|
Kedves Szerkesztöség,
nem volt könnyü választani ennyi kiváló munka között, különösen a 3. és 6. mü tetszettek. Nehéz elhatározás után ez a szavazatom:
Benedek Zsuzsi 3. számmal jelölt munkáját választom.
Szívélyes üdvözlettel
Székásy Miklós
|
|
|
belanszky üzenete:
Benedek Zsuzsi munkajat valasztom. Gratulalok mindenkinek munkajahoz.
|
|
|
A hatosra szavazok.
Cs.Szabó László
_________________ csszl41
|
|
|
En a 3-ik pályázatra szavazok Gratulalok Zsuzsa
|
|
|
A hatosra szvazok.
|
|
|
A hatos számú pályázatra szavazok!
|
|
|
A 3-asra szavazok.
Gratulálok midnden résztvevőnek.
|
|
|
Mivel elég komplikát a navigálás, gondolom hogy 5.szám megfelel ami a "Hogyan maradjunk magyarok" témájáról szol. Ennél maradok mert inét tudjuk csak igazán megtudni hogy mi is a feladatunk mint külföldi magyarok a nagy világban.
_________________ Baráti szeretettel üdvözöl,
Barna Szilárd
|
A 2.pályázatra szavazok, aki nem csak megörizte magyarságát idegen környezetben, nem csak öregbitette a magyar hírnevet, hanem más nemzetiségü feleségét, külföldön nevelödött családját is ráveszi arra, hogy megtanuljon magyarul. A magyar érzés szép erény, de tenni érte már nem mindenki akar, pláne ha az további eröfeszitést is jelent.
kp
|
|
|
3- mas,nincs tobb vita ! (magammal... szamtalanszor el olvastam a palyazatokat.)
A szavazas nagyon nehez volt. (6?,4?,2?,1?)
Lenyegebe, hogy MIT JELLENT magyarnak lenni az egy erzes ami a "szivbol " jon es nem az "eszbol". Mindegy,hogy langollo szavakkal leirja az ember, megis ugy erzi, hogy megse tudja azt az erzest teljesseggel papirra tenni,"valami" hianyzik. Egy "valami" ami ott lapul a szivbe iteletnapig.
Ha igazzi MAGYAR vagy akkor tudod, hogy mirrol beszelek!
"Kis lak all a nagy Duna mentebe......"
|
|
|
Szavazás: Személy szerint az ÖtÖdik, Sz. Kiss Ildikó pályázatára szavazok.
Mindenkinek szívbÖl gratulálok, soraitokat olvasva még tÖbb eröt érez az ember, hogy tenni, tenni kell, át kell adni a gyermekeinknek, mi az, magyarnak lenni!
|
|
|
En a 6. palyazatra szavazok.De nagyon nehez volt a döntes.Ugy gondolom,az ifju,1. palyazot is batoritas illeti...Buszke lehet magara!
|
|
|
4. pályázat!
Mindenik jó, nehéz választani, de talán a legborzasztobb az elszakitot teruleten eloknek. Ok nem koltoztek el es megis "idegenek".
Szittya
|
|
|
A 3.-ik irast helyezem elonybe, ugyanakkor mindeniket nagyon ertekesnek tartom.
A harmasra szavazok
|
|
|
3.
|
|
|
A 3.-ra szavaznék én is, Benedek Zsuzsi írására.DE nagyon szeretném, ha az 1.pályázatot, Cini írását is dijaznátok:
Indoklás: ilyen érett gondolkodást tanusító 14 éves nagy kincse a magyarságnak és lehet, hogy talán nagy ritkaság is?
Az ilyen gyerekekben van a magyarság jövöje és reménye.
|
|
|
Nem tudom, mit tegyek!!! Minden pályázónak órási személyes elismerésemet és csodálatomat szeretném kifejezni. Mindenki a saját érzelmei szerint irja le, mit jelent magyarnak lenni. Mindegyik életút más és más, ezért összehasonlithatatlan egymással - részemröl. Sajnos, nem tudok választani, mindenkinek gratulálok!!! Tudom, hogy szavazatom igy nem érvényes, de nem tudok másképp dönteni.
|
|
|
Nehezen tudok választani a hármas és a harmadik között.
Legyen a hármas!
Nem, inkább a harmadik!
Igen, a harmadik!
Vagyis a hármas.
Na jó, döntök: a 3.!
Ez az!
Emelett azonban minden Kedves Pályázónak is megköszönöm, hogy írt, hogy gondolatát megosztotta velünk!
|
|
|
Szavazatom a 3.-nak megy!
Igazàn elragadtatottan olvastam ezeket a sorokat. Gratulàlok! Minden elismerésem!
|
|
|
3. És gratuláció.
|
|
|
Itt nincs mit teketoriázni: 3.
|
|
|
3.