|

|
|
|
2010-04-10 19:25, Nagy_Zoltan:
Szia! Németo.-ban a digit nézzük.
3 napja mi is ezt fogjuk, de nem olyan áron sajnos, mint amit itt említesz
Kellett egy új parabola a Thorhoz és persze, hozzá egy új resiever.
Mindent számolva, 800€ körül, amit kiadtunk.
|
|
|
|
|
|
2010-03-01 21:01, Katalin Arkell:
-
Szia.
Engem erdekelne a dolog.
Irorszagban elek, es 10 kmrel arrebb fogjak a UPC adasokat. E-mail cimem a kov. zolitoronto_KUKAC_gmail.com
Ide irj legyszives, ha meg aktualis a dolog.
koszi, szia
|
|
|
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudna e valaki segíteni abban, hogy Görögországban hogyan tudnánk fogni a magyar kereskedelmi csatornákat (RTl, TV2 stb.) a házunkban van satellite (Hotbird és Astra). Előre is köszi!
|
|
|
Új TV csatorna!
Hátha érdekel valakit:
http://horgaszat.hu/friss-horgasz-hirek/pv-tv-egy-uj-csatorna-horgaszoknak
|
|
|
-
Igen, engem erdekelne, azt szeretnem megkerdezni, hogy a belteri milyen tipusu az ujabb? A kovetkezo kerdes, hol lehet majd az eves dijat mindig befizetni, otthon, vagy itt Hollandiaban? En Rotterdamban lakom, ha megegyezunk, hol vehetem at?
Udvozlettel,
Modi Zsigmond
(zsigmond@tiscali.nl)
|
|
|
Innen is kimaradt egy dolog. Ez csak az Európai nézőket érinti, az USA és Ausztrália területein élőknél nem változik semmi.
Üdv,
Sanyi
|
|
|
Egy dolog még kimaradt. Itt a lefedettségi térkép a UPC új műholdas pozíciójáról:
http://www.telenorsbc.com/templates/Page.aspx?id=656
Már sugároznak néhány csatornát a következő adatokkal az új helyről:
11727 V
tp 1
DVB
SR 28000
FEC 7/8
Üdv,
Sanyi
|
|
|
Változnak a Duna Televízió és a Duna II Autonómia csatornák műholdas vételi lehetőségei!
http://www.dunatv.hu/cikkek/valtoznak_a_muholdas_veteli_lehetosegek.html
Itt lehet látni a lefedettségi területet:
http://www.telenorsbc.com/templates/Page.aspx?id=733
Ez az egyedi vétel szempontjából azt jelenti, hogy az m2 és a DunaTv csak két külön antennával fogható! Egy antennával nem megoldható a vétel!
Figyelem! Ráadásul ez még nem a végleges állapot lesz. Előfordulhat, hogy a közbeszerzési eljárás lefolytatása után még egyszer költözik a csatorna!
Üdv,
Sanyi
|
|
|
Sziasztok,
Az ASTRA-t Braziliában is van aki veszi, csak 8 méteres antenna kell hozzá. Így műszakilag Qatarban is megoldható szerintem, de csak extrém feltételekkel ami házilag nem nagyon valósítható meg.
Hamarosan a UPC átköltözik a Thor műholdcsaládra, ami azt jelenti, hogy nyugat Európában is jelentősen romlik majd a vétel. Lehet, hogy egyes helyeken meg is szűnik.
Valószínűleg anglia, francia, spanyol ország, és portugália, valamint észak afrika érintett a dologban. Vagyis ezeken a területeken elvileg megszűnik a vétel lehetősége.
Üdv,
Sanyi
|
|
|
-
Engem is érdekel. kérlek írj mielőbb a detti.papp@yahoo.com-ra. Köszönöm!
|
|
|
-
Érdekelne.
Légyszi a gungl.andrea@citromail.hu-ra írj róla.
Köszi!
|
|
|
2010-03-02 06:47, Katalin Arkell:
-
Egy szakember véleménye:
"Véleményem szerint Qatarban nem fogható a UPC, mivel az ellátottsági terület szélén van."
Üdv,
Hunor
|
|
|
UPC-t probaltam befogni Qatarban (DOHA), de ugy tunik, hogy nem megy! Vettem kartyat, belteri egyseget 120 disht... Astra 1 lathato, de a program megse jon! Valakinek sikerult valaha errefele UPC?
|
|
|
150 Euro egy evre 39 magyar csatorna!Belteri egyseg es kartya!
Erdekel valakit?
|
|
|
2010-02-23 15:57, hunor:
-
RESKÓ SÁNDOR KÜLDTE:
-
Ez az oldal új domaint vett fel a könnyebb megjegyezhetőség kedvéért: http://www.rtvstat.hu/
Tartalomban maradt a bőség zavara Ja, és 5 percenkent frissül az oldal!
|
|
|
RESKÓ SÁNDOR KÜLDTE:
"A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
Szia Hunor,
Az egyik fórumban olvastam, hogy valaki hiányolja a magyar on-line tartalmakat.
Itt egy egyszerű megoldás a problémára:
http://www.streamstat.hu/main.html
Üdv,
Sanyi"
|
|
|
2010-02-06 21:05, evice72:
-
Kedves Éva,
én csak azt nem értem, hogy ez az izé hozzászólás hogy jön a topik témájához, ami ez: Magyar televíziós adások külföldön? Pedig erre még szavunk is van, offolás, vagy magyarul mondjuk topikrombolás.
Hunor
|
|
|
Miért van az, hogy a zsidóellenességre van szó, de a magyarellenességre nincsen???
- antiszemitizmus
- antimagyarizmus???!!!
Miért van, hogy mindig hagyjuk magunkat külföldi, "okos, megmondós, liberálisok" által minősittetni???!!!
A franciák is rasszisták, utálják az arabokat, a német a törököt, az olasz a mindenféle négert, a néger a fehéret, az ázsiai köp, ha fehér embert lát etc...
Ezen tessék végre a "nagy toleránsoknak és liberálisoknak" elgondolkodni!!!
Éva
|
|
|
Kíváncsi lennék, hogy vetted-e a fáradságot, hogy legalább egy napi műsort végignézz pl. a Vezér tv-ben? Vagy egyszerűbb nekifutásból, valódi ismeretek nélkül ítélkezni?
Oly jó lenne, ha a magyar lelkűséget, a kiállást nagyjainkért, kultúránkért, értékeinkért azok valóságában értékelnék végre,- különösen azok, akik magyarnak mondják magukat, és nem dőlnének be minden idegen lelkű és érdekű csoportok szándékos csúsztatásainak...
Sajnálom... az illetőt is, és magunkat is 
|
|
|
Dr.Guriga valóban naiv:a "magyar lelkiséget" összetéveszti az antiszemita és rasszista "lelkivilággal"...Sajnos!
|
|
|
Bizonyára nagyon naiv vagyok... Én ahogy látom, elég sok (magyar) tv műsorát lehet az interneten keresztül is nézni.
Most a legújabbak, pl. a Hungária Tv, és a Vezér tv. Igaz, ezek elég egyszerű körülmények között, szerény, de magyar lelkiségű, tiszta, jó műsorokat adnak. Ezenkívül persze számos "nagy" csatorna is közvetít, interneten.
Bocs, ha rosszat írtam...
Dr.Guriga
|
|
|
2010-01-15 10:59, Betti77:
-
Köszönöm!
Tehát megvan a megoldás, mivel a upc nem járható út szerintem, hiszen nem tudjuk déli irányban felszerelni. Ez azt jelenti, hogy a digitv-s beltéri egységet vittétek ki valamiféle kártyával?
Köszönöm a választ előre is. Gyakorlatban nem látom át, hogy megy ez.
|
|
|
2010-01-13 21:12, morzs11:
-
Szia!
Belgiumba koltoztunk, mi ugy tudunk magyar csatornakat nezni, hogy meg otthonrol elhoztuk a digit, es itt ugyanazokat az adokat be lehet fogni. De vannak masok, akik upct hoztak, es azzal is lehet fogni az adokat, viszont a szamlat otthon kell fizetni. Magyarorszagon kell szerzodest kotni!!
|
|
|
2009-03-10 15:15, etv_media:
-
Szia,
eddig csak olvastam itt kétségbeesetten, de most írok, hátha van ötleted. Prágában kellene valahogy venni magyar csatornákat, de ha ott kötünk UPC-s szerződést, az még nem segít, mert a csatornalistán nincs pl. tv2, vagy rtlklub, vagy sport1 stb... A lakás társasházban van, hatalmas terasz, egyenesen észak-keletre , első emelet, fölötte még vagy 5. Mit lehetne csinálni? Nem túl kedvesek az emberek, ez lenne egy jó "szórakozási lehetőség" és magányenyhítés.
Várom nagyon a választ!
És köszönöm nagyon előre is!
|
|
|
2009-01-14 11:50, qwsd2a:
-
Szia!
Bocsi, az előbb véletlen üresen küldtem el, pedig válaszolni akarok neked, ha még érdekel ez a téma. Igenis, lehet itt Israelben is nézni 34 magyar nyelvű adót! Az Eurobird 9/A műholdról, megfelelő beltérivel és természetesen ,hozzávaló kártyával jön az Olcsó TV, és a Hello HD is! Ezen van az m2. Nekem a 120 cm átmérőjű antennán, egy monoblock twin fejjel fogom a Hotbird műholdat+az Eurobird 9/A műholdat. A harmadik fejjel fogom az Amost, amin szintén jön magyar adó, és ugye azon van a Yes is!
|
|
|
Kedves flotom!
Mi az, ami neked ennél egyszerűbb?
|
|
|
Angliában lehet ingyen, elöfizetés nélkül, fogni a következö programokat parabolaantennával és müholdvevövel:
Duna
Duna II Autonomia
m2
Kossuth rádió
Petõfi rádió
Bartó rádió
|
|
|
Sziasztok!
Penteken utazom ki minimum 1 evre Manchesterbe! Nagyon lama vagyok a temaban, ezert kernem a segitsegeteket.
Ha most jol ertem, befizetek itthon egy uj upc muholdas elofizetest, es kiviszem a tanyert, illetve a belteri egyseget? Ettol egyszerubb megoldas nincsen?
|
|