2021. szeptember 22. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Család, szabadidő, érdekességek >> Romantikus ismerkedés a Neten?
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( 1 | 2 következő lap )
 ideals  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-01-09 21:14   
2005-01-09 19:48, espa:
-
Kedves Espa!
Van egy-két weblap, ahol direkt a neten kialakult kapcsolatok tapasztalatairól írnak, főleg nők. A legtöbbnek "bejött".

Nekem is van olyan ismerősöm, aki így ismerte meg a férjét, a Nők Lapjában írtak is róluk. Azt hiszem, mostanában születik meg a babájuk.
Egyszer utazás közben az ismerős bemutatta a férjet, nem tudom, egyre gondolunk-e, mikor azt mondom, "tiszta" arca van. Nagyon szimpatikus volt.. - és persze úgy együtt egészben a házaspár.

Szóval, van jó és rossz tapasztalat... - és semmire nincs recept. Sem az ismerkedésre, sem a házasságra.

Szeretettel: Ideals

 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-01-09 19:48   
Melinda mi lett ebbol a gyonyoru kapcsolatbol?
Meg letezik?
Eltelt ket ev... meg van meg?
_________________

 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-01-09 15:32   
ETELKA UZENETE:


Igen, itt a MON-on is volt valaki, aki most boldog asszony Belgiumban

_________________

 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-01-09 15:31   
SKORPIO UZENETE:


létezik?....

 
 melinda  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-05-09 00:14   
2003-05-07 18:32, mpd5:
-
Melinda elolvastam ezt a storyt is........hogy is mondjam neked. Szep??? Gyonyoru?? Fajdalmas??? Szomoru??? ahogy nincsen rozsa tovis nelkul neha olyan a szerelem talan nincs is igazi egy kis fajdalom nelkul. Fantasztikus volt elolvasni. Meghatott...
-

Hát igen...
Sok szeretettel:
Melinda

 
 mpd5  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-05-07 18:32   
Melinda elolvastam ezt a storyt is........hogy is mondjam neked. Szep??? Gyonyoru?? Fajdalmas??? Szomoru??? ahogy nincsen rozsa tovis nelkul neha olyan a szerelem talan nincs is igazi egy kis fajdalom nelkul. Fantasztikus volt elolvasni. Meghatot. Valhogy neha ugy erzem hogy a szerelem az igazi valahogy nem mindeg jokor jon. Neha meg tul fiatal vagy es keson erted meg hogy ez az igazi volt, es mar a multe , keso. Maskor talan mint ebben a tortenetben ami itt le van irva, nem megvalosithato mert mar mind a ket fel lekototte eletet valamikor mert akkor azt hitte az volt az igazi, erdekes hogy neha az ember sok sok szerelmet atel, megell , s majd ha talakozik a nagy valodival akkor erti igazabol meg mi is a kulombseg szerelem es szerelem kozott s talan??? neha sajnos nem valosulhat be....Azert olyan jo lenne tudni a story veget....mi tortent veluk egy ev mulva, egy ev tized mulva.igaz lehet ez meg valakinek nagyon aktualis valosag volt.

Tetszet koszi hogy megosztottad Mpd5

 
 melinda  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-04-21 19:39   
2003-04-21 17:46, mpd5:
-
Melinda elolvastam az oldalt, a tortenetet...rolad szol?? vagy csak valaki tortente?? mindegy nagyon szep.

-

Köszönöm. A többit kinek-kinek a fantáziájára bízom!

Egyet értek mindennel amit írsz.
Az õszinteség elengedhetetlen bármilyen kapcsolatban. Ha az hiányzik, eleve veszett az ügy, legyen szó akár barátságról (azonos nemûek vagy két nemûek között egyaránt) akár szerelemrõl!
Ha ez megvan, csodálatos emberi kapcsolatok jöhetnek létre. S ehhez még elkerülhetetlen a kölcsönös tisztelet és megbecsülés! S kerülni kell a felületességet is!
Szeretettel:
Melinda

P.S.

Gabe Dearborne "Éden-szigetregény" (Egy felhőtlen hét Izraelben /2000 szeptember 20-28/) is hasonlóról netes ismerkedésrõl szól:
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/modern/gabe/izrael/html/index.htm

(Egyébként sosem szabad azonosítani a szerzõt az elbeszélés hõsével. De ha az elbeszélés olyan meggyõzõ, mintha valóság lenne, az talán nem semmi...)

 
 mpd5  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-04-21 17:54   
Szia Baboca

Te honnan irsz???
Igen igazad van sok ember fel az oszintesegtol mert mar csalodtak, egyesek visza eltek ezzel.....de azert mert valaki megbantott meg nem kell a csiga hazba behuzodva eletunket maganyosan eleldegelni, meg kell tanulni hogy igen is erhetnek csalodasok, ezzel szamolni kell es ovatosnak kell lenni de legyunk onmagunk es ne akarjunk masok kedveben jarni. Nagyon sok ember azert hibazza foleg el mert nem mer onmaga lenni meg onmagaval szemben sem...valald fell hogy ki vagy , ha tetszik jo ha nem nem, mert en is tudom hogy egyesek nem szeretnek egyaltalan, masoknak en vagyok a vilagon az elso. Es nem az a fontos hogy mindenkinek tetszedjel eleg ha egysek szeretnek, eleg ha van egy valaki akinek te vagy a mindenek felett az elos.

Megkerdezhetem tolled hogy milyen messze van tolled az a szemely akivel te ismerkedtel meg???? Mert neha a tavolsag kicsit nehezebbe tesz egy egy kapcsolatott de nem lehetetlenne.

Udv MPD5


 
 mpd5  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-04-21 17:46   
Melinda elolvastam az oldalt, a tortenetet...rollad szol?? vagy csak valaki tortente?? mindegy nagyon szep. Valamikor regen nem hittem a net-ben, szeretem chatre jarni, emberekkel ismerkedni de sosem hittem hogy valakit ismeretlentul meg lehet ugy ismerni belsoleg hogy egy teljesen csodalatos , ritka kapcsolat alakulhat ki belole. Igaz sokaig nem hittem a szerelem elso latara dologban sem...... ma mar elhiszem hogy minden ember mas , mindenkinek mas az elete, a tortenete, es hogy vannak csodak is a foldon, ezert szep az elet. Es ami a net kapcsolatokban nagyon erdekes hogy nem a kulsejerol itelsz meg valakit hanem a belsejebol, mert nem latod, nem tudod hogy nez ki de megerzed a lelket es neha egyszeruen nem hagyunk helyet ugymond ezeknek az embereknek a mindennapi eletben, mert csak nem epp a mi tipusunk. Minden embernek megvan a sajat idealja, simpatikus kepe , amikor valakire ranezel egy masodperc alatt vagy felkelti a figyelmedet vagy sem, ha igen kepes vagy eselyt adni neki, ha nagyon akkor hoditasz hogy hatha sikerul megszerezned, ha nem kelti fell az erdeklodesedet akkor tovabb alsz es nem letesites vele semmilyen kapcsolatott. A neten nem latod az illetot, es igen is ra lehet erezni , lelkileg......egyszeruen megerzed- hogy par alakalmi beszelgetes utan- ki az akiben bizni tudsz.......aztan mar ha ismered a gondolkozasat, a belsejet ha valakit megszeretsz konyu elfogadni a kulsot, ossze tenni a kepet a szemelyiseg moge.......nekem ezert volt csodalatos, mert meigmertem a belsejet mielott a kulsejet es az elso kep utan oszinten el is mondtam neki hogy ha az utcan elmentem volna mellette soha nem figyeltem volna ra....mert " nem az esetem "es akkor dobentem ra hogy mennyire a kulso szerint elunk, pedig lehet olyan emberek akik a lelkunhoz allnanak kozel eselyt se kapnak. De ujbol es ujbol hangsulyozom hogy ez csak akkor letesulhet meg ha mind a ketten oszintek mert ha valaki csak szorakozotsagbol , masnak adja be magat az csalodashoz vezethet , ehez nagyon fontos a teljes onmagad bemutatasa. Nem azt mondom ezzel hogy elso alkalommal tarulj ki a vilag ele, nem de ne legy mas......legy onmagad es majd egy ido utan tudni fogod lepesrol lepesre mikor mennyit nyilhatsz meg a masik elott.........nem kell nyitott konyvnek lenni csak tudni kell batran athalytani a konyv kovetkezo oldalara.....Es igen is hiszem hogy vannak olya nugymond csoda emberek.........ferfiak es nok, akik pont egymashoz illenek , egymast kielegitik.
 
 melinda  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-04-19 09:48   
Szervusztok, eddig még - óh, tirann idõ!!!! -nem kukkantottam ide be. Nem olvastam el mindent, s részletesen, csak gyors olvasással végigfutottam, hogy megértsem, mirõl is van szó itt körötökben.
Valami ilyesmirõl, hasonlóról szól ez a "Ritka drágakincs" c. kis írás is, megtalálható itt:
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/modern/bonani/
avagy itt:
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/forditas/prosa/prosa.htm

Szeretetteljes, szép húsvétot kívánok Mindannyiotoknak.
Melinda

 
 babóca  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-04-19 01:33   
Szia kedves mpd5

Olyan nagy igazságot írsz. Teljesen eggyetértek veled. Valóban, az öszinteség, felülmérhetetlen kincs és igazából csak így lehet igazi, jólmüködö emberi kapcsolatokat létrehozni és természetesen ápolni is. De én néha azt hiszem, hogy sok ember fél ettöl az öszinteségtöl.
Nagyon örülök neked, hogy boldog vagy és, hogy egy ilyen jó barátra találtál a neten keresztül.
Én is megismerkedtem amúltkor egy nagyon kedves emberrel a neten. Csak van egy kis távolság köztünk és így nehézkes a találkozás.
Kívánok neked még más ilyen kedves barátságot, mint amilyen a mostani és természetesen azt is, hogy a mostani barátságod nagyon sokáig tartson.
tisztelettel babóca

 
 mpd5  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-04-08 04:43   
Szerintem vannak igaz es mely ismerkedesek a neten.....ha mind a ket fel oszinte es szerintem ez csak es csak az oszintesegen alapulhat. Olvastam egyik hozaszolasban hogy a szerelmet ki kell erdemelni, szerintem ez teves, mert a szerelem nem kierdemles alapon mukodik......a szerelem jon, megerint es nem kerdi hogy akarod-e vagy sem, ott van, megerinti a szived ,a lelked, az eleted....a szerelem vakit, megorit de csodalatos es szep.........szerintem a szeretett az amit ki kell erdemelni. Mert a szerelem mindeg elmulik egy ido utan biztos vagyok benne , hogy evek multaval kopik, halvanyul mar nem eget, mar nem perzsel es ilyenkor valik at szertette......es ez az amit ki kell erdemelni.
Hogy a neten letre johet -e igaz szerelem?? baratsag??? .......akar melyiket nezzuk is igen....de ez csak a ket fel teljes oszintesegen mulik, ha egyik barmiben is lodit az kiderul es az szerintem vegzetes.....de ez benne van minden kapcsolatban nem csak a net kapcsolatokban.
Nekem sikerult megismerkednem valakivel akivel egy nagyon oszinte mely baratsag alakult ki es mar honapok ota tart es nagyon oszinte.......szerintem mindegy hol talakozol valakivel....es hogy szerelemrol vagy csak egy igazi jo baratsagrol van szo, az alapok mindeg ugyan azok, az oszinteseg.....barmilyen emberi kapcsolatban a legfontosabb ez lenne mert amikor ez emgszunik barmelyik fel reszerol is jonnek a gondok.
Nekem ez a baratsag rengeteget valtoztatot az eletemben es nagyon boldog es halas vagyok erte , meg is teszunk erte mind a ketten mindent hogy apoljuk es ugyeljunk egymas lelkere. Szoval van egy jo mondas hogy mindeg lesznek akikben csalodni fogsz de ez meg nem jelenti azt hogy el kell zard magad a vilagtol hogy ne baratkoz hogy ne ismerkedj csak ugyelj a lelkedre es legy felkeszulve a csalodasokra is es szerintem azert meg lehet erezni kiben menyire bizhatsz meg mert ha te megnyilsz belsoleg valaki elott akkor a masik fel is vagy emgnyilik vagy sem...ezt meg kell erezni lelkileg, belsoleg......az egymasra talalast...es ha ez ekt oldalu akkor lehet folytatni tovabb lepni ha nem akkor meg az elejen job abba hagyni.

 
 babóca  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-12-17 21:20   
Kedves Picur

Most olvastam, hogy milyen nagyon boldog vagy a férjeddel és, hogy milyen érdekes módon ismerkedtetek meg. Jó hallani ilyen szép dolgokról. Én azt hiszem, hogy talán az emberek jobban meg kéne bízniuk a másikban. Talán éppen ez a bizalmatlanság és a félelem a másiktól, hogy talán becsap vagy csak ki akar hasznáni, ez nem engedi, hogy közelebb kerüljenek az emberek egymáshoz. De az igazság az, hogy a mai világban egy kicsit nehézkés a bizalom. Hiszen az egész társadalom olyannak lessz nevelve, hogy nehogy higgyen a másikba. Talán, ha mindannyian megpróbálunk egy kis lépést a másik iránt tenni, akkor talán lassan megváltoznak a dolgok. A Te példád erre szerintem a legjobb.

szeretettel

 
 Balu  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-29 16:18   
lehet hogy tudjuk....?:)
_________________
a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.

 
 bab  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-29 14:49   

b

 
 Balu  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-28 18:10   
Zsizel:)


Erre próbálunk rájönni..segíthetnél.:)
_________________
a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.

 
 Zsizel  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-27 15:52   
Hü de szépeket irtok! Hol vannak azok a "Dual-lelkek" fiukban?
 
 Balu  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-27 11:59   
Babi:)


Mondjak mást?:)

Símogatás,ölelés ,csók,és eggyérezdülés.)Szia:Balu
_________________
a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.

 
 bab  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-27 03:56   
Balu, ez az 'egyberezzenés' szó nagyon tetszik!!!!!
bab

 
 Balu  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-26 19:58   
Szervusz Babi:)

Valóban! Az ÉLET a legjobb tanító,ha figyel az ember.Ahoz bizony a rosszat is megkell élni,akkor is előfordulhat hogy mégis egy "bizsuba" leszünk beleszaladva..Ám ha megbotlunk benne,annak más a csörrenése:hamis.

Ezért írom hogy fáj nagyon szeretni,szenvedéllyel élni,-fáj-ha nem szeretünk az viszont mégjobban fáj.

Mégis jó az a megérzés:lelkitárs,egyberezzenés:CSODÁLATOS:)

Ölel:Balu
_________________
a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.

 
 bab  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-26 05:07   
Bizony Kedves Balu, pontosan ugy van, ahogy mondod! Nem is tudok mit hozzátenni, ha csak nem annyit, hogy a bizsu sokszor ôrjitôbben a szivünkbe ragyok, alig lehet ellene védekezni, s menthetetlenül sokszor bezuhanunk az igaz szerelem gyémantja helyett egy hamis szenvedély hálójába. Mit lehet erre mondani.. hát azt, hogy bizony erre is szükség van, mert ezek megélése után nyilik fel a szem, s a lélek arra, hogy a valódit keresse.
bab

 
 Balu  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-24 20:58   
bab,szervusz:)

Olyan csodálatos érzés a csillogo gyémánt,
csalfa a csillogása,mégis tág szemmel és mámorosan tartjuk a kezünkben:vigyázzuk,örizzűk,nézegetjük,forgatjuk:CSODÁLJUK__________("")__________________

Tudjuk ,nagy az értéke,ha egyáltalán érték a szerelem és nem sokkal több!Fáj szeretni és mégis szeretünk:mosollyal,könnyel,nevetéssel,fájdalommal.

Egyszercsak a szerelem megajándékoz egy apró gyémánttal....és kezdődik előlről.Csak akkor már másként:bölcsen és okosan.

Így kerek a világ,és ettöl is kerek,gömbölyű
és forog-forog:)

Ölel:Balu
_________________
a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.

 
 bab  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-24 05:46   
Szerintem akárhogyan is nevezzük, bármilyen szóval illetjük a barátot, ismerôst, szerelmet, havert, mert a tény az, ha valaki személyesen vagy a net-en képes megérinteni a lelkedet, akkor az részeddé válik, viszed, cipeled magadban bárhova mész, bármit csinálsz. Póbálkozhatunk neveket adni,megérteni vagy megmagyarázni, a tény legtöbbször az, hogy valaki hasonló hullámhosszon rezeg az éterben mint mi, s önkéntelenül megmozdult a kar hogy átölelje a másikat, vagy elindult a szó, hogy örömet okozzon a másiknak.
Ezek hétköznapjaink csodái, amik minden nap várnak ránk hogy felfényesedhessen a bennünk lévô gyémánt.
bab

 
 Balu  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-21 22:47   
Szervusz Maya:)


Látod a "barát"szót én is "jelbe tettem.Jelbeszéd az életünk.A "barát"fedőnév,csaloka.Az ember a legkiismerhetetlenebb a világon:maradok a jó ismerős mellett:)

Az érdek szót --kérdeztem--persze van ilyen.
Ma ilyen világban élünk de őszintén gondolkodo hamar észreveszi mielőtt belesétálna.és udvariasan elsétál.Hová?Továbbcsevegni:nehogy mégis rosszul gondoljuk.
Szerencsére a tiszta érzelmek,ráérzések maradtak talán túlnyomo erőben,ezért tudom elképzelni hogy a NETEN a már meglévő "barátok"nem vesznek el,vagy bárki nem bontja azt meg!?Bár?...?

A szerelmet ki kell érdemelni?Kérdeztem,ott is...ha én írnám állító modban ugy gondolnám:minden és mindenki ugy kerül életünkbe és gondolatainkba hogy mi magunk vonzuk oda vali által/nevezheted bárminek/.
Hogy aztán akkor mit kezdesz Vele?Rajtad áll.

Szervusz :Balu
_________________
a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-21 14:45   
2002-11-21 01:12, Balu:

Persze Balu , de én egyértelműnek vettem, hogy amikor valami elkezd kialakulni, akkor megpróbáljátok létrehozni a személyes találkozást és onnantól ott működik tovább, nem a virtuális területen.
Olyan barátot, aki már élőben is a barátom volt, nem veszitettem el a net által. Olyan ismerőst, akivel lehetett volna barátság, igen. De ez élőben is megtörténik/megtörténhet és mire bekövetkezik már nincs min bánkódni mert addigra jó néhány jel mutatott arra, hogy ez lesz belőle, ha máshol nem, akkor benned.
Ezt a barátság szót nem annyira szeretem, mert olyan 2 vagy 2 és fél év alatt 4 emberrel ismerkedtem meg személyesen is. Nem mondanám mindet szorosan véve a barátomnak, de a haver vagy egyszerű ismeretség sem ideillő...mert annál meg több és komolyabb.
Mindegy, én örülök ezeknek, kis ajándékai a netnek és bőven elég ennyi.
de igazad van: a személyes ismeretséget valóban semmi nem pótolhatja.

A szerelmet ki kell érdemelni...mit értesz pontosan ezen? Szerintem elég ha megpróbál az ember itt is olyannak maradni, amilyen élőben.
Tartós lehet -e? Ugyanannyira mint élőben egy ismeretség.
Érdekből szerelem és barátság? Akkor ez a 2 szó már nem ideillő. Én nem hallottam erről és el nem tudom képzelni milyen érdek sugalhatja ezt egy neten.

szia

_________________
"Az élet minden mozzanatát élvezni kell, tartozkodón s szenvedélyesen egyszerre."

Maya

 
 Balu  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-21 01:12   
Maya:)


Sok "barátot" lehet kapni,elveszíteni is.
A szerelmet a Neten ki kell érdemelni,mivel?
Van és létezik ez igaz:de tartós lehet -e?
Valakitől egyszer az hallottam:érdekből jönnek létre ,alakulhatnak ki szerelmek.

A személyes ismeretséget semmi nem pótólhatja

,a csalódás még ugyis bekövetkezhet.
Azért jó az

ha valami bizsergeti a szívet és a lelket:
lélektől-lélekig:)


Szervusz:Balu


_________________
a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-18 01:39   
Figyelmesen végig olvastam a topicot nagyon szépen irtok, s nagyon örülök, hogy valójában mindenkinek a vélekedése pozitiv a témával kapcsolatban.
Ugyan nem szerelem, de néhány embert köszönhetek a netnek, akikkel a kapcsolatom élőben is barátsággá szilárdult, s minden egyes hazamenetelemnél rohanunk találkozni egymással. S persze Calyx...))

S nem szóltam 1-2 olyan emberről, akivel a kapcsolatom csak a netre korlátozódik, de mégis jó látni az irásaikat, azt, hoyg jelen vannak.

Igen, ha lehet barátságot kapni a net által, akkor miért ne lehetne szerelmet is?


sziasztok, Maya
_________________
M.

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-10-02 01:18   
Kaytee,

sajnos ez nem csak Internet ismerkedésnél fordul elö, hogy elöbb az egyik mindenbe beleegyezik, hogy megnyerje magának a partnert, s aztán kezdi huzni a srofot szorosabbra!

Viszont jobb, ha az idöben kimutatkozott, mielött netán össze házasodnak! Szerintem a vásár mindig két emberen áll, ki mit hajlando feladni egy közös kapcsolat miatt, s ha Lily továbbra is utazni akart egy-egy munkája miatt, jobb ha olyan partnert keres, aki vagy hajlando vele menni, vagy megvárja otthon, amig hazatér.

Eszembe jutott a Provenceben élö magyar ismerösöm, aki francia nejét Washington D.C.-ben ismerte meg s vele élt ott jo pár évig. Vajjon tudta-e akkor, hogy nyugdijazásuk után neje haza akar költözni a Provencebe s neki majd franciául kell tanulnia? Innen küldözgettem neki az amerikai programmokat, mert annyira nem tudja az ottani nyelvet, hogy használhatná az ott kaphatoakat.

Andrea
 
 kaytee  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-10-01 22:46   
Hát sajnos, az idősebb pár, akiről korábban irtam, hogy net ismeretségük boldog együttéléshez vezetett, már nincs tovább. A hölgy, aki nyugdijbamenetele előtt amerikai diplomatákat oktatott spanyol nyelvre, felvállalta egy 2 hetes, külföldi (guatemalai) intenziv tanfolyam vezetését. Netszerelme nem kivánt vele utazni, de mikor Lily visszaérkezett, ultimátumot adott neki. Vagy ő, vagy a tanitás...Az asszonynak 2 ujabb szerződése is van Washingtonnal, és különben sem gondolta, hogy egyhelyben kell maradnia élete végéig. De a férfi ezt várta el tőle, illetve most ezt mondja, de előtte mindenbe boldogan beleegyezett.
 
 Balu  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-10-01 15:51   
Kedves bab:)
Úgy gondolom az a bizonyos "rózsaszinűköd"
az az álom,valóban bodulat.Talán nem is maga az ember:mondja az agyunk kb 2 évig képes tartalékolni az irreális érzelmeket is.Így igaz:Ilyenkor hogyan tudja bárki is válallni magát??Csak szerelmes..álmodik..és aki nem az csak ellenség lehet!Ez egy abszurd időzóna,keserves ébredéssel.
A Computer az egy más világ,írod:az.Személytelen,személyes kontaktus nélkül vagy tartalmas csevejek nélkül csak betűk...Mégis sok kellemes ismeretséget lehet kötni,persze nagy odafigyeléssel és a másik tiszteletben-tartásával.
Öregkorra változna,azt gondolod?Nem hinném.
Kommunákban élünk,normális esetben szükségünk van a másik emberre.Hogy milyen szinten és milyen mélységű lesz az a barátság-kapcsolat???Két embertől függ:minden a fejekben dől el!a szónak súlya van,leírva és kimondva is:öreg-fiatal?Akkor is.Tévednék?
Ölel:Balu
_________________
a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.

 
Ugrás a ( 1 | 2 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó