2010. szeptember 09. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> A Magyar Világkapcsolat >> Magyar televíziós adások külföldön
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 következő lap )
 MAVIP  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-11 15:49   
2003-02-09 01:47, Hali:
-
****Vagy csak a DunaTv nincs koztuk? Azon csodalkoznek.
-

Sajnos neha elofordul, hogy le kell allitanunk egy-ket TV adot. Pl. gepet cserelunk ki alatta. Ilyenkor 1-2 orara el szokott tunni a DunaTV a listarol.

Zuloaga  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-10 12:00   
Én sem értem miért nem sikerült Vali, nekem is a Világrádió honlapjáról van a Duna Tv és tökéletesen lehet fogni. Próbáld meg újra!
Animo!

Hali  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-09 01:47   
Miert nem tudtad? Mi a gond pontosan? A www.vilagradio.hu oldalon, a "letoltes" fulre kattintva...szerintem onnan eleg egyertelmu, ha figyelmesen olvasod. Vagy csak a DunaTv nincs koztuk? Azon csodalkoznek.

Valeria  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-09 01:28   
En sajnos nem tudtam letolteni a Duna TV-t. Adnatok valami jo tanacsot hogy sikeruljon?

Valeria

Hali  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-09 00:38   
Kedves Zambo Laszlo!
Igazan nem szeretnek belekotyogni a dolgaitokba, de nem lenne esetleg megoldhato, hogy a Zenit musora is felkeruljon a
www.city.info.hu
oldalara, a tobbi TV musor koze? Ha mar ilyen jo kis musorokat csinaltok, meg ennyi klassz filmet adtok, ne szalasszuk mar el azert, mert nem tudjuk mikor lathatoak.
Tovabbi jo munkat! Koszonettel! -H-

bimbi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-05 23:49   
Kedves MAVIP,

en mar egy regisztralt tagja is vagyok a HirTVnek

Hali  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-05 16:02   
Tisztelt MAVIP! Kedves Attila!
Nagyon koszonom a munkatokat! Letoltottem es kivaloan mukodik. (A Duna Tv is.) Nagyon, nagyon koszonom a kulfoldon elo magyarok neveben is, hogy letrehoztatok ezt a nagyszeru dolgot!
Valamint koszonet azoknak a tv csatornaknak, akik ebben partnerek!
Mindannyiotoknak tovabbi sikeres munkat kivanok!

MAVIP  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-05 08:02   
Köszönöm a kollégáim nevében is a dícséreteket, külön szeretném megköszönni Zámbó Lászlónak azt, hogy ezen a fórumon közvetlen kapcsolatot alakít ki a külföldön élő Magyar hallgatókkal/nézőkkel.

Illetve most szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy végre sikerült megoldani a Windows Media Player 9.0 verzióval való problémát.

Megkérnék mindenkit, hogy akinek ilyen gondja volt, hogy töltse le web lapunkról a legutolsó verzióját a VilágTV-nek.

Üdv,
Molnár Attila

Zámbó László  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-05 02:41   
Bizony JÓK VAGYTOK!
Egyetértek "Hali"-val
Tudom, hogy rengeteg a gondotok és mégis igyekeztek minél több Magyarországi televíziót feltenni a kínálatba. További sok sikert kívánok a VilágTV stábjának és Kerekes Gábor (MAVIP) barátomnak!
Üdv. Zámbó László
Zenit TV

==========================
2003-02-04 14:57, Hali:
-
Koszi MAVIP! Jok vagytok!
-

Hali  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-04 14:57   
Koszi MAVIP! Jok vagytok!

MAVIP  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-04 09:17   
Ja és a DunaTV vevő kártyájának a múlt hét végén az audio részlege, most meg a teljes része bedobta a törölközőt, ezért nincs fenn most a DunaTV. Ma vagy holnap mindenképp teszünk bele egy másik alkatrészt a régi helyett.

MAVIP  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-04 09:14   
2003-02-03 22:24, Hali:
-
OK! Latom, latom dolgoztok rajta, kosz! Remeljuk menni fog!
MAS. Jol latom, hogy nem latom a DunaTV-t a tv csatornak kozott?
-

Már nagyonn közel vagyunk a megoldáshoz, vagyis működik vele, de még belefutottunk más programozási problémákba is, ezért még nem adjuk ki. Nem szeretnék pontos időpontot írni, mert az a helyes ha azt írom, hogy múlt hét vége.

Molnár Attila
MAVIP

Zámbó László  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-04 02:43   
Kedves Molnár Attila /MAVIP/!

Bocsáss meg, hogy nem bírom ki, miszerint itt is megírom véleményemet a VilágTV-ről és ennek szereplőiről.
Örömmel vettem a HÍR TV megjelenését a kínálatban, hiszen én itt élek Budapesten, de eddig nem láthattam a Hír TV műsorát. Ma láthattam először!
Igazán köszönöm, valamint örülök, ha más igazi legálisan létező TELEVÍZIÓK műsora is megjelenik a kínálatban.
Az egyetlen "kalózadó" irritál, mely még arra is vetemedett, hogy Szent László nevét lejárassa, bemocskolja. Hát ennyit erről a szomorú dologról, de nézzük a fényesebb részét a VilágTV-nek!!!

Az előzetes, melyet írtál, miszerint további televíziók jelennek meg a közeljövőben kínálatotokban, az szívemet melengeti, mert az említett igazi televízióknál jó szakemberek dolgoznak és műsoraik minden bizonnyal a világ magyarságának kedvére lesznek! Remélem, hogy mielőbb valóban láthatjuk Őket is!
Kívánok a VilágTV stábjának eredményes munkát és minél több igazi és valóban legálisan létező televízió műsorának továbbítását a nagyvilágban élő honfitársaink megelégedettségére!
Sok szeretettel!
Zámbó László
elnök-vezérigazgató
ZENIT TELEVÍZIÓ RT.

Hali  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-03 22:24   
OK! Latom, latom dolgoztok rajta, kosz! Remeljuk menni fog!
MAS. Jol latom, hogy nem latom a DunaTV-t a tv csatornak kozott?

Hali  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-03 22:16   
Szuper!...csak nekem megint nem mukodik. Most melyik Media Playert hasznaljuk hozza?

MAVIP  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-02-03 16:56   
Kedves Mindenki!

Folyamatosan bovul a kinalat. Pl. most inditottuk el a HirTV-t es nemsokara nehany helyi TV-t (Terezvasori TV, HalasTV, CityTV GyorTV stbstb.)

Molnar Attila
MAVIP

Elpok  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-26 11:04   
Az én honlapomon (www.elpok.de) megtalálod a szükséges adatokat!

Üdv Elpok

bab  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-26 06:03   
Laci, remelem senki nem fogja letenni az asztalodra azt a bizonyos 5 millio dollart, amivel eladhatod az egész TV-t... Most, hogy végre én is nézhetem a müsorokat, isten ôrizz, hogy uj vezetés alá kerüljön, s minden felboruljon; mert meglehet, hogy a kevesebb befolyt profit miatt az uj tulajdonos bezárná a kaput, vagy olcsó, hatásvadászó müsorokat tenne fel... Nagyon is boldog vagyok az általad jóváhagyott müsorokkal, s meg vagyok gyôzôdve róla, hogy nálad jobban senki nem fogja tudni ezt csinalni...
Ne haragudj az ôszinte megszólalésért...
Nagy szeretettel: Babi

Zámbó László  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-24 21:24   
Szia BIMBI ! ÉS MINDENKI !

Hát az már régen kiürült. Annyi persze mindíg van, hogy tovább éljünk, de fejlesztésekre és újabb sugárzási területek megszerzésére így egyedül nincs pénzem.
EZÉRT PÉNZÜGYI BEFEKTETŐKET, VAGY VEVŐT (részben, vagy egészben) KERESEK A
TV-csatornámra.

Befektetőt 10 millió dollár felett fogadnék, hiszen kevesebb pénz sem a befektetőnek, sem nekem nem előnyös.

Vevő esetén pedig:
1 millió dollárért 22%-ot eladnék a cégből,
1,5 millióért 49%-ot,
3 millió dollárért 70%-ot, és
5 millió dollárért az egészet, tehát 100%-ot eladnám, de ez esetben mivel én ismerem az itteni szokásokat és mindent ami egy televízió üzemeltetésével kapcsolatosan itt Magyarországon kérdés lehet, természetesen szívesen maradnék tanácsadónak, vagy igazgatónak az új tulajdonos segítésére.

Egyébként pedig remélem, hogy jól fogtok szórakozni nálunk februárban és márciusban.

Szeretettel! Laci

bimbi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-24 20:28   
Kedves Laci, Zamboka na ezt a hirt mar szerettem.Koszonom szepen
Remelem azert nem urult ki nagyon a "pinz szutyoketek"

Zámbó László  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-24 07:28   
Kedves MINDENKI !

Jó hírem van! Amit sokan hiányolnak a tévék műsorából, az a több szórakoztató műsor.
Nálunk most februárban majd lesznek régi magyar fimvígjátékok (1930-1940-es évekből).
Latabár, és Kabos sorozatok. Ezeket ugyan már más tévék is és mi is vetítettük 3-4 évvel ezelőtt, de most itthon is nagy igény van ezekre a filmekre, így hát egyéb (olasz, francia) vígjátékok mellett 20 ilyen régi film vetítési jogát vásároltam meg most a napokban. Mintegy 12000 dollárnyi vetítési jogot vásároltam összesen. Ezekkel fog bővülni szórakoztató műsoraink mennyisége. De továbbra is sok kabaré és operett műsorunk lesz, melyeket mi gyártunk.
Most este is bizonyára sokan láttátok Kovács András táltos műsora után a 90 perces kabaré
műsorunkat!
Ami a televíziók műsorterveinek együttes megjelenítését illeti (Hali említette itt előttem) szerintem megoldhatatlan kérdés.
Ha itt a MON oldalain lenne ilyen, akkor meg állandó gond lenne, hogy a televíziók elfelejtenék ide is feltenni az aktuális heti műsortervet.
Azt javaslom, hogy amikor a világTV -n nézitek valamelyik tévét, akkor ott egy kattintással elérhetitek az éppen nézett televízió honlapját (ha van neki) és ott általában az adó saját műsorterve megtalálható.
Remélem segítettem!

Sok szeretettel! Laci /a Zenit TV elnöke/

Hali  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-23 23:52   
Kedves MAVIP!
Mukodik! Mar en is tudom nezni a VilagTV-t! Nagyon orulok neki. Fogtam, mindent letoroltem es mindent ujra telepitettem. Azt hiszem, az Internet Explorer korul volt a gond.
Most persze a MTV-t nem tudom nezni, mert ez a Windows Media nem szereti azt, az meg ezt, de en ehhez nem ertek.
Most valoban az lenne meg klassz, ha meg tudnatok oldani valahogy, hogy a fenn levo TV-k musorujsagjat is meg lehessen valahol /lehetoleg egy helyen nezni/! Ne legyek telhetetlen?
Kedves MAVIP!
Irnal a tovabbi tervekrol, lehetosegekrol? Esetleg tobb varosi TV?
En halas vagyok ezert a lehetosegert is!
Koszonom!

bimbi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-23 20:44   
Magyar televíziós adások figyelmibe - ez szol ugy a Dunanak, mint a VilagTV csapatoknak.
Volna egy javaslatom , mivel letezik ez a forum topik, mert nem tesztek egy kiserletet, kerdezetek meg embereket mit szeretnenek latni, mik az erdeklodesi hatarok?mi novelne nektek is a nepszerusitest foleg kulfoldon.Csinalhattok par pontbol egy elenorzest.Biztos nem artanna senkinek sot segitenne mindenkin.Nem mindegy hogy kinyityuk a TV es a musor utan azt mondjuk :"nahat ez igen jo musor volt"...vagy ki nyityuk a TV-t es altatonak hasznalyuk.Tobb vidamsag kell nem csak kulfoldieknek hanem az othon levoknek is.

MAVIP  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-23 13:16   
2003-01-17 19:03, Schakal:
-
MAVIP:

Mint már valakinek emlitettem, a megadott hibajelzés akkor jön, mikor az online adás szünetel, mert nincsenek meg a sugárzáshoz szükséges jogok. Mint kiderült emiatt van gond a "Világ TV"-s sugárzással. Szerintem még akkor is jó lenne, ha a kapcsolódásnál a program kiirná, hogy mikor jön a következö online müsor, hiszen a lentebb megadott honlapon az adások ideje publikus, gondolom ezt egy rutinosabb programozó be tudná minden nagyobb gond nélkül olvastatni a honlapról, de nem ugatok bele, mert nem értek hozzá ( ).
Remélem, hogy hamarosan megoldódik a Media Player probléma, mert engem is zavart egy kissé, hogy mindig újra kellett telepitenem a Világ TV-t, ha nézni akartam, mivel a "MedPlay" nagyon belenyúlhatott a "lelki világába".
Minden esetre ennyi fáradtságot is megér!

-

Jo otletek, elkuldtem oket a fejlesztonknek. Ha jol tudom, van egy masodlagos informacios csatorna az adafolyamban, igy szerintem sem kell sokat foglalkozni vele, hogy mukodjon a javaslatod.

MAVIP  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-23 13:14   
Kedves Mavip!
Valasz nem jott.
-
Milyen neven irtal? Ha kell kuld el privatban. Most neztem at a levelezest, de nem talaltam kozotte megvalaszolatlan levelet (vagyis van 3 db, de azok tegnap jottek )

Ha jol tudom van egy hiba a mail server-unkben, mert nem kuld valaszlevet ha nem sikerult a level fogadasa. pl. virusosnak hisz egy levelet, de nem szol vissza a feladonak, hogy a levele nem lett tovabbitva.

bimbi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-18 00:32   
Kedves,MAVIP

A Schakalnak igaza volt , most mar mukodik minden jol. Kar hogy mindenfele a sok komolj musorok vannak es ezek nem szorakoztatnak Ez szol minden TV allomasnak.

Hali  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-17 22:55   
2003-01-16 13:03, MAVIP:
-
2003-01-10 05:05, Hali:
-
Remélem már a válasz is megjött.
-
Kedves Mavip!
Valasz nem jott.
Csak irigykedve, sargulva olvasgatom, hogy masoknak mukodik. Megprobaltam ujra es ujra letolteni, de meg se rezzen.
2 teljes napig viszont elvezhettem az MTV-t, nosztalgiazva neztem a Klinika sorozatot, meg egyebeket. Sejtettem, hogy habzsolni kell az elvezetet, mert nem sokaig lesz. Sajnos, ma mar nem jott az adas...

Schakal  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-17 19:03   
MAVIP:

Mint már valakinek emlitettem, a megadott hibajelzés akkor jön, mikor az online adás szünetel, mert nincsenek meg a sugárzáshoz szükséges jogok. Mint kiderült emiatt van gond a "Világ TV"-s sugárzással. Szerintem még akkor is jó lenne, ha a kapcsolódásnál a program kiirná, hogy mikor jön a következö online müsor, hiszen a lentebb megadott honlapon az adások ideje publikus, gondolom ezt egy rutinosabb programozó be tudná minden nagyobb gond nélkül olvastatni a honlapról, de nem ugatok bele, mert nem értek hozzá ( ).
Remélem, hogy hamarosan megoldódik a Media Player probléma, mert engem is zavart egy kissé, hogy mindig újra kellett telepitenem a Világ TV-t, ha nézni akartam, mivel a "MedPlay" nagyon belenyúlhatott a "lelki világába".
Minden esetre ennyi fáradtságot is megér!

Schakal  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-17 18:50   
Zámbó László:

A 2. válasz volt a helyes (Turák János internet és szolgáltatásfejlesztési igazgató hozzám intézett válasza szerint)!
Az elsö lehetöség pedig gondolom, hogy csak viccnek volt szánva (?).

Szivesen nézném a Zenit TV-t is, de nem tartozom ahoz a célcsoporthoz, akihez szól, de gondolom, hogy ez idövel változni fog, minden esetre további jó munkát!

Zámbó László  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-01-17 00:54   
Kedves MAVIP! -és persze MINDENKI akit érdekel!

Én sejtem az igazi okot!

Azért nincs a MTV1 és 2 a Világtévén, mert szerintem:

1./ A sok gond miatt valószínűleg: Azt sem tudják mi az?!
2./ Ha tudják, akkor az lehet a gond, ami a DUNA TV esetében, miszerint az egyes műsorok (filmek) évekkel korábban már meg voltak vásárolva és nincs internetes joga. ( lásd: ARTISJUS díj) Ennél fogva sokszor kéne kiírni, hogy: "SZERZŐI JOGI OKOK MIATT AZ ADÁS SZÜNETEL"

Remélem, hogy segíthettem!

ZL.

Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése

Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó