2013. május 22. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Németország >> Magyarok Bodeni-tó környékén
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 következő lap )
 Fredi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-03-20 12:01   
Kedves Pici,

gondolom az esős idő dacára kellemesen töltitek a mai napot, sajnálom, hogy nem lehetek ott. Épp ezért nagyon megköszönném, ha majd beszámolnál az eseményekről.

pici  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-03-19 20:55   
Aki hallja- adja át...
A Bregenz-i magyarok találkozója március 20-án lesz.
Megünnepeljük március 15-ét és elbeszélgetünk egy kicsit egymással.
Nemcsak a Voralberg-i magyarok,hanem a St.Gallen-i magyarok is szép számban megjelennek ezeken a találkozókon.
Aki közel lakik és érdeklödik társaságunk iránt az eMail-ezhet nekem- talán még eléri a vonatot és egy kellemes estét tölthetünk együtt.
Üdvözlettel mindenkinek a Bódeni Tó környékén.
Pici

pici  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-03-15 13:37   
Isten áldd meg a magyart....

szeretettel gondolok rátok ezen a szép tavaszi napon sok magasztos
gondolattal a fejemben-
de sajnos csak a gondolataimmal ünnepelhetek.
Azért mégis megpróbálok kiröpíteni belöle valamit, azok felé, akiket szeretek és akikre szívesen gondolok

babóca  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-01-18 21:25   
Kedves Frédi, kedves Hunor!

Nagyon szépen köszönöm nektek a segítségeteket. Igazán nagyon érdekes dolgokat tudtam meg a freiburg körül élö magyarságról. Nagyon örülök, hogy a nehézségek miadt is, van összetartás. Legalábbis nagyon remélem, hogy van.

szeretettel, baboca

Fredi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-01-07 07:05   
Kedves Babóca.
Privátlevél ment.

hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-01-07 00:06   
Kedves Baboca,

a freiburgi magyarokrol Fredi nyilvan beszamol, akar itt, akar kulon topikban, de addig is egy tipp - freiburgi fiatal magyarok levelezolistaja, melynek linkje: http://groups.yahoo.com/group/freiburgi_ifju_magyarok

Ott megtalalod a feliratkozashoz szukseges infokat is. A listat tavaly oktoberben alapitottak, 36 tagja van, es eddig atlagban havi 20 level ment ki.

Udv,

Hunor

babóca  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-01-06 19:13   
2003-08-23 06:49, Fredi:

Sziasztok!

Olvastam információtokat a Freiburg-i magyarokkal kapcsolatban. Engem is érdekelne, mert én is a feketeerdöben lakom. Már én hallottam, hogy elég sok a magyarság arrafele, de sajnos még nem tudtam semmi konkrétabb információt megtudni róluk. Ha tudtok én is nagyon hálás lennék, ha segíthetnétek.

köszönettel,
babóca

pici  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-10-12 21:16   

Fredi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-10-12 20:18   
Pici felkeltette az érdeklődésemet és ma elmentünk feleségemmel Engenbe. Már maga az óváros kellemes benyomást tett ránk, egy rendezett, szép tiszta város, ahol az ember jól érzi magát. A múzeumben nem csak a pannonhalmi anyagot tekínthettük meg, aminek szubjektív megitélésen szerint a legértékesebb tárgya egy koronázási palást, de nagy örömünkre találkoztunk Picivel is. Pici nem véletlenül került a múzeumba. Nagyon lelkesen szervezett egy kisérőprogramot a múzeum egyik magyarosan díszített termében, ahol sok-sok videokazetta segítségével mutatta be a német nézőknek azt, hogy Magyarország, a magyarság több mint Piroska, paprika és Plattensee. Mikor a terembe beléptünk pont Latinovits szavalt a tőle megszokott zsenialitással versekt. Hamarosan német vendégek érkeztek, akik Pannonhalmát akarták megismerni. Rögtön egy ilyen kazetta került a videóba. Picit segítette áldásos munkéjában Balla Noémi konstanzi diáklány. A kulturális élmény mellett magyar italokat, kávét és szendvicseket lehetette fogyasztani – a magyaros vendégszeretet szellemében. Hála Picinek és segítőjének szép nap volt a mai, köszönjük Pici !

ExMONTag  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-10-11 20:12   
Pici az oldalt megneztem es sokat olvasgattam is köszönöm az informciot.
üdvözlettel anri

pici  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-10-11 19:20   
halliii-hallóoo, aki a Bódeni Tó környékén el, az még november 20-ig láthatja a Pannonhalmi Apátság mükincseiböl összeállíott kiállítást. Aki pedig egy kicsit többet akar ennél, az olvassa el az alábbi HP-oldalon található információkat:
http://www.engen.de/ és menjen el-ha teheti- Engenbe!

engem büszeséggel tölt el ez az értékes kiállítás!
pici

emike  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-27 22:52   
az Ulmi Magyar Egyesületröl mindent tudok- hála a Forumnak. A rádióadást még meg kell találnom, de az már nem lesz nehéz.
emi

emike  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-27 22:51   
èrdekelne az Ulm-i újság- hogyan juthatnék legalább egy számához- tudna valaki ebben segíteni?
emike

georg  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-26 00:48   
Üdvözlök mindenkit,

Még találtam egy másik címet is!

www.frau-aus-ungarn.net

Kellemes hétvégét mindenkinek

pici  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-25 22:25   
Szeretném mindenkinek -aki itt lakik a környéken- felhívni a figyelmét a következö HP-re
http://www.engen.de
itt ugyanis jelenleg egy kiállítás látható Pannonhalmából az apátság kincseiböl. A kiállítás keretén belül és annak idötartama alatt, több érdekes magyar vonatkozásu kíséröproggramm látogatható, érdemes a HP oldalra benézni, valamint a kiállításra elmenni.
üdv
pici

emike  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-25 21:53   
a Bregenz-i magyarokról tud valaki --- ugy értem az ujonnan alakult baráti körröl?

emike  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-25 21:50   
mi újság a Bodeni tó körül?

Fredi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-25 16:43   
Kedves Zsozi,
a baj a Te gépednél kell legyen, nkem mindig elsö kattintásra bejön.

zsozi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-25 14:26   
2003-09-22 23:20, georg:
-
Nem nekünk nincs uj címünk, esetleg Server problémák voltak. Van egy pár kép rólunk, ahol tevékenységeink egy része látható.
A "Link-eknél
-
sajnos akkor meg mindig Server problemak vannak. Nalam meg mindig feher minden. Pedig mar igen kivancsi vagyok

zsozi

georg  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-22 23:20   
Nem nekünk nincs uj címünk, esetleg Server problémák voltak. Van egy pár kép rólunk, ahol tevékenységeink egy része látható.
A "Link-eknél

zsozi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-22 15:04   
Szia Georg,
kar, hogy nem folytattad az egyesületröl szolo tajekozatot. A honlaprol sajnos nem olvashato le semmi, miven az egesz kepernyö feher. Uj cimetek van?

zsozi

Misty  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-09 19:36   
Valoszinuleg en is neten fogom akkor megrendelni ezt a konyvet, mert hetvegen voltunk Passauban, es ott is azt mondta a konyvesboltban az elado, hogy ezt a konyvet 2002 juliusatol nem lehet naluk kapni. Sajnalom, mert nagyon kivancsi lennek ra.Koszi a segitseget!!

elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-04 12:44   
Nekem idáig még nem volt pechem. Könyv, repülöjegy, szálloda, nyaralás, minden klappolt. A neten sincs több csaló, mint a valós világban. Nagy szolgáltatók, mint az amazon, opodo, hrs, rendben vannak. A hrs-en keresztül pl. a hotelszobák 30-40 %-al jutányosabbak is.

Misty  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-02 18:36   
Koszonom szepen, de azt hiszem, az amazon.de-rol nem szallitanak Ausztriaba sajnos. Vagy tevednek?
Egyebkent szerintetek mennyire megbizhato, ha az ember az interneten rendel a bankkontojarol?

elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-02 17:49   
http://autorenverzeichnis.de/content/buch/a/t_alten_steve_hoellenschlund_mtz_12043.html

http://www.lesen.ch/de/katalog/biblio.asp?nMode=5&sQuery=erase%02all%01autor%02Alten%2C+Steve*%01

http://www.gotowireless.de/amaz/shop-mode-books_de-search_type-AuthorSearch-input_string-Steve+Alten-locale-de.html

Misty  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-09-02 17:46   
Kedves Mindenki!

Elnezest, hogy atugrok ide az osztrak forumrol, de lenne egy nagy keresem ahhoz, aki segiteni tud. Keresek egy konyvet, a szerzo es a cim: Steve Alten:Höllenschlund .Sajnos Austzriaban mar nem lehet kapni, legalabbis negy konyvesboltban is ezt mondtak. Nagyon orulnek neki, ha meg tudnatok mondani, hogy lehet-e Nemetorszagban kapni, es ha igen, melyik konyvesboltban, mert ha ott meg letezik, akkor atugranank egyik hetvegen Passauba, es megprobalbnank ott beszerezni.Elore is koszonom, ha valaki tud segiteni!:-)
Udv:
Misty

emike  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-08-25 22:20   
2003-08-25 18:33, Fredi:
-
Kedves Emike,
küldtem neked magánüzenetet, jelezd, hogy megkaptad-e.
Köszönöm
Frédi

-
mégegyszer köszönöm és mivel elég új vagyok neked is köszönöm az eddig felépített, hasznos információkkal teli, érdekes oldalakat.Azt hiszem nálatok maradok, már szenvedélyemmé vált, minden este benézni--- csak nem tudok CHAT-telni!!! miért nem???
üdv
Emike

Fredi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-08-25 18:33   
Kedves Emike,
küldtem neked magánüzenetet, jelezd, hogy megkaptad-e.
Köszönöm
Frédi

emike  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-08-23 08:27   
2003-08-23 06:49, Fredi:
-
Kedves Emike,

én ugyan a Pannoniánál kicsit odébb lakok,de
ha érdekel a közösségi élet szívesen kapcsolatba hozlak a Freiburgi Magyarok Baráti Körével, hiszen Freiburg sincs olyan nagyon messze tőled. Szeptemberben tartják a Szent Istvén ünnepséget, ha érdekel szívesen szolgálok részletekkel, esetleg magánüzenetben is.

-
Kedves Fredi,
köszönöm a gyors választ, elképzelhetö, hogy még a nyár folyamán eljuthatok Freiburgba. Örülnék, ha írnál a Freiburgi Magyarok tevékenységéröl és egyáltalán, milyen az élet a magyarok között.
üdv
emike

Fredi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-08-23 06:49   
Kedves Emike,

én ugyan a Pannoniánál kicsit odébb lakok,de
ha érdekel a közösségi élet szívesen kapcsolatba hozlak a Freiburgi Magyarok Baráti Körével, hiszen Freiburg sincs olyan nagyon messze tőled. Szeptemberben tartják a Szent Istvén ünnepséget, ha érdekel szívesen szolgálok részletekkel, esetleg magánüzenetben is.

Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése

Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó