2022. május 16. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> MagyarOnline.net pályázat - Mi vagyunk! >> PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ
Új topik indítása  
 MagyarOnline.net  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-11-25 23:34   
Kedves Pályázók:

Újabb felajánlások pályázatunk résztvevői részére:

A kanadai Hunyadi Mátyás Öregcserkész Munkaközösség minden pályázonk számára felajánlotta a Hungary,
Eleven Hundred Years of Success c. CD-t, melyen mintegy 80 angol nyelvű, magyar történelmi vonatkozású könyv olvasható.

Az USAban megjelenő Panoráma színes havilap három darab egyéves előfizetést, valamint három darab Magyar Amerika kötetet ajánlott fel.

 
 MagyarOnline.net  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-08-17 21:52   
A MagyarOnline.net pályázatot hirdet a Kárpát-medencén kivül élő magyarok részére. A pályázat kiírásában résztvesz a Kanadában kéthetente megjelenő Magyar Krónika.

Pályázók: mindenki.


Témák (minden esetben kérjük, személyes élmények szerepeljenek - pályázni lehet akár egy-egy, akár az összes témában):

A magyar közösségem és én!

Mit jelent magyarnak lenni?Pályázat helye: a MagyarOnline.net Fórum MagyarOnline.net Pályázat - Mi vagyunk! fórum megfelelő topikjai. A témákhoz csupán a pályázok írhatnak, és mindössze egyszer. A Pályázati útmutató topikban Szerkesztőségünk közli a fejleményeket, a Vitafórum pedig az egyes pályázati munkák körüli gondolatok megvitatására szolgál. A témák kapcsán további vitára lehetőség van a Hogyan maradjunk magyarok? és más fórumok alatti megfelelő topikokban.

Bejelentkezés: a MagyarOnline.net Fórumba történő regisztrációról, írásról részletes tájékoztatás: http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=121&forum=21&11 (a topik első üzenetében, alul).

Adatok: a pályázati munkák alatt kérjük a teljes név, életkor, ország, város feltüntetését.

Határidő: 2002. december 31. (a pályázat lejárta után a témáknak megfelelő topikok lezárásra kerülnek, csak olvashatóak lesznek).

Terjedelem: legfeljebb három-négy gépelt oldal.

Kiértékelés: a pályázat lezárása után címlapunkon online szavazási rendszert indítunk, melyen keresztül mindenki nyilvánosan, egy alkalommal szavazhat.

Díjak: az első díj MagyarOnline.net Évkönyv, és MagyarOnline.net trikó. Ezenkivül mindegyik téma első három helyezettje MagyarOnline.net trikót kap. Menetközben bekapcsolódó szervezetek, kiadványok további különdíjakat is felajánlanak, ezekkel kapcsolatos megbeszéléseink folyamatban vannak, és közölni fogjuk.

A pályázatra érkezett írásokból a Kárpát-medencén kivüli és az otthoni magyar sajtó folyamatosan összeállításokat közöl. Az ezzel kapcsolatos részleteket később ismertetjük.

Pályázattal kapcsolatos további információk: hírlevélre feliratkozás egy e-mail küldésével a magyaronline_klub@yahoo.com címre.

Pályázattal kapcsolatos konkrét kérdések Szerkesztőségünk e-mail címén: szerkesztoseg@magyaronline.net

 
Új topik indítása  
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó