö buli, meddig halogathatom?
|
|
|
jut eszembe. A hétvégén elszállt az egyik vinyóm. nem volt rajta semmi fontos, csak olyan 10giga fénykép, meg olyan 15giga magyar zene... meg, meg, meg
Igen, azok a képek is köztük voltak, amiket most utoljára csináltam....
Mondjuk van jó hír is. Némi biztatásra, annyira elundlt még, hogy a képket el tudjam menteni. De most a másik gépen vannak, onnan meg nem fogok égetni, szóval tényleg eltart majd egy évet 
|
|
|
2006-08-14 12:04, Andu:
Kezicsokoládé! Újra itt tetszik lenni? Mi újság?
|
|
|
Mahlzeit!
|
|
|
Szóval van Magyarországon egy gyár, Ganz Mávag a neve. Jó villamosokat gyárt, amik kifogástalanul müködnek. Van egy másik gyár, ez nem magyar, hanem Siemens a neve. Ez gyárt egy combino nevezetü villamost, ami már többször bebizonyította nyugaton, hogy nem müködik, pl. olyan kisvárosokban fürdött be, mint Zürich. A BKV-Demszkigrád félmagán üzeme természetesen a magyar munkahelyeket akarja biztosítani, és ha két térmék közül lehet választani, egy bevállt, kiválló, jó minöségü magyar árú, és a nyugati nem müködö túl drága ócskavas között, akkor teljesen logikus, hogyan döntenek, nem?
Ismerve viszont nyugaton, hogy a cégek hogyan szerzik meg maguknak a megbízásokat, meg a magyar politikusok nyílt (tehát nem burkolt) korrupcióját, feltehetöleg a Siemens fizethetett többet, mert most ezek a villamosok rohadnak le rendszeresen Demszkigrádban.
Itt találsz róla videókat is: http://www.bkv.hu/video/index.html
|
|
|
2006-08-13 20:53, Lepu:
Nem kombiné?
Vagy inkább fordítsd le nekem a kombínót. 
|
|
|
- Mi az: hosszú, sárga, meleg és nem mozog?
- ???
- Kombínó villamos.
|
|
|
2006-08-10 18:54, huba:
vegetálok.... 
|
|
|
A nap videója van a viccoldalon, de ezt ode nem lehet betenni, szóval marad itt. Amúgy nem vicc, hanem siralmas:
http://www.szmm.hu/video/bestofcsomag/best.html
|
|
|
2006-08-10 18:35, Erazs:
-
Ez most célzás volt?????
-
nem csak provokálás... mint a reklámba "még élsz vagy már tanulsz" 
|
|
|