2018. május 26. Címlapra!


Feliratkozás a hírlevélre:

Budapest - Irisz Webcam

USA:WebVilág!|SZERVEZETI ISMERTETŐK

szervezetek, közösségek (10) | egyház (3)
média (8) | szolgáltatások (1)

American Hungarian Panorama

Az American Hungarian Panorama a tengerentúli magyarság színes, független havi magazinja, amely - a szerkesztők szándékai szerint - informál, szolgáltat, szórakoztat.

Céljai:

- A tengerentúli magyarság érdemi tájékoztatása a fontosabb magyarországi történésekről, érdekességekről.
- A tengerentúli magyarság által létrehozott egyéni és közösségi kulturális, szellemi értékek megismertetése, népszerűsítése az hazában s a nagyvilág magyar közösségeiben.
- Társadalmi, gazdasági, kulturális információk közvetítése, közösségi szolgáltatások nyújtása, adatbázisok létrehozása.
- Az értékteremtő médiumok - újságok, televíziók, rádiók, internetes honlapok  összehangolt együttműködése, munkájának segítése.

A lap a Panorama-online (internethálózat), a Nationality Broadcasting Network (Amerikai Magyar Televízió), a Világrádió, a WKTX (Amerika Magyar Hangja Rádió) médiumokkal, több helyi újsággal, rádióval s televízióval, valamint az Amerikai Magyar Szövetséggel, a kanadai Rákóczi Alapítvánnyal és a Queenslandi Magyarok Szövetségével (Ausztrália) szorosan együttműködve tájékoztatja az Amerikai Egyesült Államok, Kanada s Ausztrália magyarjait az óhaza s a külhoni magyarság életéről, eseményeiről.

Az American Hungarian Panorama tudósítói, képviselői több ország magyarlakta településein, régióiban jelen vannak. New Yorkban a Mixmedia Inc.önálló irodával irányítja a szervezési és a riporteri munkát, a floridai Sarasotában készül a lap internetes változata. Az újságot az arizonai Phoenixben működő AD Print Inc. állítja elő, s az amerikai posta- és futárszolgálat terjeszti. A szerkesztőségi teendőket a Médiamix Kiadó budapesti és salgótarjáni irodájában látják el.

Az újság 36-48 oldalon, mintegy 10 ezer példányban, alkalmanként mellékletekkel, minden hónap elején jelenik meg. Az American Hungarian Panorama eljut a tengerentúli magyarság csaknem valamennyi közösségéhez, a fontosabb kormányzati szervekhez, külképviseletekhez; az újság az internetes honlap jóvoltából az egész világon olvasható; az írásokról a helyi televíziók, rádiók, internetes honlapok folyamatos tájékoztatást nyújtanak.

Kiadó a MIXMEDIA Inc.
Cím: 434 East 89th Street, New York, N.Y. 10128-6715, USA
Telefon: 00-1-212-828-8785
Fax:      00-1-212-828-0543

Alapító-főszerkesztő: dr. Tanka László
Elnök: Bánkuty Géza
Senior Editor: Kossányi Miklós

Magyarországi szerkesztőség:

Médiamix Kiadó
Cím: H-3100 Salgótarján, Május 1. út 72., Magyarország
Telefon/fax: 00-36-32-314-295, 422-446.
E-mail: media@is.hu

Honlap: http://www.panorama-online.net/


Kereshet név, földrajzi fogalom, foglalkozás, hobbi alapján!
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó