|
Sziasztok!
Május 25.-én magyar találkozó!
Cim: Nachtegalenpark Floralienlaan 115 Wilrijk (Antwerpen)
Mindenkit szeretettel várunk!
Frizbit, tollast, focilabdát hozzatok! Gyönyörü idöt mondanak. A park elég nagy ugyhogy az ÖZIKÉKET keressétek, ott leszünk kb. 13 óratól!
pobeer_KUKAC_freemail.hu, ha esetleg valakinek kérdése van!
GYERTEK 
|
|
|
Jó ötletnek tartom, én benne vagyok
|
|
|
Hoi hoi
Új ismeretségeket barátokat keresek Belgiumban.
Üdv Zoli
|
|
|
2011-10-12 20:55, gubieva:
-
Szia,
mi a családommal 15 hónapja élünk Wechelderzanerben. Tőled ez kb. 20 km, írj, ha bármi kérdésed van.
|
|
|
Sziasztok,
szivesen beszelnek itt elo magyarokkal. En Hoogstratenben lakom.
|
|
|
Sziasztok!
Egy éve élünk Antwerpenben! Sajnos nem nagyon vannak barátaink, de szeretnénk megismerkedni párokkal, vagy családokkal, akiknek kisgyerekeik vannak! A mi kislányunk 3 éves, most kezdte az óvodát.
Jelentkezzetek, ha van kedvetek ismerkedni!
Irjatok az e-mail címemre: katalin_bognar_KUKAC_freemail.hu
|
|
|
Szia!
Hát nem egyszerű mi is hasonló cipőben jártunk, de mi ezt gyorsan eldöntöttük.
Kijött a feleségem repülővel, körülnézett. És három honappal késöbb ki is költöztek
a gyerekekkel, a fiamnak nehezebb, mert 12 éves, zárkózott, a lányom 4 éves, azt nem lehet leírni, nagyon jól beilleszkedett, és már sok mindent megért hollandul... Én azt bánom, hogy nem 10 éve jöttem ki.
Üdv,
Sanyi
|
|
|
2010-12-11 09:55, marcsi4:
-
Sziasztok
Persze, találkozhatunk, itt a mail cimem: psracing71_KUKAC_gmail.com
|
|
|
Sziasztok!
Mi is szivesen ismerkedunk itteni Magyarokkal. (En, a feleségem, és a 4 éves kislànyunk.)
Bàr Brusselben élunk, de nem probléma 30, 40 km utazàs.
Udv: Andràs
E-mail cimem: olahandras34_KUKAC_gmail.com
|
|
|
ps71: Sziasztok!
Mi már egy ideje itt élunk, nekunk is van egy 4 éves lányunk, es egy másik családnak, akikkel lakunk, egy 12 éves, és egy 10 honapos fiuk.
Ha gondoljátok, találkozhatunk valamikor!
|
|
|
Sziasztok,
mi is kijöttünk a kis családommal Lille-be, Én már tavaly augusztus óta itt melózok, az idén úgy döntöttünk, hogy itt akarunk élni. Ha valaki szeretne beszélgetni, találkozni, jó lenne (2 gyermekünk van, 4, 11 évesek).
Üdv,
Sanyi
psracing71_KUKAC_gmail.com
|
|
|
Sziasztok,
én Antwerpenbe lakom, kb 20 éve élek Belgiumban, jo lenne néha beszélgetni itteni magyarokkal, irjatok nyugodtan: kristian_csikos_KUKAC_hotmail.com
|
|
|
Sziasztok!
Antwerpen kornyeken lakom, es nagyon orulnek, ha lenne koztetek olyan fiatal kisbabas szulo, aki szivesen toltene a szabadidejet velunk
Az en kisfiam 7 honapos, es szeretnem magyar tarsasagba vinni, magyar gyerekek koze... es nekem se artana egy par uj baratno
Remelem irtok, addig is minden jot!
Mit szolnatok, ha osszehoznank egy talalkat, minnel tobben legyunk.. tudjon eljonni mindenki? Talalkahely Antwerpen, park, idopont? Ezt dontsuk el mi egyutt, hogy jo legyen mindenkinek. Ha ugy gondojatok, hogy jo szorakozas lenne, irjatok a benko.szabolcs@yahoo.com ra!
Kellemes estet mondenkinek,
...beck...
|
|
|
2010-02-10 22:10, G.Zsolt:
-
Hello!
En is Antwerpenben lakom, szeptember ota. Nem nagyon ismerek itt senkit, szivesen kimozdulnek neha Grafikus vagyok, 29 eves. Gondolkodtam rajta, hogy husvetkor mennek haza, ha meg aktualis....
Msn cimem: tmee981@hotmail.com
Koszi,
Timi
|
|
|
Hello rea21!
A http://www.map24.com itt szoktam keresgélni...
|
|
|
Sziasztok!
Husvétra mennék haza, autóval. Max. 2 embert el tudnék vinni, és kb. 2 hetet maradnék. Uticél Pécs!
Ha esetleg érdekel valakit, akkor szóljon minnél elöbb!
Persze, ha valakinek lenne kedve talizni, dumcsizni egyet, stb., az is nyugodtan írjon!
29 éves srác vagyok Pécsről, 4 éve itt.
Üdv
|
|
|
2010-02-10 21:02, rea21:
Így nem is találhatja, ez Boterhamvaartweg, úgy próbálja keresni
http://www.routenet.nl/address.aspx?task=map
_________________ poe
|
|
|
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, egy címet keresek, de a GPS nem találja. A cím:
2030 Antwerpen - Oterhamva art weg kaai 136
Ez egy cég, a WERF.
Ha valaki tud segíteni, megköszönném!
Andrea
|
|
|
Szia Attila!
Keizer Zsolt vagyok, es nem tudom, hogy az ajanlatod, segitesz lakast szerezni, ez masokra is vonatkozik?
En Antwerpenben dolgozom, es szuksegem lenne egy kicsi kis lakasra. Ha tudsz segiteni, kerlek erre az e-mail cimre irj:
zsulakeizer@yahoo.com
Szia,
zsolti
|
|
|
Hello mindenkinek!
Antwerpenben elo erdelyi srac vagyok, 24 eves es jo lenne neha dumalni valakivel, vagy akar kiruccani egy kicsit!
zsulakeizer@yahoo.com
Varom jelentkezeseteket!
a legjobbakat!:)
|
|
|
Sziasztok,
antwerpen és környék magyarjai (én erdélyböl) msn ID: gergelyfulop@ymail.com ismerkedjünk... tekeregjünk... sörözzünk... 
|
|
|
2010-01-31 19:33, laffiny:
-
Hali, én is antwerpenbe lakom flam nekem sem az eröségem én is már régota keresek itt magyarokat, de eddig nem sok sikerrel. ha gondolod, egy sörözést összehozhatunk 
|
|
|
Szia!
Vedd fel velem a kapcsolatot!
msn vagy e-mail: djstonee@freemail.hu
|
|
|
Sziasztok,
Antwerpeben keresek bulizos magyarokat. Kuldjetek egy emailt es elugrunk egy sorre.
Amugy en 26 vagyok, itt dolgozok, flamul egy hangot sem tudok es alig ismerek itt valakit
Addig is hello
|
|
|
Szia Anita;
Rajz Attila vagyok augusztus ota elek brusszelben, ugy latom nem sok valaszod erkezett a lakaskeresessel kapcsolatban ezert irok most. Nem tudom kint vagytok e mar de 3-4 nap nem lesz eleg ha nincs segitseg vagy nem dolgoztok elore.
En teneriferol jottem ide a baratnom ingatlanos es 3 honap alatt inteztuk el a lakast , igaz van egy kutyank is ami itt oriasi problemat okoz a tulajdonosoknak.
Remelem ez csak az en rossz tapasztalatom es mar meg is oldodott a helyzetetek.
Mindenesetre az ugynoksegek akikkel mi kapcsolatba leptunk nagyon lassuak voltak.
Idopont hogy megnezd aztan varnod kell mert a tulaj megvar 4-5 berlot es kivalasztja hogy melyik tetszik neki, kereseti igazolasok stb. Mi nem beszelunk flamandul de a baratnom ingatlanos volt tenerifen 15 evig es ha meg nem alakult ki semmi hivjatok.0032498976170 vagy 0036302070671.
Interneten az immoweb.be vagy a vlan.be oldalakat erdemes megnezni.
szia, attila
|
|
|
2009-11-20 20:14, belgamama:
-
Köszi a választ belgamama, akkor hát marad minden a régiben...
Minden jót mindenkinek.
Üdv.
|
|
|
Halihó!
Igaz, hogy nem Antwerbenben lakom dec 27-től hanem Wemmelben, de mit is számít az a pár km. )) Hosszútávon szeretnék maradni, és barátokat keresek! Ez így baromi hülyén hangzik, jesszusom. )) De ha belegondolok, biza' így van.
Írjatok ide: reka55@freemail.hu
Réka
|
|
|
Sziasztok!
Január elején érkezünk családommal Antwerpenbe, hosszú távú tartózkodás a cél.
Az első napokat szállodában töltjük, úgy gondoltuk 3-4 nap elég lesz megfelelő kiadó lakást találni. Sajnos emailre nem nagyon reagálnak, ezenkívül a tapasztalat azt mutatja kizárólag úgy adnak ki lakást, ha az ember személyesen ott van.
2 hónapja intenzív holland nyelvtanulásba kezdtem magántanárnál, de azért egy lakás szerződés nagy falat lenne. Tudnátok nekünk olyasmiben segíteni, vagy ajánlani valakit, aki (természetesen nem ingyen) a szerződés aláírásakor átolvasná a szerződést, illetve ha bármi kérdés felmerülne, segítene?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Anita
|
|
|
Bejelentkezhetsz, de vallalkozoként ott kell adozz, ahol a vallalkozas székhelye van (tobbet talan Somogyi urtol tudhatnal meg, magyarul beszélo konyvelo Antwerpenben, gsm:0475231975, Somogyi Istvan)
Az elozo uzeneteket olvasva meglepodtem, mert mi egy igazan jo kis csapat vagyunk, pl. a szulinapomon nem volt itt mindenki, és 42-en voltunk.
|
|