|
Sziasztok!
Zolinak hivnak. Rouen kurnyeken elek. Tarsalgasi szinten beszelek franciaul. Itteni magyarokkal szeretnek ismerkedni.
|
|
|
Lányok!
Manikűr, pedikűr, műköröm, géllakozás olcsón! Keressetek bátran.
Köszi: Móni
|
|
|
2011-10-27 21:46, Agi24:
-
Szia Ági,
Ha "bejössz" Párizsba, akkor szólj, és szívesen megisztok veled egy kávét.
Móni
|
|
|
Sziasztok!
Szivesen talalkoznenk en is itt elo magyarokkal. Kb. fel eve elek itt, Chelles (Seine et Marne).
Szep estet/ napot! 
|
|
|
2011-09-08 12:19, kleyo:
-
Sziasztok!
En Bois Colombesban lakom.
Ha van kedvetek egyszer osszefutni, szoljatok 
|
|
|
Sziasztok!
Azt hiszem, kicsit későn találtam meg ezt a fórumot, így nuit blanche után, pedig nagyon jó lett volna még másokkal találkozni!
Lesz még találka? Én szívesen csinálnék valamit a hétvégén, valami borozás aztán esetleg még szórakozóhely is... emailem: tothhajnalka17_KUKAC_gmail.com! 
|
|
|
Valaki nuit blanche holnap?
|
|
|
2011-09-25 09:01, pmma:
-
Szia!
Mi kleyoval délután 4-kor találkozunk a 4-es metró Cité megállójánál, fent az utcán. Ha tudsz, akkor gyere Te is! Meg bárki mást is szívesen látunk! Megadom a számom, ha nem találnál minket 06.70.20.03.32
|
|
|
Vasárnap estefelé én is ráérek 
|
|
|
Jó a vasárnap is, de csak olyan délután 3-4 körül.
|
|
|
Szia, nem lehetne vasnap? Akkor benne lennek egy kavzos, borozgatos beszelgetesben. Az neked nem good?
|
|
|
Na örülök! Akkor mondjuk szombaton, azaz holnap csinálhatnánk valamit. Remélem jó idö lesz! Ki szeretne részt venni egy nagy magyar meetingen? 
|
|
|
2011-09-07 16:23, csincs:
-
Szia, en Colombes-ban vagyok 
|
|
|
Sziasztok!
Szivesen talàlkoznék pàrizsi (vagy kornyéki) magyararokkal.
Valaki Bois-Colombes környékén?
|
|
|
Sziasztok! Él még a fórum? Van valaki Viarmes közelében, esetleg itt? Esetleg Párizsban?
|
|
|
sziasztok!
szeptemberbe megyek ki Párizsba 2 hétre.
Egyedül így jó lenne "ismerős"arcokkal összefuttni:)
|
|
|
Szia suzyjp,
Igen géllakozok is
pmma kukac freemail.hu itt elérsz
Köszi
Móni
|
|
|
2011-05-10 10:04, pmma:
-
Szia,
tudsz adni egy elérhetőséget? Én szeptembertől kiköltözöm, biztos lesz szükségem rá. A gél lakkozást is csinálod?
|
|
|
Sziasztok,
Pedikűr, manikűr, műköröm ha valakit érdekel Párizsban, csak szóljatok 
|
|
|
Szia Robi!
Én tudok neked segíteni a nyelvtanulásban. Ha nyelvsuliba szeretnél járni akkor :
Ez egy nyelvsuli.
http://www.lfa-langues.fr/tarif.htm
vagy nézz utána a magyarintézetben, ott nem tudom milyen árak vannak.
vagy ha a munkád miatt nem tudsz suliba járni akkor ismerek egy magyar lányt akihez én is járok.
|
|
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Párizs környékén (külvárosban) házat szeretnénk bérelni. Tudtok olyan oldalt ajánlani ahol körül lehet nézni árakat tekintve?
A másik ami érdekel, hogy milyen ott az élet? Mi Lille-ből költöznénk Párizsba. Itt is kis városban, faluban élünk. Ott Párizs külvárosi részében mennyire fogadják el a külföldieket?
|
|
|
2011-04-18 12:12, Bettina2:
-
Hmm nekem lenne Bettina, vagy masok is. halalra unom magam, 3 zonan belul barhol belovom navigot elersz a lent emlitett email cimemen MSN en is mukodik 
|
|
|
Valakinek van kedve esetleg vasarnaponkent kimozdulni (seta, kave, mozi...)? Hetfotol szombatig melozom, de vasarnapontkent szabad vagyok.
Elerheto vagyok ezeken a cimeken: yahoo, es MSN-en is molnarrobert16_KUKAC_yahoo.com
|
|
|
2011-04-14 23:03, Princesse87:
-
Szia,
irtam neked az emilemről, megkaptad?
|
|
|
Húsvét!
Kinek lenne kedve csinálni valami jó kis húsvéti programot a hétvégére?
Várom a jelentkezéseket!
|
|
|
Parizsban francia nyelvtanitas, nyaron is! yberionnkukacyahoopontde.
Krisz (magyarul is tudok)
|
|
|
Sziasztok!
Parizsban elek, most szabadsagon vagyok 3 hetig, barmely programra kaphato vagyok! gotrabigo_KUKAC_hotmail.com
|
|
|
2011-04-08 18:49, Lilula:
-
Kedves Lilula!
A manikűrön/ pedikűrön kívül, lehet hogy segíteni tudok a tanulásban is, ha ketten vagyunk, olcsóbban tudok egy magántanárt szerezni.
Vegyük fel mindenképp a kapcsolatot
a mailom mégegyszer:
pmma_KUKAC_freemail.hu
Köszi: Móni
|
|
|
2011-04-08 18:52, Lilula:
-
Szia Lilula
Persze vállalok!
pmma_KUKAC_freemail.hu a mail címem
Írj nyugodtan, és megbeszéljük
Móni
|
|
|
2011-04-10 13:22, normandiabol:
-
Szió,
mi az e-mail címed? Küldenék pár linket, ahol érdemes lenne szétnézned!
Üdv,
Anikó
anikobarna87_KUKAC_gmail.com
|
|