2018. június 21. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Csevegés! >> Elckerlyck Toszkánai Kifõzdéje
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 )
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-19 14:05   
és a kaja után? hátradölünk, és? ubuge, ez mindig érdekelt, mi a különbség a pálinka és a román cujka között? (ha jól írtam ) egyébként mind a kettőből jó egy kortnyi, egy nagy ebéd után. be hiányzik
 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-19 13:57   
elcky...meg mindig nem tudok semmi zsirosra ranezni, lehetne valami pihekonnyu pastat kerni - talan halakkal vagy herkentyukkel - salival?
 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-19 13:16   
Bejelentkezem én is.
Bár a kifőzdéről nekem az jut eszembe, hogy itt nálunk hamarosan a pálinkát főzik ki . Ami a szomorú, hogy én nem lehetek majd jelen eme kultúreseményen, ahol a kitűnő besztercei szilva átlényegül gyöngyöző nektárrá. Mindegy, úgyis szándékomban áll egy kishordónyit vásárolni belőle, úgyhogy ha valaki a környékemre téved, betévedhet hozzám egy kupicára

 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-19 11:42   
Madchentraube?
 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-19 11:20   
bejelentkeztem, nézelődöm, olvasgatok. Pompéry majd biztos mesél toszkánai élményeiről, Ribizlivel együtt.
 
 elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-19 08:37   
Ah, kinyitottátok boltot -

Mit szóltok egy lecsóhoz, füstölt szalonnával? Nem igazán toszkán, de lassan vége a szezonnak. Ihatunk rá egy kis pitiglianoi könnyü vöröset.

 
 Ferencz Zsuzsanna  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-19 04:41   
Kedves Elckerlyck, te mit főzöl ki Toszkánában?
S készíted a Pompéryék toszkánai fogadását?

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-19 02:46   
Gyere mester, naggggyon éhesek vagyunk.
 
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 )
Új topik indítása   Üzenet küldése




Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó