|
Lipcsei magyarok Facebook-on:
http://www.facebook.com/pages/Lipcsei-magyarok/251389964904489?ref=ts&fref=ts
_________________ Wie Phönix aus der Asche...
|
|
|
Kedves Tutti,
üzeneted, és a kapott válaszokat ebben a topikban találod meg:
INFÓTÁR: Németországban - Letelepedés, ügyintézés, helyi infók
Hunor
|
|
|
Kedves Lipcsei Magyarok,
készitettünk egy facebook oldalt, amit le lehet likeolni. Ugyanaz a célja, mint ennek a fórumoldalnak itt, de hátha többen megtalálják.. Azt kell beirni csak facebooknak hogy Lipcsei magyarok.
|
|
|
Szia Fanni,
welcome to the party. Keresztény közösségről nem tudok, de vagyunk itt páran magyarok akik együtt szoktunk lógni. Ha szeretnél haverkodni, irj a zachary22@gmail.com-ra
Üdv
Zoli
|
|
|
Sziasztok!
Holnap költözöm Lipcsébe, zeneművészetis diák leszek.
Esetleg keresztény magyar társaságról tudtok a környéken?
Érdekelne minden találkozó...
Köszi!
Fanni
|
|
|
2011-09-13 21:41, pityka91:
-
Igen, de téged ismerlek!! 
|
|
|
2011-09-13 21:33, csalomano:
-
Èn itt vagyok, remélem nekem is örülsz 
|
|
|
Lipcsei fiatalokat keresünk! Beszélgetni, bulizni, egymást segíteni! Ha van kedvetek jelentkezzetek!
lilla47@citromail.hu vagy írhattok itt is.
Üdv: Lilla
|
|
|
2011-05-14 12:00, lara.croft:
-
Hello!
Én kétgyerekes anyuka vagyok, most érkeztem Lipcsébe. Még itt vagytok? Jó lenne más magyar anyukával találkozni!
Üdv:
Timi
|
|
|
Sziasztok!
A nevem Zoli és Lipcsében leszek hamarosan gyereksebész rezidens. Ha szeretnétek haverkodni, szóljatok!
A mailcímem: zachary22_KUKAC_gmail.com
|
|
|
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni Lipcsében tartozkodó magyarokkal!
Várom mielöbbi viszajelzéseket!
Az email címem: andras.veres_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
2011-06-14 23:29, picihopata:
-
Szia!
Én még csak most regisztráltam, de igazi nagy öröm a számomra, hogy magyarokra találtam! Engedelmeddel, hogy hozzászóljak a témához... én már többször is voltam a Váradi csárdában, nagyon hangulatos, magyar zenéket hallgatni, magyar ételek fogyasztása közben meg kifejezetten jólesö dolog, föleg ha valakinek honvágya is van
Üdv: Julcsi
|
|
|
2011-06-14 23:29, picihopata:
-
Itt a honlapjuk:
http://www.varadi-csarda.de/
Mikor lesz beszámoló róluk?
Hunor
|
|
|
2011-06-14 09:37, Papa Chango:
-
Szia, a Váradi csárda hol van? Voltal mar? Erdemes odamenni?
|
|
|
Hello Mindenki!
tud valaki egy "echte" magyar ettermet a Varadi Csardan kivül? Ennek egy jo halaszlevet!
_KUKAC_lara.croft: kisgyerekes (3,5) apuka vagyok Großpösnabol....
köszi elöre a tippet
csaaa
|
|
|
Hello mindenkinek!
Kisgyerekes anyukäk: van valaki innen Lipcseböl? Irjatok!
|
|
|
2010-10-03 22:57, bella.móni:
-
Szia Moni!
Hallottam valakitöl, hogy Meuselwitzben eleg sok magyar dolgozik. En Zwickauban elek. Van kedved, vagy kedvetek valamikor összefutni?
Üdv
z
|
|
|
Ismeri valaki Gólya Sanyit (eredetileg Merseburgból)?
|
|
|
Szia,
írtam e-mailt
Dana
|
|
|
2011-04-30 09:29, raczdana:
-
Szia,
én egy éve élek Lipcsében, de vannak itt többen, akikkel többe-kevesbe rendszeres talalkozokat szervezünk.
Irj nekem nyugodtan privatba:
spongya_KUKAC_gmail.com
Petra
|
|
|
Sziasztok!
Június végén költözöm Lipcsébe végleg. Jó lenne ismerni valakit, akivel magyarul is lehet beszélni!
|
|
|
Na, még egy oldal, ahol magamnak irogatok.
|
|
|
Nagyon szép jó napot mindenkinek!
Nemrég jöttem haza Augsburgból, és a lányom Lipcsében lakik. Beszélgettünk róla, hogy jó lenne, ha oda költöznék vissza. Ez elgondolkodtatott. Valahogy kinn mindig jobban éreztem magam. Valamikor régen Lipcsében laktam.
|
Szia Vevike!
Itt a link. (remélem nem tiltanak reklámozásért:$ )
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2355620
Bár keresztyén klub, de azt gondolom, hogy nyitottak lesznek, ha megkeresed őket. Ott érdeklődni is tudsz, mikor lesz ismét magyar program. Vagy esetleg keress rá a lipcsiekre a wiwen, vagy fészbúkon, biztosan tudnak segíteni, hogy hol vannak magyar találkozási pontok.
Üdv: Joc
|
|
|
Szia!
Én nemrég vagyok Lipcsében és érdekelne az iwiw-es lipcsei klub, ha megadnád a pontos nevét, megköszönném. Jó lenne magyarokkal is találkozni. Előre is köszi. Üdv
|
|
|
Örömmel látom, hogy mégiscsak vannak errefelé honfitársak. Bár jómagam csak hétvégén vagyok itthon, Lipcsétől kb 30 kilométerre. Hét közben Frankfurt (Main) mellett dolgozom. Létezik egy iwiwes lipcsei klub, ott fenn szokott lenni, mikor vannak magyar találkozók. Általában érdekes programokkal. Ha esetleg valakit érdekelne. S bár nem aktuális már, de a dessaui klinikán ismertem még egy magyar doktornőt, bár ő az onkológián volt.
Remélem mindenki megtalálja a számítását itt a "vad keleten".
Üdv: Joc
|
|
|
Kedves Vevike,
Németországba költözés előtti kérdések kapcsán a Németországba menni... c. topikot ajánlom, azt érdemes átolvasni, sok kérdésre megtalálhatók már a válaszok.
Helyi magyarokkal való kapcsolatfelvételnek már természetesen itt van a helye!
Hunor
|
|
|
Szia Dóri!
De bizony én vagyok!
Már a 3. munkahéten vagyok túl!
Zeitzben dolgozom (jelenleg baleseti sebészeten), ezek szerint nem messze tőled!
Üdv,
Dani
|
|
|
2010-10-03 17:25, markae:
-
Bocsi, Éva! A nagy lelkesedésben a lényeg lemaradt!
Mail címem: szabodora@citromail.hu
|
|
|
2010-10-03 17:25, markae:
-
Szia Évi! Te is orvos vagy? Az nagyon szuper lenne, ha még egy magyar ideköltözne Torgauba! Vagy még több is akár!! Megadom az email címemet, illetve a Skype nevemet és akkor nyugodtan megbeszélhetünk mindent!
Üdv: Dóra
|
|