2022. május 16. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> MagyarOnline.net pályázat - Mi vagyunk! >> TÉMA - A magyar közösségem és én!
Új topik indítása  
 MagyarOnline.net  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-08-28 20:44   
7. pályázat


ADRIANO pályázata:Tisztelt MagyarOnline.net!

Nalunk itt Phoenixbe van a Magyar Reformatus templom, ezen belul mukodik a magyar kozosseg. Noi kor, Mikes Kelemen kor es a Szivarvany neptanc csoport. Ezekben a korokben a tagok adomanyos vacsoraesteket rendeznek kulonbozo programokkal. Most utoljara augusztus 25.-ken a Mikes Kelemen kor rendezte meg negyedik alkalommal az Erdelyi napokat, ami tortenelmi ismeretekbol, szavalasbol, nepdalokbol, neptancokbol allt. Szeptember 15.-en lesz a templom 30. evforduloja ami szinten nagy musorral lesz megrendezve, majd piknik, aztan szureti bal, karacsony, szilveszter, farsang stb.

En es a kisfiam a Szivarvany neptanc csoport tagjai vagyunk, nagy lelkesedessel keszulunk minden szereplesre. Egy vacsora vagy musor utan beszelgetunk, tancolunk. A Mikes Kelemen kor vezetoje Demeter Zsolt, aki ezenkivul az osszes rendezvenyre a meghivokat szinvonalasan elkesziti a szamitogepen, a Szivarvany neptanccsoport vezeto felesegevel egyutt, Klarikaval. Szervezi az otthonrol meghivott muveszeket es mindent ami ezzel jar. Aprilisban fellepett nalunk az Okros egyuttes Magyarorszagrol. Demeter Zsoltnak verses konyvet most adtak ki Erdelyben. A Panorama munkatarsa is. Nagyon ertekes ember aki csaladjaval 13 eve el itt, ket lanygyerek apja, lanyai egyetemistak, Zsolt edesapja a Magyar Reformatus Templom papja. Hat roviden ennyit a Phoenixi magyarsagrol.

Udvozlettel Horvath Maria

Maria Horvath 45 eves Arizona Phoenix.

 
 MagyarOnline.net  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-08-17 22:52   
TÉMA - A magyar közösségem és én!

A pályázati anyag első felében mutasd be, hogy miert jó dolog a helyi magyar közösség, szervezet, baráti társaság tagjának lenni, milyen élményekkel jár, MIT ADOTT NEKED A HELYI KÖZÖSSÉG! A másik felében pedig mutass be egy helyi magyar közösségi tagot, vezetőt, vagy bárkit, akit ismersz, és aki szerinted különösen sokat tesz a magyarságért, a kellemes programokért...

 
Új topik indítása  
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó