|
Sziasztok,
én Normandiából jönnék gyakorlatra Párizsba, legalább 6 hónapra, de ha összejönne akkor maradnék utána is. Most járok interjúkra és ha minden igaz május 1 vagy június 1-től már Párizsban kezdenék. Nagy problémám a szállás találása. Tud valaki szállást nem túl drágát, lehetőleg stúdiót Párizsban, közel valamelyik metróhoz! Köszönöm válaszotokat!
|
|
|
2011-03-27 09:19, pmma:
-
Szia pmma,
nekem még van 2 hetem a kiköltözésig, érdeklődöm, hogy manikűrt/ pedikűrt is vállalsz?
Lilula
|
|
|
Sziasztok,
Április 25-én költözöm ki Párizsba. Milyen programokat szoktatok szervezni? Beszélgetős, kultúrális, táncolós programokban szívesen csatlakoznék Hozzátok. Hol osztjátok meg egymással ezeket az információkat?
Kezdő francia nyelvtanulás engem is érdekel.
Kellemes estét kívánok Nektek!
Lilula
|
|
|
2011-04-02 21:18, Princesse87:
Szia Anikó!
végre-végre, örülök, hogy reagáltál, hátha még többen írnak, és összejön a hétvége!
Üdv,
Zsófi
|
|
|
Sziasztok,
Én másfél éve élek Párizsban és csatlakoznék egy magyar találkozóhoz! Kezdjünk komolyan szervezni valamit mit szólnátok a köv 7végéhez?
Üdv,
Anikó
|
|
|
2011-02-17 16:42, Valeria:
-
Úgy vélem, most ezt ön is elfeledte!
János
|
|
|
Kedves Magyarok!
Jó lenne valami magyar találkozót összehoznunk, kicsit már besokalltam, hiányoznak az otthoniak, ha van itt valaki új, vagy régi, aki szívesen csatlakozna, nosza rajta!
Üdv
|
|
|
Sziasztok kedves fórumozók,
Új vagyok még itt, de láttam, hogy magyar estéket és programokat is próbáltok szervezni. Ez jó
Érdeklődnék, hogy közületek valaki vállal-e francia tanítást.
Ha igen, ki mennyiért?
Lányok! Ha barterkereskedelem érdekel.... műkörmös vagyok 
|
|
|
Udv, a nevem Robert, 22 eves vagyok, es 6 honapja vagyok Parizsban. Van munkam, alberletem is, de megis kene egy kis segitseg. Nem tudtok egy iskolat, vagy valami tanfolyamot, ahol megtanulhatnek franciaul? 6.-ig dolgozom, utana kellene. La Courneuve-ben elek.
Kosz szepen elore is segitseget!
Itt is elerheto vagyok: molnarrobert16_KUKAC_yahoo.com
|
|
|
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy találtam ezt a fórumot, nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok párizsban élő magyarról fogok hallani! Úgy néz ki, hogy mivel a párom párizsban kapott munkát, ezért május 1-től én is a "Magyarok Párizsban" csapatot fogom erősíteni. Egy kicsit azonban félek, mert már Lyonban voltam többször is, Párizs mégis nagy falat. Ráadásul itt munkát is kéne találnom.... Tdunátok nekem ebben segíteni? Bármilyen tanács, tapasztalat, vélemény nagyon érdekelne! Előre is köszönet!
|
|
|
Hát pedig nem rohantak rá, ahogy látom Pedig nagyon sokan vagyunk magyarok Párizsban... Többen mint azt bárki gondolná 
|
|
|
2011-02-17 14:20, hegebaby:
-
Gondolom erre a meghivasra rohan a kozonseg. Nem kellene elobb bemutatkozni?
|
|
|
Sziasztok!
Van valakinek kedve találkozni hétvégén? Olyan szép idö van mostanában, nem szívesen unatkozom a négy fal között.
|
|
|
hello!
Barni vagyok, ...hat nem pont arra lakom, de a barataim ott elnek...
En Parizsban lakom az 5.-ik keruletben, szivesen talalkoznek magyarokkal!
|
|
|
Szep napot!
Par het mulva eltoltunk nehany napot Parizsban a 4 eves kisfiammal... Tudnatok ajanlani tartalmas gyermekprogramokat a szamunkra?
Koszi!
udv
feri
|
|
|
2011-01-26 12:48, mimitimsi:
-
Az email-cimem lemaradt: timsi_KUKAC_freemail.hu
T.
|
|
|
Sziasztok!
Kisgyermekes anyuka vagyok. 3 honapja lakom Rueil-Mailmaison-ban. Van valaki aki kozelben lakik? Pl Suresnes, Nanterre, Rueil? Parizsban elokkel is szivesen tartanam a kapcsolatot. 20 percre vagyunk vonattal.
Udv mindenkinek
T.
|
|
|
Szia!
Én pont ott (Louveciennes) vagyok aupair, egy magyar családnál. Szeptemberben jöttem egy évre.
E-mail cimem: bellaiza@freemail.hu
|
|
|
Sziasztok!
Február középen megyek aupairnek 1 évre Franciaországba (Louveciennes). Van esetleg valaki a környéken?
Ez kb. 20 km-re van Párizstól.
|
|
|
2010-12-27 18:08, Panni29:
-
http://www.pap.fr/annonce/locations
|
|
|
Sziasztok!
Én 2011 január végén érkezem Párizsba 5 hónapra Erasmus ösztöndíjjal. Tudnátok segíteni, hogy milyen oldalakon kezdjek el szállást keresni?
Köszi
Panni
|
|
|
Sziasztok!
November 28-ara 14h-ai kezdettel van ket jegyem az Trophée Eric Bompard galajara a Bercyben.
Van kedve valakinek eljonni velem??
Egy jegy eredetileg 22€ volt, de az ar ne legyen akadaly, megegyezunk!
Irjatok!
Krisztina
|
|
|
Továbbra is aktuális, és igérem, eszem ágában sincs semmi illegálisat csempészni a holmim közé
Kedves Budapest és Párizs közt ingázók!
Néhány táskányi holmi hazajuttatásához keresnék segítőkész jelentkezőt, aki autóval megy Budapestre a következő hetekben és a benzinköltsége csökkentése fejében helyet szorítana a cókmókomnak.
December elején kiköltözöm Párizsból, és bár szerencsére nem egy egész bútorozott lakásnyi holmit kell hazatelepítenem, annál azért többet, mint amennyit kényelmesen el tudok vinni egy repülőúttal. Nagy segítséget jelentene, ha egy-egy táska beférne egy Budapestre menő autó csomagtartójába.
Előre is köszönök minden segítséget:
Dalma
dalma_s@freemail.hu
|
|
|
Szia étoile88!
Hivj fel, ha gondolod, a vasárnapom szabad. 0620465534
|
|
|
sziasztok, akkor én is csatlakozom. Au pair 18 kerületben .
Írjatok, ha van kedvetek!!

|
|
|
Benne vagyok, ugyis szabim van, irjatok szamot, vagy hivjatok fel: 0689679755
Udv minden Magyarnak! 
|
|
|
Ha valaki ráér hétvégén és van kedve, csinálhatnánk valami jó programot Párizsban!
|
|
|
Sziasztok!
En uj regisztralt vagyok, mert csak most sikerult ratalalnom e linkre. En 3 eve elek Orange varosaban, es szivesen talalkoznek en is magyarokkal, mint mindenki.
Szamom 0689679755, aki gondolja, hivjon, orulnek neki!
Udv es vigyazzatok magatokra
Misi
|
|
|
Kedves Budapest és Párizs közt ingázók!
Néhány táskányi holmi hazajuttatásához keresnék segítőkész jelentkezőt, aki autóval megy Budapestre a következő hetekben és a benzinköltsége csökkentése fejében helyet szorítana a cókmókomnak.
December elején kiköltözöm Párizsból, és bár szerencsére nem egy egész bútorozott lakásnyi holmit kell hazatelepítenem, annál azért többet, mint amennyit kényelmesen el tudok vinni egy repülőúttal. Nagy segítséget jelentene, ha egy-egy táska beférne egy Budapestre menő autó csomagtartójába.
Előre is köszönök minden segítséget:
Dalma
dalma_s@freemail.hu
|
|
|
Sziasztok!
Aki magyar társaságra vágyik, jöjjön el vasárnap 11 órakor a Centre Pompidou bejáratához. Bárkit szívesen látunk nemtől és kortól függetlenül. Ott találkozunk, aztán majd eldöntjük, hogy mit csináljunk. Séta, városnézés, esetleg múzeum, borozgatás, kávézó...
Gyertek minél többen! 
|
|