|
Kedves peter.kaestner,
kérlek, üzeneted a kapcsolódó topikba, ide írd be:
REPÜLŐTIPP, TELEKOCSI - ki, hogyan utazik?
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1714&forum=4&800
És ugyanakkor javaslom, írj bővebben az árakról, útvonalról - ketten is érdeklődtek erről!
Hunor
|
|
|
Milyen kihalt lett ez a forum... mindenki elköltözött?
|
|
|
2012-09-07 09:39, AnnaRosenheim:
-
Most vasarnap magyar mise Rosenheimban!
A A következő szentmise szeptember 9.-én lesz.
Ki jön?
-
Szerintem mi megyünk!
|
|
|
Most vasarnap magyar mise Rosenheimban!
Rosenheimban havonta kétszer ünneplünk magyar nyelvű szentmisét: 12.30-kor a hónap 2. és 4. vasárnapján a St. Josef-templomban, Innstr. 4.
A havi első alkalom után közös ebédre és találkozóra kerül sor a Bildungszentrumban, Pettenkoferstr. 5, de csak az előre megbeszélt hónapokban.
A következő szentmise szeptember 9.-én lesz.
Ki jön?
|
|
|
2012-09-04 20:36, ediflor63:
-
Próbáld meg itt is, hátha akad jelentkező:
REPÜLŐTIPP, TELEKOCSI - ki, hogyan utazik?
Hunor
|
|
|
Sziasztok!
Van valaki Debrecenböl? Marosvasarhely, es környeke is erdekel...
A lanyomnak szeretnek idönkent csomagot küldeni, termeszetesen nem ingyen kivanom...
|
|
|
Rendben, köszi!
|
|
|
Kedves Anna,
állásajánlatodat átköltöztettem ide:
ÁLLÁSOK - Csak ajánlatok! c. topik
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=7459&forum=4&113
Üdv.:
Hunor
|
|
|
Sziasztok!
Kislányomnak keresek játszótársat. Két hete vagyunk itt, szeptemberben kezdi a sulit, és jó lenne addig valaki, akivel tudna játszani. Ő 7 éves lesz, németül még nem tud.
Bianka
|
|
|
Sziasztok!
Holnap érkezem Rosenheimbe egyedül, és szívesen találkoznék, és barátkoznék én is magyarokkal, elsősorban lányokkal.
A férjem és a kisfiam később jönnek majd sajnos.
Nagyon barátságos és vidám vagyok, bár hiányozni fog a családom.
A telefonszámom: +491741888234.
Német mobilt vissza tudok hívni.
Szeretnék majd keresni egy magyar fogorvost, ebben segítséget szeretnék majd kérni.
Internetem nem tudom, hogy lesz-e, de telefonon bármikor elérhető vagyok.
Sziasztok: Ági
|
|
|
Sziasztok!
Mar van Facebook-s oldalunk is!
Rosenheimi magyarok:
http://www.facebook.com/groups/411703192185989/?notif_t=group_r2j
|
|
|
Most vasarnap magyar mise Rosenheimban:
Rosenheimban havonta kétszer ünneplünk magyar nyelvű szentmisét: 12.30-kor a hónap 2. és 4. vasárnapján a St. Josef-templomban, Innstr. 4.
A havi első alkalom után közös ebédre és találkozóra kerül sor a Bildungszentrumban, Pettenkoferstr. 5, de csak az előre megbeszélt hónapokban.
A következő szentmise július 22-én lesz. Augusztus hónapban a nyári szabadság miatt nincs rosenheimi magyar szentmise.
Ki jön?
|
|
|
2012-07-09 10:35, AnnaRosenheim:
-
Most vasarnap volt... A Ludwigsplatzon, a körforgalomnal, nem tudom pontosan a templom nevet 
|
|
|
Sziasztok!
Mikor van Rosenheimban magyar mise? (Ha jol tudom, 2 kethetente van.) Most vasarnap, vagy következö vasarnap? Es melyik templomban?
Köszönöm, szep napot!
|
|
|
2012-06-30 22:28, szunyoghbela:
-
Minden masodik vasarnap van magyar mise Rosenheimban, havonta egyszer közös ebed, ott tudsz ismerkedni 
|
|
|
Sziasztok!
Igaz, hogy szeptember óta Samebergben dolgozom, de csak most találtam ezt a fórumot.
Sajnos teljesen egyedül vagyok itt, nincs senki akivel tudnék egy kávé mellett beszélgetni.
Ha valaki a környéken, esetleg Samebergben lakik jelentkezzen.
Üdv,
|
2012-06-19 22:09, PapKriszta:
-
A neve Vaczi Lajos, a setaloutcaban rendel. Sajnos nem irtam fel a tel.szamat, de a neten biztos megtalalod . A titkarnöje is magyar.
|
|
|
Ilyen gyors valaszra nem is szamitottam! Hol, hogy tudom elerni? Akit itt ajanlottak, nemet es juliusig nem tud fogadni, hacsak nem sulyos a baj...
|
|
|
2012-06-19 21:52, PapKriszta:
-
Szia!
Rosenheimban van magyar nögyogyasz.
|
|
|
Igen, Traunstein mellett lakom Nem antialkeszeket keresek, csak itt nagyon keves olyan embert ismertem meg, akik 1 ev alatt nem csusztak le es nem csak panaszkodni tudnak szabadidejükben.
|
|
|
Bajorban több Bergen is van, gondolom Bergen bei Traunsteinról van szó, igaz?
- Az messze van az antialkoholisták bázisától...
|
|
|
Sziasztok!
Most talaltam ra az oldalra. Bajororszagban, Bergenben elek, szivesen ismerkednek környekbeli magyarokkal, akikböl nem lett lecsuszott alkoholista vagy nyafogos, mint a legtöbb ismerösömböl. Emellett kellene egy magyar nögyogyasz 50 km-es környeken belül.
Ha valaki tud, kerem jelezze.
Üdv, es örülök az oldalnak!
|
|
|
Szia editflor63!
Már hiányoztál a fórumról sokáig nem láttalak itt!
Köszi a gyors választ!
|
|
|
Tudtommal nincs magyar gyerekorvos Rosenheimban. Viszont van nögyogyasz, sebesz, ortoped szakorvos es fogorvos is 
|
|
|
Sziasztok!
Ismer valaki Rosenheimban praktizáló magyar gyermekorvost?
Előre is köszönöm az infót!
|
|
|
Rosenheimben élő magyarokkal szeretnék kapcsolatot teremteni. Szabadok a hétvégéim, szeretek kirándulni, túrázni. Sajnos nincs autóm. Még keveset beszélek németül, ezért nehéz a kapcsolatteremtés. Vidám természetű, középkorú egyedülálló nő vagyok.
Várom a jelentkezést!
Címem: reidingermarti_KUKAC_gmail.com
|
|
|
Rosenheimban jo kis magyar közösseg van !
Minden masodik vasarnap magyar mise, egy honapban egyszer közös ebed, ami szinten remek alkalom az ismerkedeshez !
|
|
|
Boldog Uj Evet!
|
|
|
2011-10-27 10:03, ediflor63:
2011-10-26 16:36, hunor:
-
Talan nem követünk el allamcsinyt, ha nehany hasznos infoval megprobaljuk segiteni honfitarsainkat!
Tanulj olvasni 
|
|
|
Sziasztok!
Èn itt élek Raublingban. Ha van kedvetek, irjatok!
|
|