|
Találkozó Salzburgban
Javasolt időpontok:
2007. június 9, 16, 23 vagy 30.
Ezek mind szombati napok!
Azt az infót kaptam, hogy a Mondsee környéke kicsit messze van Salzburgtól, ezért ha van valakinek valami ötlete a találkozó helyszínét illetően, akkor örömmel venném, ha ezt megosztaná velünk ))
Szóval olyan hely lenne jó, ami vonattal és kocsival is egyaránt jól megközelíthető
Kata
|
|
|
Szia Mónika,
Küldtem Neked e-mailt 
|
|
|
Ja és persze megadom az e-mail címem is: zrinyi.katalin@freemail.hu
az IWIW-en is fennt vagyok
Várom a leveleket!
|
|
|
Sziasztok Lányok!
Ha a június mindenkinek jó, akkor várom a javaslatokat, hogy hol és pontosan melyik napon találkozzunk
Puszi mindenkinek!
Kata
|
|
|
2007-04-24 22:04, gerda:
Szerintem jó ötlet, mondjuk egy juniusi délutánon, csak valaki kezdje el időben megszervezni.
aida
|
|
|
2007-05-07 21:57, kapuimonika:
Szia! most jöttem haza Kaprunból, de utazom vissza, és Salzburg utba esik, no és nem nagy távolság.
Küldök privat mailt is.
aida
|
|
|
Sziasztok!
Lenne egy barátnőm aki Bad Ischlbe ment férjhez, van egy 1 éves kisfia is, de barátok nélkül már-már kicsit depressziós, nincs szinte a férjén kivül senkivel sem beszélgetnie. A gond az, hogy nincs jogsija. Lenne valaki aki a környéken él közületek.
Köszönöm a választ.
kapuimonika@freemail.hu
|
|
|
Bocsi, egy kicsit lemaradtam az elmúlt hónapokban. Persze, hogy jó a Mondseenél, főleg most, hogy ilyen jó idő van. Nekem a hétvégék a legjobbak, gondolom nektek is.
Június?
|
|
|
Helló!
Már három éve vagyok Salzburgban, még mindig barátok nélkül... Ha van kedve valakinek egy 18-éves "egy kicsit schräg" lánnyal ismerkedni, koncertekre menni, vagy e-mailezni, akkor JELENTKEZZ!
Email: bloodytot@citromail.hu
|
|
|
Szuper! Akkor jó lenne összehozni egy találkát. Nekem a Mondsee környéke is jó... Gerda, mit szólsz hozzá?
|
|
|
Sziasztok!
2 éve élek Salzburgtól 20 km-re, Mondseen, férjemmel, 1 éves kisfiunkkal...
|
|
|
Szia Zsuzska!
Kata már említette, hogy megtalált az oldalon. Régen vagyok itt, örülnék új ismeretségeknek.
Fent vagyok iwiwen is!
Össze lehetne hozni egy közös találkozót, mit szóltok lányok?
Gerda
|
|
|
Szia Zsuzska!
Jaj de jó! Én március 5. után leszek újra Salzburgban, mert jelenleg Tirolban vagyok a barátomnál. Szóval, ha továbbra is szeretnéd, akkor összehozhatnánk márciusban egy találkát Nem vagy véletlenül fenn az IWIW-n?
kata
|
|
|
Szervusztok!
Mi is itt vagyunk Salzburgban. 3 kislanyom van, szivesen ismerkedünk mas magyarokkal is! Irjon, akit erdekel, akkor küldök telefonszamot!
|
|
|
Szia Gerda! Örülök, hogy írtál és közben megtaláltalak az általad említett internetes oldalon.
szia,
kata
|
|
|
2006-01-30 21:21, KiteKatja:
-
Szia Kata!
Vannak, peldaul en. Mar 8 eve. Meg ismerek többet a Mozarteumbol, de nem nagyon lehet velük kapcsolatot tartani. meg aztan szeretnek masokkal is megismerkedni, nemcsak zeneszekkel.
Jo lenne összehozni vmi magyar talalkozot v. ilyesmi.
Mit szolsz? (iwiw-en is megtalalsz)
üdv. gerda
|
|
|
Szia Hunor!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Üdv.
Kata
|
|
|
Vannak.
Hungarica Radióműsor – Salzburg
Honlap: http://www.radiohungarica.com/
Salzburgi Magyar Kör
Honlap: http://www.salzburgi-magyar-koer.org/
Udv,
Hunor
|
|
|
Sziasztok,
van még valaki rajtam kívül Salzburgban?
|
|